costinelblagniceanu scrie:Tu citesti ce scrii(scuza-ma daca sunt prea acid)dar aici se vorbeste(scrie )de masura 141!![]()
![]()
[quote="costinelblagniceanu"]Tu citesti ce scrii(scuza-ma daca sunt prea acid)dar aici se vorbeste(scrie )de masura 141!Galofornia scrie:Ma scuzati dar eu stiam ca pentru un 151 trebuie sa ai 2 puncte UDE, care e diferenta cu astea "40 de puncte?"
Multumesc
costinelblagniceanu scrie:Pentru a accesa masura 141(sigur si la alte masuri)trebuie sa intocmesti un proiect iar acel proiect care se depune la directia agricola din judetul din care faci parte,in urma analizarii acestuia de catre lucratorii de acolo primeste un punctaj.Punctaj in baza caruia solicitantul primeste fondurile respective.
Galofornia scrie:costinelblagniceanu scrie:Pentru a accesa masura 141(sigur si la alte masuri)trebuie sa intocmesti un proiect iar acel proiect care se depune la directia agricola din judetul din care faci parte,in urma analizarii acestuia de catre lucratorii de acolo primeste un punctaj.Punctaj in baza caruia solicitantul primeste fondurile respective.
Ok bine. Dar nu se poate sti ce punctaj as primii? De exemplu am 30 de stupi, teren agricol pe care sa le las utilaje performante ecc. (e doar un exemplu) nu se poate sti in functie de aceste criterii ce valoare in punctaj au?
nichi scrie:mai dragii mei! ma bag si eu in seama. problema este alta, daca stuparii care au depus 141 in 2011 primesc toti care apar pe lista de proiecte evaluate??? asa ca, rog administratorii sa "desfaca" acest topic: 1. cei care au accesat 141 ( intrebari pt inregistrare in pfa, impozite, cas, cass..etc), 2.cei care au depus 141 in 2011 (raport de evaluare, contestatii, etc), 3. cei ce vor sa acceseze 141 in 2012 (calcul ude, nr. puncte, etc). merci!
nichi scrie:mai dragii mei! ma bag si eu in seama. problema este alta, daca stuparii care au depus 141 in 2011 primesc toti care apar pe lista de proiecte evaluate??? !
Galofornia scrie:Ok bine. Dar nu se poate sti ce punctaj as primii? De exemplu am 30 de stupi, teren agricol pe care sa le las utilaje performante ecc. (e doar un exemplu) nu se poate sti in functie de aceste criterii ce valoare in punctaj au?
marian67stroe scrie:Acum as vrea sa intreb pe cei care sunt in situatia mea din tara asta,daca ,ca si membri unei asociatii de profil, ati fost puntati cu cele 20 puncte sau ca si mine ati primit 0 puncte???? si daca raspunsul este DA atunci ce ati depus la dosar in afara acelei adeverinte de memru in asociatie
marian67stroe scrie:Am citit si m-am luminat partial![]()
,dar nu am aflat raspunsul la intrebarea mea pe care o repet si mai jos:
Din hartia primita nu am inteles daca proiectul este ELIGIBIL SAU NEELIGIBIL, dumneavoastra ce stiti
PS, multumesc anticipat pentru amabilitate si,,,,LA MULTI ANI.
ASa ca , cel mai bine ,indreapta-ti toata atentia spre sesiunea urmatoare din iunie 2012......
TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 9 vizitatori