Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: PAMFLETE din BRUXEL

Mesajde mircea » 07 Oct 2017, 21:50

Petrule, daca nu o cunosc eu nu inseamna ca altii de pe forum nu o cunosc, ce este asa greu de inteles ? Sau crezi ca sunt mama omida...Totusi de cand pe un forum trebuie sa-ti declari identitatea ?
Sa-ti spun eu ce este ciudat.....Pe forum in decursul anilor au fost tot felul de situatii de rahat cand oamenii au fost jigniti, ei bine....pe tine si pe Cantemir nu v-am vazut niciodata sa luati o atitudine, nimic....zero barat .
Ori acum veniti si jigniti asa cu seninatate si absolut gratuit , cam jegoasa atitudinea voastra nu ?
O sa-mi spui ca folosesc cuvinte "tari" la adresa voastra....iti raspund ...pe buna dreptate.

Daca nu ma insel, chiar voi ati solicitat niste raspunsuri de la mine, sau nu e asa ?
Si eu nu am alungat niciodata de pe forum pe nimeni .
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde petru71 » 07 Oct 2017, 22:12

mircea scrie:Ori acum veniti si jigniti asa cu seninatate si absolut gratuit , cam jegoasa atitudinea voastra nu ?
O sa-mi spui ca folosesc cuvinte "tari" la adresa voastra....iti raspund ...pe buna dreptate.
Daca nu ma insel, chiar voi ati solicitat niste raspunsuri de la mine, sau nu e asa ?

Gata, m-am plictisit de un dialog fara nici o finalitate.
Cuvintele tari puteai sa le pastrezi pentru situatii mai potrivite.
O sa ma abtin sa-ti descriu tie atitudinea. Te-as jigni si chiar nu vad sensul sa-ti raspund la acelasi mod.
Mai ai o gramada de intrebari lasate fara raspuns...Da' afara ploua desi nu ploua.
Ramai avocatul "intunericului".
mircea scrie:Si eu nu am alungat niciodata de pe forum pe nimeni .

O faci Mircea. Prin atitudinea partinitoare.
Noapte buna tuturor.
petru71

Mesajde Mircea_63 » 07 Oct 2017, 22:14

Petru, mi-e greu sa intervin, dar si mai greu sa tac, rezultat al consideratiei acumulate in timp fata de tine si Cantemir.

Fa un exercitiu de imaginatie: te-ai straduit aproape o viata -copilaria nu se pune- sa fii drept, sa iti stabilesti niste principii si sa nu le calci, astfel incat sa fii om in fata ta insati.

Creezi forumul de fata si spui clar ca este public, iar useri trebuie doar sa discute civilizat.
Unul sau mai multi useri se coalizeaza si solicita imperativ eliminarea altui user. Constati ca acel uset nu a incalcat nici pe departe cerintele tale, nici macar mascat.
Ai de ales! Iti incalci principiile si imaginea ta de om in fata propriei constiinte de dragul catorva useri...te vei simti ca un neom atunci cand esti singur, sau iti respecti cuvantul orice s-ar intampla?

Puteai fi tu in locul ei, al vrajitoarei pe care vreti sa o ardeti pe rug. Mircea te-ar fi aparat cu orice pret, chiar daca intregul forum era impotriva ta, atata vreme cat ii respectai principiile.

Avocatul diavolului? Pai nu tu ai postat la intrebari adresate adminului? El este adminul.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde mellis » 07 Oct 2017, 22:21

LUPU' ALBINELOR scrie:- Pentru tine!
http://damblarin.blogspot.be/2017/10/fatalitate.html
Have a nice day (again) ;)

you did it..

Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde mellis » 07 Oct 2017, 22:35

Deep in the ocean, dead and cast away
Where innocence is burned in flames
A million mile from home, I'm walking ahead
I'm frozen to the bones, I am...

A soldier on my own..

Pull out your heart to make the
Being alone
Easy, easy..
mellis

Mesajde mellis » 07 Oct 2017, 23:10

Run boy run! This world is not made for you
Run boy run! They’re trying to catch you
Run boy run! Running is a victory
Run boy run! Beauty lays behind the hills
Run boy run! The sun will be guiding you
Run boy run! They’re dying to stop you
Run boy run! This race is a prophecy
Run boy run! Break out from society
Tomorrow is another day
And you won’t have to hide away
You’ll be a man, boy!
But for now it’s time to run, it’s time to run!
Run boy run! This ride is a journey to
Run boy run! The secret inside of you
Run boy run! This race is a prophecy
Run boy run! And disappear in the trees
Tomorrow is another day
And you won’t have to hide away
You’ll be a man, boy!
Tomorrow is another day
And when the night fades away
You’ll be a man, boy!

..
And maybe there's a time to cry
And maybe there's a time to say
Maybe we foolishly
Wasted our lives away!!
Ultima oară modificat de mellis pe 07 Oct 2017, 23:12, modificat 1 dată în total.
mellis

Mesajde Bezna Zorilor » 07 Oct 2017, 23:11

despre ce atitudine partinitoare vorbesti, petrule? unui om i se acorda prezumtia de nevinovatie pana la proba contrarie...de asta mi se ia apararea pe forum...din cand in cand...pentru ca in ceea ce ma priveste, inca nu exista proba contrarie. dar tu si cantemir m'ati muscat de fund de cand am venit aici si va invit sa o faceti si in continuare...adica nu ma intelegeti gresit...insa...vrei ca mai marele sef sa va ia voua apararea pentru ca ma jigniti?

este cumva aici "Misogin MACIUCARUL SC" - detalii si informatii numai pe STUPARITUL...?!

cel mai prapadit barbat din univers e acela care are o relatie de revolta impotriva femeii. du'te de te cauta, sau du'te mah cu caprele! vezi sa nu'l pierzi pe cantemir pe drum!

ar fi interesant...voi in realitate cum va purtati cu femeile...nu alea de pe ulita de la voi...sau si alea. dar cu femeile in general. bine...nu'mi trece prin cap, doamne fereste...sa imi satisfac astfel de curiozitati, pentru ca stiu raspunsul...de ce as da nutrez la niste ganduri bolnave?

poate'mparatia'i trista, insa plina de umor.
...
realitatea nu exista, noapte buna tuturor...doamnelor si domnilor!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 08 Oct 2017, 00:20

MESSAGE IS IN MUSIC !

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 08 Oct 2017, 00:21

MESSAGE IS IN MUSIC !

Bezna Zorilor scrie:poate'mparatia'i trista, insa plina de umor....realitatea nu exista, noapte buna tuturor...doamnelor si domnilor!
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde cristian bh » 08 Oct 2017, 00:57

La ora asta tarzie,doar multumesc omului din Cisnadie,pt gandurile frumoase si tuturor asemenea celor ce au fost in asentimentul lui!
Good bless you!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde nicus » 08 Oct 2017, 01:24

A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 08 Oct 2017, 23:56

- Te saLU’ Shrekule!

Am impresia ca te-ai calmat prea repede. Pentru ca noi doi sa o dam la pace, trebuie sa mai avem un ultim ‘razboi’. Aud de la unu si de la altu ca stii sa scrii frumos. E, aici e problema!
Pe forumul asta au loc tot felul de monstrii. Dar doar unul poate fi monstrul Alfa (adica eu), iar restul suitei, pana la Omega, in ordine descrescanda, poate fi oricine (inclusiv tu).
Asa ca, maine dimineata te provoc la o competitie monstruoasa. Bara-n bara, ca la tara. Cand esti tu la serva, cand eu. Inchide-ti gainile, pune dopu la glaja cu lapte, in noaptea asta fa-ti analizele, scrie-ti testamentul, impaca-te si cu Al de Sus si cu Al de Jos (ca nu se stie niciodata).

Si maine sa nu mi-o trantesti pe aia cu Alzheimer, ca la cat uiti tu, esti absolut imun. Ok ?

Bine ai revenit. 8-) :D
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 09 Oct 2017, 00:01

mellis scrie:you did it..

- Mellis am apreciat cum se cuvine si epopeea ultimelor saptamani surprinsa in 'doina' ta,
dar si postarile muzicale 'tematice', cu mesaj adecvat si inspirat!

You did it too ! ;)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 09 Oct 2017, 00:01

mi se rupe inima cand citesc ce il macina pe lup pe dinauntru...un fel de cioran contemporan, invelit in lirism...era sa zic imbalsamat... numa' ca dupa ce'o murit...i s'or bagat creierii din cap la analiza si s'o ajuns la concluzia ca nu era foarte sanatos...nu ca n'o fost adevarat ce zicea...numa' ca mistuirea asta interioara e asa...periculoasa.

pentru ca pe tine, lu, nu prea te vede soarele, ti'am pregatit o colectie de randuri insiruite frumos (doua fotografii)...nu e prima oara cand le dau share, dar de data asta sunt numai si numai pentru tine.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100013533392249&sk=photos&collection_token=100013533392249%3A2305272732%3A69&set=a.343956572732120.1073741825.100013533392249&type=3

pleasure and pain and we are just like the sail...
Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 09 Oct 2017, 00:31, modificat 1 dată în total.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 09 Oct 2017, 00:08

- Multumesc asemenea! :D

Nici nu ma indoiesc pana nu ma aplec. Deci, o sa ma aplec asupra manuscriselor,
dar nu in seara asta (ca am avut o perioada grea si imi sunt neuronii de plumb).

- Dar tu, cum de te-ai ofilit asa, (de ai trecut pe poze), dupa ce a incercat unu nereusit sa faca pe criticul de arta ?
Dupa ce ai repurtat atatea victorii acu te impiedici de un ciot !?
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 09 Oct 2017, 00:21

desigur ca nu m'am ofilit, dar nu vreau sa fac mia de mesaje pana la craciun. uneori pur si simplu nu ai cu cine, probabil de asta intri si tu si doar azvarli niste melodii.

am inteles ca o buna perioada din sederea ta in bruxel te'ai desfasurat ca artist...timpul, desi e cea mai pretioasa valoare pe care o avem...conteaza mai putin pentru artisti. intre timp te'ai dezis de la cele metafizice si ai trecut la cele lumesti. poate ai mai povestit pe forum, poate nu. eu insa am ajuns la pagina 20 pe subiectul asta...si nu citesc ce comenteaza ceilalti, ca nu am timp...desi forumul, de ceva timp, sta deschis langa tabul de la feisbuc.

ma pregatesc maine de meci, dar invitatia o facut'o shrek pe "povesti cu talc si farmec"... cate subiecte sa mai insemnez? :mrgreen:
Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE