Bezna Zorilor scrie:Ai cam balmajit'o asa...
Esti undeva prin varful piramidei de motive pentru care intru pe acest forum.
Nu am cultura muzicala si nu am cultura in generalascult chestii ciudate si placute urechilor mele.
LUPU' ALBINELOR scrie: ...
Bezna Zorilor scrie:Petru are o problema cu faptul ca eu intru pe forum sa ii citesc numa' pe vreo cativa printre care el nu se numara. [...]
LUPU' ALBINELOR scrie:- Uau, Petre!
Dar chiar ai reusit sa ma lasi masca!
Petre, te-as ruga sa te citesti si maine dimineata, cand, dupa cafea, sper ca o sa-ti recapeti luciditatea. [...]
mellis scrie:LUPU' ALBINELOR scrie: Eu livrez produsul in vitrine. Omul vine, apasa butonul care deschide oblonul, priveste si, daca i-a placut, mai vine cand se baga marfa data viitoare. Interesul se poate masura dupa numarul de vizualizari. Interventia mea e de tipul: am venit, am văzut, am postat…am învins, am plecat…;)
Deci esti un fel de...
LUPU' ALBINELOR scrie: Refuzul, neimpacarea cu sine si cu lumea din jur este combustibilul care le alimenteaza forta motrice, energia de viata (pana la urma ‘agitatii’ au cucerit ‘calmii’, neadaptatii sociali au generat progresul, nu budistii mioritici care inca ard balegar, impacati cu sine si lumea din jur…).
LUPU' ALBINELOR scrie:- Puiule, ultima ta interventie se cere tradusa si apostilata. Ca altfel risca sa te incrimineze si sa te claseze la aceeasi categorie ca si pe Petre !
LUPU' ALBINELOR scrie:You got me !
In acest moment sunt o curva…
Dar apartin genului care nu pot fi batute…![]()
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori