teinegru64 scrie:Sa dea Dumnezeu Ca toata familia ta sa aiba parte de Cimiterol inaintea mea.
"Nu mor caii când vor câinii, nici câinii când vor stăpânii !"
- Hai, ca asta a fost prea moale. Mai ai dreptul la una - doo incercari...
teinegru64 scrie:Sa dea Dumnezeu Ca toata familia ta sa aiba parte de Cimiterol inaintea mea.
ioanpuiu scrie:Întotdeauna am simţit ceva familiar la tine şi n-am stiut ce, pînă azi. Nu, nu e tatuajul![]()
După cinci -şase ani pe Mobra, în '83 mi-am luat una ca asta cu banii din darul de la nuntă.
Jawa 350
Culoare, ornamente, totul identic, mai puţin anvelopele care aveau alt profil.
mircea scrie:teinegru64 scrie:Sa dea Dumnezeu Ca toata familia ta sa aiba parte de Cimiterol inaintea mea.
Teiule, ca ai o apasare, nu este greu de vazut.....fie la tine acolo.
Cand ajungi insa sa scrii jegosenii din astea, e mai complicat , mergi de te cauta, cu toate ca mare lucru nu o sa rezolvi. Nu am auzit sa fie tratament pentru ce ai tu.....
Degeaba tot spun sa nu mai implicati familia in discutii.....cat de jegos sa fii sa o faci ?
Teiu - o luna pauza
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori