Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: PAMFLETE din BRUXEL

Mesajde cantemir » 07 Oct 2017, 16:37

Ba da, Pitare!
Patachina se va intoarce de unde a venit.
Repet intrebarea: cine dracu' a adus panarama asta pe forum?
cantemir

Mesajde petru71 » 07 Oct 2017, 16:47

cantemir scrie:Ba da, Pitare!
Patachina se va intoarce de unde a venit.
Repet intrebarea: cine dracu' a adus panarama asta pe forum?

Pai ca sa ai un raspuns edificator, eu zic sa vezi cine beneficiaza de pe urma augustei prezente... :D
Raman la parerea mea...chiar nu merita sa-ti pierzi vremea.
Aici mai si poluam pagina omului.

P.S. Uite, o sa-ti repostez intrebarea pe pagina admin-ului, acolo unde ii este locul. OK ?
petru71

Mesajde Bezna Zorilor » 07 Oct 2017, 17:00

patachine si panarame sunt acelea care va completeaza voua lumea inconjuratoare. nu toata lumea e formata din prezentele cunoscute de voi. da' cine creste in shantz...crede ca toata lumea e sau trebuie sa fie populata de elementele din shantz.

acum imi dau seama cat de dor imi e de shrek. taranii cultivati stau la celula si latratorii din santuri stau in libertate...aia ie, or veni si vremuri mai bune. doamne ajuta!

cainii latra, ursu' merge.
Fişiere ataşate
12115875_1627241920860439_8702831440121124739_n.jpg
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde cantemir » 07 Oct 2017, 17:50

Stimata Doamna,
Painea, dumneavoastra cea de toate zilele, a artistilor adica, v-o dam noi. Consumatorii de arta. Corect?

Ei, acu vreau eu sa aud tupeu!
In genul: eu n-am nevoie de banii tai, cantemire, ca mie imi da mama bani cati vreau! Agramatule!
cantemir

Mesajde mircea » 07 Oct 2017, 18:12

Cantemire si Petru71 daca va spun ca unul dintre voi e patachina si altul panarama (masculine bineinteles, nu ?) o sa stiti care si cum este ?
Voi ati trecut la jigniri....direct....fara sa fiti jigniti, fara sa aveti nici un motiv sa o faceti , fara sa fiti parte in discutii.
De cata ipocrizie dati dovada cand pozati in oameni seriosi.
Halal voua .

De cand mama masii trebuie sa dea cineva explicatii de ce scrie pe un forum public sau cine este sau ce cauta pe aici ?

Multumiti ?
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde cantemir » 07 Oct 2017, 18:23

Nu!
cantemir

Mesajde Bezna Zorilor » 07 Oct 2017, 18:31

cantemire, cantemire...ai ajuns sa vorbesti despre arta si bani si nu pot decat sa ma bucur ca ma citesti de n'ai aer aci pe forum. nu toti artistii traiesc din bani de la parinti, iar sa te intereseze de unde are cineva bani (in conditiile in care nu ii cumperi tu mancare si sosete) e ca si cum ai intreba o femeie cate.... isi baga in....pe luna. pentru ca e ceva foarte intim. cum sa ma exprim ca sa ma intelegi?
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde cantemir » 07 Oct 2017, 18:34

Nu!
cantemir

Mesajde cristian bh » 07 Oct 2017, 18:36

cantemir scrie:
mircea scrie:
Teiu - o luna pauza

E lunga rau!
Sefu' te rog din suflet: pentru cei ce pun informatie apicola pe forum,... un pic de intelegere!
Poate pentru Teiu care vrea sa prinda doua sute de ani, o luna pauza nu inseamna nimic. Dar pentru noi, muritorii de rand care suntem aici doar pentru stuparit, e o pauza prea mare. Omul, in stilu-i caracteristic picura informatie valoroasa. Si dl Ignatov asemenea.
O saptamana... treaca-mearga.
O luna, e o eternitate!
Te rooog :D!

Cantemire,...la cafenea,nu se servesc spirtoase,...acuma chiar m-ai facut sa rad,cand spui ca teiu picura informatie pretioasa. :lol:

Sau poate ca habar n-am io ca in birt se discuta chestii.Ca in birt nu calca decat spirtierii,de care nu te poti apropia ca duhnesc,...darmite sa-i mai asculti.
C*est une especes de blerot!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde cantemir » 07 Oct 2017, 18:44

mircea scrie:Cantemire si Petru71

Multumiti ?

M-ai dezagit! Ne-ai dezamagit!
Treaba ta! E forumul tau! Mie unuia mi-a placut. Dar pana aici!
Adio!
cantemir

Mesajde petru71 » 07 Oct 2017, 18:57

mircea scrie:Cantemire si Petru71 ...[..].
Multumiti ?

Sefu',
ti-am adresat o intrebare simpla.
Poti sa dai un raspuns simplu si cinstit ?
Admin-ule, da' cinstit. Adica adevarul.
Poti ??
petru71

Mesajde cristian bh » 07 Oct 2017, 19:06

Pitare,tizule,un gram de sagacitate si unu de comprehesiune cer de la tine!
ps,...astept inca niste youtuburi de la tine! :)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde petru71 » 07 Oct 2017, 19:25

cristian bh scrie:Pitare,tizule,un gram de sagacitate si unu de comprehesiune cer de la tine!
ps,...astept inca niste youtuburi de la tine! :)

Tizule, rahatul asta nu tine nici de perspicacitatea mea, nici de ce reusesc eu sa cuprind.
Se vede de la o posta si e ambalat frumos...
Totusi, nu-i deloc ok sa-ti bati joc de toti cei care nu te-au pupat in zona dorsala.
Deci ?
petru71

Mesajde ioanpuiu » 07 Oct 2017, 19:40

Pătrule...
la începuturi, am avut şi eu probleme cu regulamentul forumului (ce-i drept, nici acum nu-mi place) dar am învăţat să trăiesc cu el, să mă încadrez în el.
Regulamentul îţi poate fi prieten sau duşman.
Tu alegi.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde mircea » 07 Oct 2017, 19:52

Si unde nu am raspuns cinstit ?
Daca tu Petrule sau Cantemire sau cine isi mai face scenarii ganditi in patratele e treaba voastra.
Eu nu am adus pe nimeni pe forum, fata este reala, nu o cunosc, cum nu va cunosc nici pe voi.
Nu am vazut sa jigneasca pe cineva ....acum ca voi fara sa va adreseze o fraza, veniti si o jigniti, eu cum sa interpretez asta ?

Raman la parerea mea....doi ipocriti .
Unu` zice de familia altuia si nu am vazut la voi nici cea mai mica urma de a contesta ceva (ba mai mult il sustineti) . In schimb catalogati gratuit ca panarama, patachina si schizo pe altcineva .
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde petru71 » 07 Oct 2017, 21:28

mircea scrie:Si unde nu am raspuns cinstit ?
Daca tu Petrule sau Cantemire sau cine isi mai face scenarii ganditi in patratele e treaba voastra.
Eu nu am adus pe nimeni pe forum, fata este reala, nu o cunosc, cum nu va cunosc nici pe voi. [...].

Sefu',
daca nu o cunosti cum dracu' poti sa afirmi ca-i reala ?
Asa-i, nici pe mine nu ma cunosti. Poate-s o muiere isterica, te-ai gandit la asta ?
Problema ta este ca sunt cativa care nu gandesc in patratele, asa cum presupun ca ti-ai dorit.
Nu-i deloc greu sa ai o imagine de ansamblu, daca te ajuta un pic bibilica.
Crede-ma, sunt momente in care "nici usturoi n-am mancat nici gura nu-mi miroase" tine.
Da' sa te faci ca ploua acum e o greseala. Mare.
Iar permanenta ta pozitionare in avocat al intunericului nu te face deloc mai credibil.

P.S. De cati ani e Cantemir pe forum ? A avut in permanenta bun simt ? Tu sugerezi ca ne-am tampit toti subit ?
Te las pe tine sa cantaresti ce sport ciudat executi aici.
P.P.S. VRS-ul e o victima colaterala ? Sau o sa incerci sa ma convingi ca eu sunt vinovatul ?
petru71

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE