SITTING BULL or SITTING DUCK ?
http://damblarin.blogspot.be/2017/09/si ... -duck.html
Bezna Zorilor scrie:...si cand ai sa mai ajungi prin romania, are si bezna ceva povesti, fara sa aiba pretentia sa o scoti la o friptura...nu toti artistii se rezuma la traditional si macrameuri. 99design si alte platforme tin oameni foarte talentati...dar da, nu vinzi la romani, nu lucrezi in romania la corporatie unde chiar daca ai salariu de 50+ milioane (vechi) nu ai viata, da' ai riduri...etc. singura chestie cu platformele astea e ca lucrand ca freelancer, pana sa dai de niste clienti stabili ca sa lucrezi pentru ei in afara platformelor, lucrand de acasa...iti dai drumu' la un serial, faci un popcorn, partea buna e ca daca te tii de treaba reusesti sa ai ceva viata si ceva bani ca sa faci sau sa iti cumperi lucruri care'ti plac.
Mircea_63 scrie:Cand ma gandesc la puzderia de editoriale de... doi bani (ca sa nu vorbesc urat), iar apoi citesc o scriere ca asta, ma apuca dracii. E lumea cu susu'n jos!
M-ai miscat...
Cristian IONITA scrie: .... recunoaste ca daca nu te a inspirat macat te a "stimulat" Strumfita cu topicul "artistilor".
LUPU' ALBINELOR scrie:Mircea_63 scrie:Cand ma gandesc la puzderia de editoriale de... doi bani (ca sa nu vorbesc urat), iar apoi citesc o scriere ca asta, ma apuca dracii. E lumea cu susu'n jos!
M-ai miscat...
- Saistrei, mie mi te-ai adresat ? Nu de alta, dar sa nu ma umflu in pene degeaba...
Bezna Zorilor scrie:...eu ies din romania doar in vacante, sa ma mut...am fost un singur an in iasi...mi'a fost greu, m'am intors in sud. sigur nu e toata lumea ca mine, dar sa fii departe de locul in care ai crescut (nu conteaza daca e idilic sau nu) produce ceva dezechilibre si nesiguranta. omul e facut sa se simta bine pe pamantul pe care e invatat sa calce....de asta cand mergem la tara...ni se intorc mintile in cap...de unde au fost plecate.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori