Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL 2

Mesajde Bezna Zorilor » 20 Sep 2017, 12:18

Shrek,

The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 20 Sep 2017, 12:24

De dragul analizei,

The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Sep 2017, 12:38

Puiule,
Te-ai scos.
Aseara cadea lumina altfel si am inteles (gresit) ca bati aceiasi moneda ca Petre.
Nu ma deranjeaza luarea de atitudine , chiar daca e contrara. E dreptul tau la replica.

PS: pieasa mi-a placut (Mountain)

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 20 Sep 2017, 12:41

Ma doare inima sa impart asta cu cineva, dar ma gandesc sa o impart cu LU'. LU', de aici incepe adevarata impartasanie. :evil:

:oops: :oops: :oops:
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Sep 2017, 12:51

BeeZee,
incearca sa postezi doua, cel mult trei (de preferat doua),
clipuri odata, nu mai multe. Fiindca se vor incarca greu
la cei care nu au calculatoare performante sau net cu viteze superioare.

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 20 Sep 2017, 13:02

A fost simpatia mea pentru Shrek, probabil prea multa o data, dar nu mai pupa, stie si el asta.

Muzica si versurile pentru tine, Lu'. "and so to celebrate with them or play a nice dark and depressing lonely song because that's what we do best"

Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 20 Sep 2017, 13:16, modificat 1 dată în total.
Bezna Zorilor

Mesajde ioanpuiu » 20 Sep 2017, 13:10

LUPU' ALBINELOR scrie:Te-ai scos.

Nu m-am scos cá nu aveam de unde. Ala e adevárul.
De dragul muzicii trebuie sá nu luám totul ad literam asa cum, contrar imaginii folosite de cel care a íncárcat
videoclipul si a contextului glumet ín care l-am folosit eu, versurile din Come to Poppa sunt cít se poate de sobre.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Sep 2017, 13:25

Puiule,
trebuie sa recunosc si sa precizez faptul ca
la mine aluzia de text se rezuma de regula la
mesajul cuprins in titlu,
( din motive de viteza si superficialitate) ;)

PS: dar hamsterii aia suna bine.

Mersi

:D
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 20 Sep 2017, 13:53

aiaiai ce adunare e aici

Bezna Zorilor

Mesajde mellis » 20 Sep 2017, 17:12

[quote="Bezna Zorilor"]Petru are o problema cu faptul ca eu intru pe forum sa ii citesc numa' pe vreo cativa printre care el nu se numara. Si daca tot nu suntem toti adusi de barza chioara, mi se pare ca cine se agita desi nu e bagat in seama...e acela care are cele mai multe de compensat./quote]
nu ai dreptate 'zna
Pitaru nu vrea sa-l citesti deloc ... a investit mult in VRS si il vede ca pe un loc sacru al mintii..
acolo este problema..

Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde mellis » 20 Sep 2017, 17:29

LUPU' ALBINELOR scrie:Puiule,
trebuie sa recunosc si sa precizez faptul ca
la mine aluzia de text se rezuma de regula la
mesajul cuprins in titlu,

de fapt - tu te "citesti" mai mult pe tine ;)

"Do you have the time / To listen to me whine
About nothing and everything / All at once"
mellis

Mesajde petru71 » 20 Sep 2017, 17:49

LUPU' ALBINELOR scrie:Petre, dincolo de prezumtiva ei aroganta, abordarea ta ingusta, misogina si posesiva in acelasi timp,
este ceea ce te acuza si te expune jenant. Pacat ca nu realizezi…

Gata, am realizat. Am cuprins. Tot. Traiasca Freud !!
LU', chiar imi pare rau c-am imprastiat firmituri pe covorul din sufrageria VRS.
In calitate de gazda a VRS-ului ti-ai asumat (perfect legitim) si rolul de arbitru.
Poate ai judecat corect, poate ai judecat gresit. Timpul le rezolva pe toate.
Prezumtiva aroganta ?? In acest context ?? Este un termen relativ, nu crezi ? Trebuie corelat cu nivelul fiecaruia.
Cum nivelul meu este cel descris de tine mai sus (sau poate nu ?!), am decis sa nu mai deranjez VRS-ul.

LUPU' ALBINELOR scrie:Petre, te-as ruga sa te citesti si maine dimineata, cand, dupa cafea, sper ca o sa-ti recapeti luciditatea.

Sa-mi recapat luciditatea ?? De unde ?? Pana unde ? De ce ?
Ai avut asa, o revelatie nocturna, cum ca ma chinui sa stau drept pe un scaun stramb in timp ce stau cu un ochi inchis ca sa nimeresc tastele ?
Sunt foarte, foarte trist... :cry:
Asta a fost...a fost aiurea rau de tot...dar chiar nu mai conteaza (recunosc, n-am inteles mai nimic din arbitraj, dar e tardiv acum).

LU', dupa patru ani, metaforic vorbind, ai dat Pitarul pe o bezna aroganta.

petru71

Mesajde mellis » 20 Sep 2017, 17:53

Pitare;'
toti metalistii au fani ...chiar si LU' ;)
"Homegrown
Rock to the rhythm and bop to the beat of the radio
You ain't got the slang but you've got the face to play the roll
You can play..."
mellis

Mesajde Bezna Zorilor » 20 Sep 2017, 18:10

melis melis,

cand te referi la altii ca au nust ce de compensat de fapt te referi la tine si la frustrarile tale si de teama de a nu fi vazute le arunci catre altii.

balamuc, de la mine pentru voi, dar in primul rand pentru DJ LUPU...si nu in ultimul rand pentru mircea, acesti domni deosebiti, literati si intelectuali ai forumului.

Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Sep 2017, 21:06

mellis scrie: de fapt - tu te "citesti" mai mult pe tine ;)

"Do you have the time / To listen to me whine
About nothing and everything / All at once"

- Seriously ?

Mellis, nu imi este foarte clar unde vrei sa bati sau pe cine vrei sa ajungi…

But, for you, right now,
all my words are spoken in an stolen prayer…

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Sep 2017, 21:06

WE'LL ALL HAVE HELL TO PAY, WHEN TIME COMES FOR OUR JUDGEMENT DAY
(traducere cu litere de tipar pt mellis)

Petre, nu inteleg registrul asta melodramatic exarcebat . Ce legatura are contributia ta la VRS (pe care, apropos, nu a contestat-o nimeni!), cu explozia frustrarilor tale, cu atac la persoana, cu modul in care ai facut-o ? Ce, nu este suficient loc sub soare pentru toata lumea ?
Sau, nu am inteles (lumineaza-ma tu). Daca ai facut un bine vreme indelungata, asta te indreptateste sa mai ucizi pe cate unul din cand in cand ? Iar eu ar trebui sa iti tin partea, pentru ca esti vechi ?!?

A venit cineva sa-ti fure investitia de suflet a celor patru ani ? Si atunci ? De ce sa nu promovezi varietatea ci sa te plafonezi posesiv cu ghioaga la intrare ?
Ai o antipatie ? Nu te obliga nimeni la declaratii de dragoste. Dar invata sa traiesti in colectivitate, si sa-i tolerezi chiar si pe cei pe care nu-i simpatizezi. Asta e o lectie de viata, care se cheama a convietui civilizat in societate. Sau nu ti-ai dat seama pana acum ? Asta nu ai inteles din arbitrajul meu ? Pacat! Mare pacat!
Tu consideri ca ai ajuns la fundul sticlei, indreptatit?

LUPU' ALBINELOR

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE