Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VARZA din BRUXEL

Mesajde Shrek » 09 Oct 2017, 14:12

Unii, mai si lucra la ora asta. Iar " zbenguiala" ramana dupa orele de program. Da' io nu-nteleg ce luasi ase de dimineata de ma vezi in culori...pastelate. Nu sunt muzicant, nu molaresc...biserici, nu sunt " artist" in ...manuirea penitei si ,totusi ,vrei sa ne ..." batem" . Da-mi un motiv, adu-mi aminte sa na " inervez" si io ca altfel nu merge!
Shrek

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 09 Oct 2017, 14:18

- Esti singurul monstru de pe forum ramas in picioare, iertat de banare, cu o penita destul de tare...

Azi se decide finala pe podium. Unul va fi recunoscut ca LUPU' Alfa de acu incolo, iar celalalt
ca Badea Omega de pe raul Bega...Capiscii... :lol:
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Shrek » 09 Oct 2017, 14:29

Tot n-am inteles! De ce crezi ca a-si dori sa iti i-au locu'? Suntem de varsta diferite, avem pasiuni diferite, pana si gusturile diferă. Si atunci de ce crezi ca o confruntare între noi, ar stabili un " campion" ? Si care ar fi premiul, o canta cu benzină? Iti spun încă o dată, nu sunt interesat. Nu am nici o tangență cu ceea ce o numiți in mod eronat " artă literară ", nu scriu pe segmentul tau de public, nu am " vocatie" pentru asa ceva, doar niste cuvinte care se rostogolesc pe hartie, cu scopul declarat de a ridica un pic colturile gurii, celor care au răbdarea si îngăduită de a citi ceea ce scriu. Deci, mutumesc pentru atentie dar nu sunt interesat.

La crerea directorului gradinii zoologice, se intrerupe transmisia pana diseara la ora ....jumace la ziece! Spor la treaba!
Shrek

Mesajde cristian bh » 09 Oct 2017, 14:34

Inghe a disparut Dorel,...sau macar sa gasim mocanita de la capataiul sau? :lol:
Sa-i punem niste conopide intru pomenire! :)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 09 Oct 2017, 14:42

Shrek scrie:Tot n-am inteles! De ce crezi ca a-si dori sa iti i-au locu'? Suntem de varsta diferite, avem pasiuni diferite, pana si gusturile diferă. Si atunci de ce crezi ca o confruntare între noi, ar stabili un " campion" ? Si care ar fi premiul, o canta cu benzină? Iti spun încă o dată, nu sunt interesat. Nu am nici o tangență cu ceea ce o numiți in mod eronat " artă literară ", nu scriu pe segmentul tau de public, nu am " vocatie" pentru asa ceva, doar niste cuvinte care se rostogolesc pe hartie, cu scopul declarat de a ridica un pic colturile gurii, celor care au răbdarea si îngăduită de a citi ceea ce scriu. Deci, mutumesc pentru atentie dar nu sunt interesat.

La crerea directorului gradinii zoologice, se intrerupe transmisia pana diseara la ora ....jumace la ziece! Spor la treaba!

- Pai de ce nu ai zis asa de ieri ?
Scuteam o gramada de poante pentru pamflete... :D

Shrekule, am vrut doar sa vad cat ti-e penitza de lunga si de ascutita.

A fost un Show, asa...la Oha ! Sunt blocat acasa fiindca mi-e masina la reparat.
Si am zis ca, cu aceasta ocazie sa dau un Skandenberg cu Monstrul mlastinii...
Sa vedem ce iese...

Esti copil fain! Sincer!

Acu putem bate amandoi laba, prieteneste! Ok ?

PS: Amu ma duc si io ca am mancat lapce si mo cicurat pa cept... 8-) :D
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 09 Oct 2017, 15:46

alo alo shrek? sugerezi cumva c'ar trebui sa ma duelez io cu lupu ca's artista in penita? are deja cateva intrebari fara raspuns si cateva manuscrise necetite...nu e ca si cum ne'am duela si ar iesi scoru' in favoarea lui. plus ca io nu ma duelez la umor cu un barbat...cu femeile da...deoarece ma consider mult peste :mrgreen: . dar nu am avut niciodata pretentia sa ma duelez cu barbatii la ceea ce se pricep ei cel mai bine. io ma duelez la principii si la logica...atat cat pot si io. propun asadar...cand o fi...sa se reia subiectu' cu intelectualii din ospiciu si valoarea lor culturala...si individuala...ca sa se constate daca sunt intelectuali si'n afara ospiciului...cu toate ca io m'am lamurit deja ca nu.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Shrek » 09 Oct 2017, 21:59

Iaca am revenit! Dupa ce am parcurs " urările " ce le-am primit din partea ta, in lipsă ( de fair play), am ajuns la doua concluzii:
Unu: te pui si stergi toate însemnările celea de oracol de clasa a V-a si apoi te lasi de obiceiul de a baga bățul prin gard doar cu scopul de a provoca " latraii", ca apoi la adăpostul gardului de moderator ,sa te dai fata mare si ne vedem fiecare de " viața lui", ca doi bărbați maturi;
Doi: Iti dai demisia in " direct" din functia de moderator si apoi vii în mlaștină cu toate consecințele pe care le presupune un simplu forumist pentru a ne măsura " penitele".
PS. Scii cum sa numesce nevasta lupului cand sa muta in Moldova? A LU' pulica(u)ai!
Shrek

Mesajde Bezna Zorilor » 09 Oct 2017, 22:08

pai daca ai scris mesaju' asta incepe meciu'.

banane...a zis cineva banane...si moldovence?
Fişiere ataşate
22256665_1652495628115264_2861034863698250600_o.jpg
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 09 Oct 2017, 22:16

Shrek scrie:Iaca am revenit! Dupa ce am parcurs " urările " ce le-am primit din partea ta, in lipsă ( de fair play), am ajuns la doua concluzii:
Unu: te pui si stergi toate însemnările celea de oracol de clasa a V-a si apoi te lasi de obiceiul de a baga bățul prin gard doar cu scopul de a provoca " latraii", ca apoi la adăpostul gardului de moderator ,sa te dai fata mare si ne vedem fiecare de " viața lui", ca doi bărbați maturi;
Doi: Iti dai demisia in " direct" din functia de moderator si apoi vii în mlaștină cu toate consecințele pe care le presupune un simplu forumist pentru a ne măsura " penitele".
PS. Scii cum sa numesce nevasta lupului cand sa muta in Moldova? A LU' pulica(u)ai!

- Io-te fleosc Marito! Si o maseoza tailandeza nu vrei ?

Cata vreme te intreci in penita cu mine, iti garantez imunitate in fata banarii !

Mie imi placi Shrekule. Fiindca ai gust bun si contii minerale si vitamine...

Deci, daca te tine, acum, aici … Yippie Aye Yay !

Eu mi-am facut o clisma (sa-mi poarte noroc si sa vin cu sufletul curat la judecata)... 8-) :lol:

Tu ?
LUPU' ALBINELOR

Mesajde cristian bh » 09 Oct 2017, 22:17

Srek,eram sigur ca joci mai bine la dublu mixt,...de unu singur,! :lol:
cristian bh

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 09 Oct 2017, 22:18

- Shrekule, nu incepe ce nu poti continua!
Dar continua ce nu ai inceput ...
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 09 Oct 2017, 22:23

- Shrekule, nu te razpopii pe talcuri cu farmece!
Vino pe topicul monstrilor, VARZA din BRUXEL !
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 09 Oct 2017, 22:26

- Shreeeekuuuuleeeee!
Ce dreaq ma, te impotmolisi in propria mlastina?
Hai, ca sunt turbat dupa o bucata de pizdulice tavalita pe gratar...
LUPU' ALBINELOR

Mesajde cristian bh » 09 Oct 2017, 22:29

Cica,umbla vorba prin targ ca LU(pule)asca-i,nu ca nu i-ar place umblatu cracanatu,leganatu,...ci s-o dat sama ca altu-i riscu!
Risc crescut la lup de lombosciatica! :lol:
Asta cred ca trece numa cu alte dulsetzuri,...dulsele de Bals,...
cristian bh

Mesajde Shrek » 09 Oct 2017, 22:30

Iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa fiu un monstru sacru al forumului. Dar nu putem comtinua asa! Ori renuti la functie ori la " bătaie ". E ca si cum garcea, ti-ar pune cătuse, te-ar lua la " pulane" ( de la lupulane) si apoi ar zace va bate ti de la egal la egal. Deci......
Shrek

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 09 Oct 2017, 22:33

- Bai tu vrei sa pari smecher ?
Ca atunci cand schelai cu coada intre picioare nu poti lasa impresia asta...

Butoanele de moderator nu au nimic de a face cu caterinca dintre noi, in noaptea asta!
Esti cumva militian si intelegi mai greu ?
Ca mai repet daca trebuie...
LUPU' ALBINELOR

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE