Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VARZA din BRUXEL

Mesajde Bezna Zorilor » 10 Oct 2017, 12:38

Te rog eu...pune finutzi intre GHILIMELE, dar daca vrei iti mai scot pe unii care stau in shantz si tac, ca au dat prea multa bere peste cap, nu de alta, aparand drept finutzi. Nimeni nu este finutz in Aceasta Viata cand e vorba de a demonstra "Cine sunt eu". Cine reuseste sa fie, chiar si dupa lungi razboaie e ajutat de taria de caracter, iar cine e prea finutz...de la natura este caz de autism si nu exista tratament. :lol:

...cum a zis?...ceva de genu' ca aparitia mea pe forum a scos la iveala anumite aspecte ale personalitaii unora... LUPU' da...a fost finutz aici!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde mircea » 10 Oct 2017, 12:55

Cum te arunci tu dupa cuvinte, de.....meteahna ta de a nu lasa lucrurile nepuse la locul lor.
Crezi ca mai era nevoie de ghilimele , pentru a defini ipocrizia ?
Sa stii insa ca si astia ipocritii, pot avea sentimente contradictorii . Mai ales ei...
Ipocrizia este o masca permanenta si nu are leac pentru ca tine mai mult de ADN si mult mai putin de educatie.
Cum zice taranul, e de dat nu de primit.

Petrule, te-am zgandarit un pic ?
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Bezna Zorilor » 10 Oct 2017, 13:10

Nu am de unde sa stiu, ca nu am cotrobait prin forum, mai ales ca pe VRS Petru este dat de Sfant. Si nu stiu cum s'a facut, c'atunci cand era scandalu' mai aprig, atunci s'au trezit si unii sa acompanieze pe acolo in cinstea lu' Petru, si aia tot finuti se dadeau, am io dovezi, da' nu se cade sa le scot...si de atunci nu mai scoate nimeni niciun cuvant...pentru ca mai bine ii sustii pe mlastinosi, e rost sa apuci un os. Ipocrizia are multe straturi de dulceata...doar ca...ei nu au luat in calcul ca se apropie si mustele, gandacii care intepenesc acolo cu picioarele lipite...la final formandu'se o haina cu aspect de moloz, dar ecologica...din insecte moarte in mod natural in timp ce experimentau senzatii...
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde MyBees » 10 Oct 2017, 13:34

Bezna Zorilor scrie:Da, mircea! Vreau sa ma inviti la moderare doar ca sa ma aflu in situatia sa refuz. Ca da bine la imagine. Altfel, n'as avea nevoie decat de un update la cont, varianta GOLD...ca sa pun si eu pozele mai mari. Alea in care sunt desene, nu toate. :lol:

Poti "mânări" sistemul si sa te descurci si fara cont GOLD, e atat de simplu si fara consecinte pentru forum incat probabil nu te-ai gandit la varianta asta. Doar share-uesti pozele catre forum de unde le ai tu arhivate, ca stiu ca le ai... Daca nu merge de acolo iti poti deschide un cont free pe flickr, special pt. asta daca dorinta e mare.

Stii ca eu sunt cu "barter-u" :) Daca iti iese imi faci si mie un desen special cu o albina? Daca nu, las sa fie "degeaba" :)
Imagine
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde MyBees » 10 Oct 2017, 13:39

Sau uite altceva pentru cand vei scoate din "shantz" si altceva decat clean, biban si babusca, ca stii vorba despre cum se-arunca astia... :lol:

Fir intins! :)

Imagine
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde Bezna Zorilor » 10 Oct 2017, 13:40

le am, le am, dar numai pe fb si nu stiu cum sa fac sa apara direct poza si nu linku. iti fac desen, desigur. ti'am zis sa dai un bazzz cand treci prin zona si sunt convinsa ca ai mai trecut dar ai uitat. :lol:
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 10 Oct 2017, 13:46

- Privesc cu mare ingrijorare evenimentele. Recomand retinere
din partea partilor implicate si asezarea la masa dialogului.
Sper ca ratiunea sa invinga... :lol:

( de pe telefon in direct....)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 10 Oct 2017, 13:52

Lupe, cine'a fost obosit aseara, eu sau tu? Ziceam asa, de secolul in care se mai face transfer de colete si doo melodii pe disketa, in ideea in care reusesc sa ma fofilez pe langa unu' de'al tau care'ti face anual aprovizionarea cu miere de Romania (presupun)...sa infiltrez si io niste desene, o carte subtire de noptiera, scrisa lejer sa nu topaie neuronii, chestii de'astea marunte...stii cum se face...oricat te bazezi pe tine, tre' sa dai si'o mica spaga, sa ai siguranta. :lol:
Bezna Zorilor

Mesajde mellis » 10 Oct 2017, 21:16

LUPU' ALBINELOR scrie:- Privesc cu mare ingrijorare evenimentele. Recomand retinere
din partea partilor implicate si asezarea la masa dialogului.
Sper ca ratiunea sa invinga... :lol:

( de pe telefon in direct....)

Stii LUpe,
M-am gandit la roata ta ... e adevarat ca aici la voi merge masina la reparat doar cand pica roata?
Vezi ca l-am vazut pe capcaun zilele trecute cu gandul la vrajitorii...
Pe de alta parte - 'zna isi ia topor...ascute tepe..
nu stiu ce sa zic..nu ar strica o aghiasma..
Sanatace buna!
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde Bezna Zorilor » 10 Oct 2017, 21:26

ai nimerit'o, melis, si eu ma intrebam acelasi lucru. gand la gand...ca am postat topic nou :))
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 10 Oct 2017, 21:27

- Mellis,
am filmat-o pe Bâza cu camera ascunsa…God have Mercy!...(o sa o recunosti dupa fitze!)…

Daca vrei sa vezi Lumina, Mellis … Shake, Shake, Shake…

;) 8-) :lol:
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde mellis » 10 Oct 2017, 21:48

mellis

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 10 Oct 2017, 21:56

mellis scrie:Stii LUpe,M-am gandit la roata ta ... e adevarat ca aici la voi merge masina la reparat doar cand pica roata?

Bezna Zorilor scrie:ai nimerit'o, melis, si eu ma intrebam acelasi lucru...

- Deci, sa iezista o esplicatie...

Printr-un concurs de imprejurari (ciudat), eu i-am dat masina mea unui prieten care avea nevoie
sa mearga pana mai departe. El mi-a dat masina lui, sa o folosesc prin jurul casei pana se intoarce...
La intrarea intr-o parcare am virat peste o bordura cam mare si a sarit rotula de la bratul de suspensie,
roata intorcandu-se perpendicular pe directia masinii...

Mecanicul mi-a explicat ca acea piesa era foarte veche si se uzase peste masura...
Si ca ar fi existat riscul sa sara din incheietura si de la o groapa mai mica, pe autostrada.
Ca am avut mare noroc, ca s-a intamplat la viteza redusa, in parcare...
Evident ca am facut masina lui pe banii mei (daca pe mine a picat boroboatza)...

Asadar Bâzo, cum ti-e scris la...manuscris! (Se pare ca pe mine cineva acolo jos ma iubeste...)

Tie iti recomand o trici-trotineta. E o trotineta cu doua roti ajutatoare (spate, stanga-dreapta).
E foarte stabila. Sta si singura in picioare...

;) :D
LUPU' ALBINELOR

Mesajde mellis » 10 Oct 2017, 22:04

ce prieteni faini ai pe aici...buna treaba!
am si eu una cu puntea spate putin rugimita - vreau sa o schimb - o vrei pt cateva zile ;) e 4x4..

asa iti incurajezi "contabila" sa fie curajoasa-n trafic?

mai bagam publicitate pana vine capcaunul - a promis la copii ca apare..
Sanatace!
mellis

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 10 Oct 2017, 22:13

mellis scrie:mai bagam publicitate pana vine capcaunul - a promis la copii ca apare..
Sanatace!

- Mellis, tu crezi ca in fiecare seara e Revelionul ?!?
Am si eu o familie, o viata privata... (care refuza inca sa se curme...) ;)

Auzi ma Mellise, da tu de unde ai atata Sanatace, de dai de fiecare data gratuit la toata lumea ?!?... :D
LUPU' ALBINELOR

Mesajde mellis » 10 Oct 2017, 22:19

de fapt este "san-atac-e-ee...
mellis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE