Auzi, mai, Lupe,
Te contrazici putin...oare? Poate ca ce am spus se potriveste mai bine celor de dupa '89, dar nu inseamna ca nu e un adevar general valabil. Pentru ca...
"pentru un tip care..." vine sa confirme ca de fapt nu se potriveste pentru personalitatea ta (sau pentru unele personalitati), nu ca nu se potriveste pentru toti dinainte de '89. Daca tu ai plecat din Romania nu inseamna ca toti care au varsta ta au plecat din Romania. De simtit, poate ca nu esti singurul care a simtit niste lucruri, dar poate ca la altii dorul de casa e mai mare. Aluatul din care esti facut ca om...nu are varsta.
"origini nesanatoase" - nu stiu... dar multumesc pentru mesajul onest. Avand in vedere ca de cate ori dau de tine pe forum...ma tii aici, caci esti asa, acidulat si spurcat, ti'am facut invitatia prin fata si in vazu', nu in spate. Caci am citit eu prin niste postari mai vechi...ca tu ai mai venit prin Romania, in ceva vizite.
Imaginatia...imaginatia e a ta, si nu a altcuiva. Fiecare scrie...despre el insusi, nu despre altul. Fictiune, istorie sau orice mai adaugi, pe diagonala unui text reiese asa...cate un sentiment. Ala nu poate fi...al altcuiva. Vezi, de asta zic, o suita de oameni care scriu pe aci...scriu CINSTIT, frate.