Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL 2

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Sep 2017, 21:07

I'M LIKE A HURRICANE COMIN…

Decat sa vad VRSul degenerand in alt topic de maciucareli si mitocanii, mai bine il inchid. Spre binele general !

Intamplarea a facut sa fiu tintuit acasa zilele astea. Maine ma voi decide daca inchid topicul definitiv sau nu.
In definitiv, oricine poate deschide un alt topic, in afara de VRS (marca inregistrata - LUPU’ ALBINELOR ).

Tuturor vieresistilor, sa fiti iubiti !
Keep on Rocking !

LUPU’ ALBINELOR
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde mircea » 20 Sep 2017, 21:12

Bezna Zorilor scrie:...si nu in ultimul rand pentru mircea......

Mandra, dar neinspirata (la pariuri bineinteles) mea BZ , ai un talent extraordinar de a paria pe calul schiop . Apoi te minti frumos, de fiecare data . Aaaaa....e bascalie....ok....eu sunt mai linistit, iar tu (in sfarsit !!!) ai invatat cand sa nu pariezi. :D

De fapt nu cu tine aveam treaba, ci cu Pitaru` .
Il mai las o zi, doua sa se linisteasca pentru ca acum dialogheaza fructuos cu d-l Freud pe teme bine definite .

*** Na .....ca intre timp l-a apucat si pe LU` "nebunia".... !!! Lu`, nici sa sa nu te gandesti. Cum sa inchizi ?
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Bezna Zorilor » 20 Sep 2017, 22:36

eu nu am facut decat sa il pieptan pe coada pe lu si sa constat (cu voce tare) o realitate, cel putin realitatea mea...aceea ca intru aici ca sa citesc niste chestii (doar) ale unora. motiv pentru care s'au simtit deranjati unii de prin alte tabere. asta nu are legutura cu aroganta si nici macar nu consider ca's aroganta. se pare, insa, ca natura umana e diversa si...foarte sensibilia (nu in sensul bun mereu)...si vorba aceea ...“We are poor indeed if we are only sane.”...

nu as vrea ca lu sa inchida vrs'ul, caci daca o face urmeaza sa inchizi si tu, mircea, forumul... si de ce sa nu recunoastem...unele bloguri si forumuri sunt o alternativa chiar reusita la anumite realitati...atat timp cat nu se confunda "uneori" cu "adesea".

The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde ioanpuiu » 20 Sep 2017, 23:37

Nu este o incercare de arbitraj dar tocmai ce mi-ai amintit, mai ieri, ca am dreptul la o opinie si o am: este un caz de reactie exageratá.
Am verificat in paginile din urmá si am gasit doua interventii pe care nici eu nu le ínteleg (o acuzatie de aroganta) dar nici urmá de ghioage sau maciucarealá.

Petre e un biet naiv, un sentimental necontrolat dar Lupule ... este genul Sensitive Kind
Sá stii cá amenintárile sunt tot o formá de atac si cá nimic nu doare mai ráu ca nedreptatea.
Iar Mellis, e al doilea vinovat fárá vina.

Si totusi, ceva se íntímpla aici. Esti sigur cá íntelegi?

Partea cea mai buná, cu adevárat pentru tine, um mic cadou, am lásat-o la urmá:

Íncepínd de la asta, am putea schimba cíteva opinii despre muzicá dacá va mai fi timp, cá vad cá te joci cu benzina si cu cheia :lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Re: Do you, Mr. Puiu Jones ?

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 21 Sep 2017, 02:57

Ooouuu…You are sooo sweeeet !

But I Do know that something is happening here! But I don't know if YOU know what is happening here !?!? Do you, Mista Puiu Jones ?
Guess what ? Look, I’ve got an idea:
Acu ca te-ai intors, nu am sa inchid VRS-ul . Fiindca am cui preda stafeta. Nici ca se putea sa predau VRS-ul pe maini mai bune decat ale tale !

I just hope that you won’t be a CHICKEN. Again! Do you, Mista Puiu ? COOL ! WUNDERBAR !

You’re My Kinda Girl…( Sensitive Kind) ;)

Love, Peace and … tot ce-i scris !

PS: (Divine Termination, isn’t it ? ) ;)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Re: Do you, Mr. Puiu Jones ?

Mesajde ioanpuiu » 21 Sep 2017, 08:49

Multumesc de íncredere dar, nu, ín nici un caz.

Nu am aptitudini de lider de grup si ín afará de asta, má simt foarte bine ín multime.
Ími lipseste dorinta de a fi promovat.
Pe língá toate astea, mai sunt si niste responsabilitáti ...

Esti condamnat sá fii :)
LUPU' ALBINELOR scrie:I just hope that you won’t be a CHICKEN. Again! Do you, Mista Puiu ?

E scris ín numele meu si nu pot schimba. :lol:

ioanpuiu

Mesajde mellis » 21 Sep 2017, 10:06

Bezna Zorilor scrie:melis melis,
cand te referi la altii ca au nust ce de compensat de fapt te referi la tine si la frustrarile tale si de teama de a nu fi vazute le arunci catre altii.

oh...mss perfect ...

you just...
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde mellis » 21 Sep 2017, 10:28

LUPU' ALBINELOR scrie:WE'LL ALL HAVE HELL TO PAY, WHEN TIME COMES FOR OUR JUDGEMENT DAY

just..

and remember ..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde Bezna Zorilor » 21 Sep 2017, 13:21

The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 21 Sep 2017, 13:31

Bezna Zorilor

Mesajde ioanpuiu » 22 Sep 2017, 00:10

Ai trecut pe língá usa VRS-ului
Ei, nu ! Dacá asta este pretul, pentru mine e prea mare. Má depáseste.
Má bagá ín insolventa.

Am gresit Lupule.
Tu ai avut dreptate de la cap la coadá ín tot ce i-ai scris lui Petre iar eu am gresit.
Am contorsionat argumente ca sá-i iau apárarea.
De ce am fácut-o ? Hm ... azi n-as mai sti sá explic, sá sustin, dar atunci, la cald, mai ales cá intrase si Mircea atentioníndu-l ca íl mai lasá douá zile, am crezut cá singurul balsam pentru starea lui emotionalá din momentul ala, ar fi sá-i ia cineva apárarea, sá nu se simtá abandonat de toatá lumea.
Ce a ínteles Petre din toatá situatia asata? Nimic ! Cá nu l-am vázut sá viná aici sá-si taie o míná.
Se putea sá iasá mai rau ?

M-am íntors, spui tu. Am venit aici fárá planuri de viitor, numai pentru a má ímpáca cu mine si cu tine.
Si ce greu m-am scos din amortealá! Oare ratez si ocazia asta ?

din vremurile ín care am descoperit muzica
ioanpuiu

Mesajde mircea » 22 Sep 2017, 00:21

petru71 scrie: Traiasca Freud !!
.................................................................................

Pitare, eu cred ca problema tine mai mult de muzica pe care o asculti .
Uite ce ascult eu (cand sunt treaz,ce-i drept) .

Daca nu-ti bagi mintile in cap ( sa revii pe VRS), maine iti pun ce ascult cand sunt chilit , adica : As da zile de la mine, dar numai in interpretarea lu Carmen Serban (ca aia e faina la chileala) . :D :D
Bai fratilor, da ce sensibilitati accentuate aveti....

Maine vorbim despre aroganta (bineinteles dupa ce ne culturalizam cu As da zile de la mine )
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Ioan Guist » 22 Sep 2017, 01:00

No ? si amu ? !

Sa mai inchidem un capitol ? Sa mai facem o romaneasca adica? Tot ce-i fain si ghine sa fie dat la dos? Inc'o miorita ?
https://www.youtube.com/watch?v=_RcVzevWX4U

Sau ?
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Bezna Zorilor » 22 Sep 2017, 01:25

Eu am sa dispar o perioada de pe VRS ca simt asa ca inca e incins pe aici si mai dureaza. Nu de suparare, ci pentru ca asa'i frumos dupa ce s'a maciucit toata lumea'n jurul tau...si nu vreau sa inteleaga nici macar Pitar ca am ceva cu el. Sper, cand ma intorc, sa mai fie usa deschisa aici si nu lacatul pus. Am sa urmaresc discutiile propuse de mai marele forumului (zis si calul schiop) despre defectele firii umane, dar fara interventii pentru ca nu trebuie sa explic nimanui nimic si oricum, spre uimirea mea...mi se tot ia apararea si presupun nu pentru ca sunt fata.

Citind ce mai scrie unul si altul pe aici, e lesne de inteles cine cu cine e, impotriva cui (ma refer la curente literare si tipuri de personalitati). Vreau sa mai zic ceva aici, dar sterg mai mult decat dau sa scriu asa ca nu mai zic.

Va las cu niste domni...

Bezna Zorilor

Mesajde nicus » 22 Sep 2017, 01:51

Unu (punctul A), doresc sa-l salut pe domnul Nelu si transmit:
universul inca lucreaza drept dovada aseara am vrut sa pun FIX aceeasi piesa (garantez) si mai garantez ca pe la caderea primei zapezi, ne vedem!

Doi (punct B), soptesc la Peter precum ca: esti V-irusati R-au S-i de acum incolo incepe greul si pentru tine. Alege, ceea ce e bine!

Trei - unde inca fiindu mi permis, o sa deranjez milioanele de suflete pierdute prin declaratia: nu sunteti singuri!

Si acum muzica! .......de fapt imediat dupa ce ii salut pe mircea, IP, mellis, LUP si BZ.
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde nicus » 22 Sep 2017, 01:52

A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE