Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL 2

Mesajde Bezna Zorilor » 19 Sep 2017, 19:56

The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde petru71 » 19 Sep 2017, 22:02

Bezna Zorilor scrie:Ai cam balmajit'o asa...
Esti undeva prin varful piramidei de motive pentru care intru pe acest forum.
Nu am cultura muzicala si nu am cultura in general :lol: ascult chestii ciudate si placute urechilor mele.

Ti-am mai spus-o. O sa-mi permit sa ma repet.
Esti de o aroganta iesita din comun. Totusi, e bine ca ai gasit varful piramidei de motive.
Motive sa ai o atitudine aroganta pe un forum cu oameni care au albine ?
Nici eu nu am cultura muzicala. Ascult doar ceea ce suna bine. Incerc totusi sa nu fiu arogant.
Mai taie din aroganta aia de doi bani pe-aici...pe forumul albinelor...Este, in opinia mea, complet nepotrivita.
Poti ?? Sau ramai la nivelul unui low level marketing adunator de click- uri fara mare valoare comerciala ?

P.S. Poti totusi, in doua cuvinte, sa ne povestesti ce cauti/compensezi prin zona ?
Ca nu suntem chiar toti adusi de barza chioara... :mrgreen:
P.P.S. Lupe', gazda VRS, m-o enervat bezna. Ca-i in bezna.
Si pentru ca-i complet aiurea felul in care intelege sa fie pe-aici, pe forum.
petru71

Mesajde petru71 » 19 Sep 2017, 22:29

VRS-ule, sa dormi repede !
petru71

Mesajde lucky5strike » 19 Sep 2017, 22:38

Nitel Paco pt. veresisti!!!
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde ioanpuiu » 19 Sep 2017, 23:27

LUPU' ALBINELOR scrie: ...

Te pricepi sá íncingi atmosfera Lupule!
Este versiunea ta "naked" sau e doar cea ín short ?

Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Bezna Zorilor » 20 Sep 2017, 00:12

Petru are o problema cu faptul ca eu intru pe forum sa ii citesc numa' pe vreo cativa printre care el nu se numara. Si daca tot nu suntem toti adusi de barza chioara, mi se pare ca cine se agita desi nu e bagat in seama...e acela care are cele mai multe de compensat. Sunt pe un forum cu albine, dar pe o sectiune anexa, adica la bar. Sustin diversitatea si cred ca este loc pentru fiecare, nu e cazul de atitudini comuniste...cred.

Sunt foarte aroganta si mi'am declarat deja sentimentele pentru Lu', spre uimirea unor necunoscuti care se enerveaza si de care nu ma intereseaza. Si tot cu aroganta ma voi exprima la persoana a III-a catre persoanele care nu merita o abordare directa si care prefera sa ma muste de fund desi eu nu am nicio treaba cu stimabilii.

The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Sep 2017, 01:54

- Uau, Petre!
Dar chiar ai reusit sa ma lasi masca!

Petre, te-as ruga sa te citesti si maine dimineata, cand, dupa cafea, sper ca o sa-ti recapeti luciditatea.
Iti dai seama ca arati ca un baietel care s-a enervat pe o fetita care a venit in groapa cu nisip din parc,
sa se joace si ea, ca doar e spatiu public, dar el a fost acolo inaintea ei. Deci, nisipul e al lui. Tot. Nu-i asa ?

M-am straduit sa o atrag pe BZ pe VRS ca sa mai improspatez garnitura, sa avem un suflu nou, sa mai animam putin lucrurile.
Ca ajunsesem ca fanfara primariei, sa suflam in goarna doar de pasti si de craciun…
Si cand colo, ce vad ? Ca maciucarii au dat buzna si pe VRS ?

Eu am sa spun cu voce tare, clar si raspicat, ceea ce Mircea a scris acu ceva vreme pe aceiasi idee, (dar apoi a sters mesajul – din pacate).
De cate ori a aparut cineva cu o altfel de abordare a fost luat la tavaleala de veterani. Ca au fost primii aici si asta justifica alungarea ‘intrusilor’…
De cate ori a aparut cate o feminina pe forum, s-a trezit masculinitatea in unii useri la modul misogin. De aceea nici nu au rezistat mult.
Ca au inteles ca aici legea e facuta doar de macaroanele cu oua, nu si de cele cu gaura. De parca albinaritul e brevet masculin cu segregatie de sexe.
De cand !?!?

BZ nu e aroganta la modul cum o percepi tu, ci mai degraba dezinvolta si directa, fara sa se preocupe prea mult ca unii s-ar putea sifona la cea mai mica adiere de vant.
M-as fi asteptat mai degraba sa se bosumfle ea decat tu.

Puiule, ultima ta interventie se cere tradusa si apostilata. Ca altfel risca sa te incrimineze si sa te claseze la aceeasi categorie ca si pe Petre !

Cine stie, poate nervozitatea asta penibila si juvenila ( venita in mod cu totul neasteptat din partea unor useri cu pretentii ‘maturate’),
este un semn ca ne-am apropiat de sfarsitul jocului !

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde petru71 » 20 Sep 2017, 08:54

Bezna Zorilor scrie:Petru are o problema cu faptul ca eu intru pe forum sa ii citesc numa' pe vreo cativa printre care el nu se numara. [...]

In cazul meu nu ai ce sa citesti pentru ca eu nu prea scriu pe acest forum. Eu decat cu muzica... :mrgreen:

LUPU' ALBINELOR scrie:- Uau, Petre!
Dar chiar ai reusit sa ma lasi masca!
Petre, te-as ruga sa te citesti si maine dimineata, cand, dupa cafea, sper ca o sa-ti recapeti luciditatea. [...]

LU', mi-am dus piticii la scoala.
Am baut doua cafele bune.
Nu s-a schimbat nimic. Aroganta e acolo.
Poate am eu o problema de perceptie.
Pare rau...

petru71

Mesajde Shrek » 20 Sep 2017, 09:52

Va purtati ca doi copii care se cearta pentru fata cea noua din vecini. Este adevarat ca ea isi doreste .....blana lupului sa o faca guler si sa o atârne la gat. Dar este constientă ca lupuleasca nu ii va permită sa ii smulgă. ....blana. Este adevarat ca isi doreste un....armăsar căruia sa-i puna strunga si , dimineata, sa se plimbe de el pe socat, pana la imas, un' sa-i spuna : sa nu dea dracu' sa te misti d-aci! Dar astea sunt vise si ea este constientă că vor ramane doar...speranțe desarte.
Însă, ce orice femeie, isi dorește sa i se spune cuvinte dulci, sa fie răsfățată si, din cand in cand se fie certata , doar pentru a face împăcarea mai ....frumoasa.
Deci, lăsați harjoneala si treceți la treaba. Altfel, cândva, undeva, veți observa ca.....

Shrek

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Sep 2017, 11:19

Capcaunule, Verde de Paris ce esti. Tu poti fi un tip simpatic, cand nu-ti suna trompetele alea doua in cap a conspiratie.
Sau, cand nu calci in mlastini malitios, ca acum. Pentru ca reduci si banalizezi problema la nivel strict hormonal,
nefiind capabil sa privesti o relatie de socializare cu o femeie decat prin prisma asta. Si asta, pentru ca asa vrei tu sa crezi…

Daca vei privi si asculta cu atentie urmatorul clip, poti ajunge la concluzia ca
ti-l poti pune mai bine pe Donkey la avatar !

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Sep 2017, 11:40

Petre, dincolo de prezumtiva ei aroganta, abordarea ta ingusta, misogina si posesiva in acelasi timp,
este ceea ce te acuza si te expune jenant. Pacat ca nu realizezi…

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Sep 2017, 11:52

mellis scrie:
LUPU' ALBINELOR scrie: Eu livrez produsul in vitrine. Omul vine, apasa butonul care deschide oblonul, priveste si, daca i-a placut, mai vine cand se baga marfa data viitoare. Interesul se poate masura dupa numarul de vizualizari. Interventia mea e de tipul: am venit, am văzut, am postat…am învins, am plecat…;)

Deci esti un fel de...;)

You got me !
In acest moment sunt o curva… ;)

Dar apartin genului care nu pot fi batute… 8-)

LUPU' ALBINELOR

Mesajde mellis » 20 Sep 2017, 11:58

Pitarul a vazut "templul" in pericol..

Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde ioanpuiu » 20 Sep 2017, 12:03

Vai Lupule, am asteptat aproape o viatá píná sá primesc, de la tine, o invitatie la dans.
Chiar dacá ti-am mai fácut uneori cu ochiul, trebuie sá recunosti cá nu ti-am sárit niciodatá ín poalá cá am vázut cá esti chiar mai timid decít mine :lol: (asta, pentru cá má vrei acum pe cíntar)
Dance Me to the End of Love

Nu stiu tu, dar eu simt cá am ínceput sá má incálzesc dupá dansul ála lent.
So, Come To Poppa and show me some passion !
(din prevedere, te citez (aproximativ): "VRS un loc al tuturor, cu tráiri, sentimente, sugubeti / cu simtul umorului")

Comunicarea prin muzicá are limitárile ei.
Pentru mine, si nu este prima oará cínd declar asta, partea instrumentalá este pe primul plan, contínd cel putin 90% in aprecierea unei piese
Ímpart cei 10% rámasi íntre partitura vocalá si versuri in proportiile de 9 si respectiv 1%
Este foarte greu sá se potriveascá toate dar la aleg dupá criteriile de mai sus.
Píná la urma a fost o piesá care se poate fi declaratá muzicá fárá retineri si care ti-a prilejuit reíntílnirea cu Ozzy Osbourne, ín secundar.

Íntorcíndu-ne la mesajul meu, partea scrisá: "Te pricepi sá íncingi atmosfera Lupule!Este versiunea ta "naked" sau e doar cea ín short ?
nu exprimá altceva decít ca postarile tale de nu au trecut neobservate fiind deosebite si o vagá referintá la tinutá, fie ea vestimentará ...

Fárá nici o legáturá cu titlul piesei care a venit la pachet cu muzica, am vrut sá fie un mesaj general de dezacord si revoltá interioará.

Suná cunoscut ?
LUPU' ALBINELOR scrie: Refuzul, neimpacarea cu sine si cu lumea din jur este combustibilul care le alimenteaza forta motrice, energia de viata (pana la urma ‘agitatii’ au cucerit ‘calmii’, neadaptatii sociali au generat progresul, nu budistii mioritici care inca ard balegar, impacati cu sine si lumea din jur…).

Ups ... am intrat pe felia metalistilor ? ... scuze Lupule

Ími asum si semnez ín clar:

a fost clarificarea ceruta
LUPU' ALBINELOR scrie:- Puiule, ultima ta interventie se cere tradusa si apostilata. Ca altfel risca sa te incrimineze si sa te claseze la aceeasi categorie ca si pe Petre !
Ultima oară modificat de ioanpuiu pe 20 Sep 2017, 12:08, modificat 1 dată în total.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Bezna Zorilor » 20 Sep 2017, 12:06

Nu e prima oara cand Petru spune ca sunt aroganta, a facut'o si pe alte topicuri si mult mai urat, de mana cu State. Asa ca am sa ma repet...

...aroganta este ceea ace percepeti voi de la nivelul de unde va uitati. Pentru mine nu este aroganta, este un mod de a fi.

In rest, nu ma intereseaza.

Cu drag!
Bezna Zorilor

Mesajde mellis » 20 Sep 2017, 12:06

LUPU' ALBINELOR scrie:You got me !
In acest moment sunt o curva… ;)
Dar apartin genului care nu pot fi batute… 8-)

Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE