Shrek scrie:Tot n-am inteles! De ce crezi ca a-si dori sa iti i-au locu'? Suntem de varsta diferite, avem pasiuni diferite, pana si gusturile diferă. Si atunci de ce crezi ca o confruntare între noi, ar stabili un " campion" ? Si care ar fi premiul, o canta cu benzină? Iti spun încă o dată, nu sunt interesat. Nu am nici o tangență cu ceea ce o numiți in mod eronat " artă literară ", nu scriu pe segmentul tau de public, nu am " vocatie" pentru asa ceva, doar niste cuvinte care se rostogolesc pe hartie, cu scopul declarat de a ridica un pic colturile gurii, celor care au răbdarea si îngăduită de a citi ceea ce scriu. Deci, mutumesc pentru atentie dar nu sunt interesat.
La crerea directorului gradinii zoologice, se intrerupe transmisia pana diseara la ora ....jumace la ziece! Spor la treaba!
Shrek scrie:Iaca am revenit! Dupa ce am parcurs " urările " ce le-am primit din partea ta, in lipsă ( de fair play), am ajuns la doua concluzii:
Unu: te pui si stergi toate însemnările celea de oracol de clasa a V-a si apoi te lasi de obiceiul de a baga bățul prin gard doar cu scopul de a provoca " latraii", ca apoi la adăpostul gardului de moderator ,sa te dai fata mare si ne vedem fiecare de " viața lui", ca doi bărbați maturi;
Doi: Iti dai demisia in " direct" din functia de moderator si apoi vii în mlaștină cu toate consecințele pe care le presupune un simplu forumist pentru a ne măsura " penitele".
PS. Scii cum sa numesce nevasta lupului cand sa muta in Moldova? A LU' pulica(u)ai!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori