Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VARZA din BRUXEL

Mesajde petru71 » 11 Oct 2017, 21:36

Bezna Zorilor scrie:Tu esti cumva nu doar fostul contabil, cat si mana regelui?..cum zice Shrek...si esti umpic jelly? Hai ca...in ceea ce te priveste, chiar nu mai am chef sa scriu explicativ. Ca mi'am dat seama ca nu am pentru cine. Dar asa, ca chestie, ca nu ma pot abtine...LU'pu' e prea finut si vertical pentru ca tu sa'l intelegi. Unora pur si simplu nu le este dat sa inteleaga.
Hai, te salut,
O contabila independenta.

D-na contabilă, nu te-a invitat nimeni !
Hai mai aproape, deschide şi ochii, nu doar FB-ul, poate te prinzi... :lol:
E un dialog între doi oameni. Adică doi. Nu trei... :mrgreen:
Cei care au o urmă de bun simţ nu intervin. Doar o urmă, o umbră de bun simţ...şi ar fi suficient...
Nu este cazul în ceea ce te priveşte.
petru71

Mesajde Bezna Zorilor » 11 Oct 2017, 21:47

Mah Petru,

Imi este mila de saracia ta, nu intelectuala, ca aia lipseste cu desavarsire si este compensata cu o spoiala prin activitatea de pe VRS...imi este mila de saracia ta din punct de vedere al liniaritatii discursului. Stii de ce? Pentru ca m'ai urmarit prin tot forumul si m'ai numit in toate felurile, asteptand sa ma dea cineva afara de pe forum. Si ai aparut aici sa spui ca varza iti cam miroase urat, ca vrei melodii, fara sa fii invitat, desigur. Dar eu nu ma supar ca sunt intrerupta, tu insa da. Este un dialog liber unde oricine are dreptul sa participe. Cine vrea exclusivitate...este doar invidios! Si sa nu uit, o sa iti subliniez de fiecare data pe unde te vad - esti un ipocrit! Esti un ipocrit pentru ca ma acuzi pe mine exact de ceea ce faci tu! Pentru ca nu ma suporti. :lol:

Ba mai mult, sa intrebi pe cineva "ce dracu ai patit?" pentru ca se da in barci cu o muiere pe forum...inseamna ca ti'a plesnit pipota in tine si nu mai ai aer sa respiri.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde petru71 » 11 Oct 2017, 22:55

Bezna Zorilor scrie:Mah Petru, [...]

Deşi tu crezi cu tărie că eşti destupată, originală, intelectuală, preţioasă, etc., eu zic că te înşeli.
Mediul academic/virtual nu ţi-a folosit prea mult, aşa-i ? Te-a înrăit.
Ai o duşmănie/răutate în tine demnă de romanele clasicilor noştri...decedaţi...Ion a' lu Slavici/totuşi, Rebreanu ?
Eventual te-a ajutat să fi mai arogantă decât poţi duce.
Altfel, nu ai scrie în felul în care o faci. Duşmănie şi castrare sunt ingredientele peniţei tale.
Acum eşti într-o dilemă. Să mă mai iau de ăsta, sau nu ?
Eşti extrem de arogantă şi agresivă în acelaşi timp. Epatarea ta (în scris) nu înseamnă neapărat că eşti evoluată. Dimpotrivă.
Ai prăjit tot ce-ai prins pe forum, într-un limbaj care respectă regulamentul forumului. Crezi că asta te face valoroasă ?
Vrei să facem un mic bilanţ al stricăciunilor provocate de tine ?
O să-ţi cumpăr o oglindă. Poate se sparge la întâlnirea cu tine. Sper.
Crede-mă, nu sunt misogin. Deloc.
Orice prost cu un pic de şcoală ştie să caute neologisme pe goagle.
Toate astea le demonstrezi în viaţa reală. Nu pe un forum. Te-ai prins ?
Nu ai înţeles nimic. I-ai prostit pe toţi pe-aici. Pe mine nu.
Eu pot să-mi văd de viaţa mea fără acest forum. Şi o să-mi văd.
Am lângă mine o femeie superbă cu care am doi copii. Suficiente motive să nu mai tastez pe-aici.
[b]Crede-mă, singurul motiv pentru care mai bat din taste este VRS-ul.
Să-ţi traduc ??
VRS-ul. VRS-ul. VRS-ul. VRS-ul[/b].
petru71

Mesajde Bezna Zorilor » 11 Oct 2017, 23:23

Bai, tu stii ca imi lipsea cineva care sa imi spuna cum sunt? Nici nu stiu unde ai fost pana acuma...
Nu stiu daca ai inteles, dar nu mediul il face pe un om, academic sau nu...ci felul lui de a fi...
Sa stii ca am citit Rebreanu si Slavici doar la liceu si doar pentru bac...dar tu se pare ca nu ai mai evoluat de la ele.
Nu sunt mai aroganta decat pot duce. Sunt ceea ce sunt. Aroganta e ceea ce tu vezi...de foarte jos de unde e nivelul tau.
Oamenii care spun ca sunt aroganta, ca vorbesc de sus, etc...demonstreaza de fiecare data...in viata reala...ca sunt niste castrati. Castrare de care nu m'am ocupat eu, ci soarta.
Ca sa prajesti pe cineva intr'un anumit limbaj...inseamna ca o poti face. Nu toti o pot face. Bravo mie, ce sa zic. Iar aia care s'au prajit...erau deja jumate prajiti de dinainte.
"O să-ţi cumpăr o oglindă. Poate se sparge la întâlnirea cu tine. Sper." - stii ceva? Sunt foarte frumoasa...si nu m'am mandrit niciodata cu asta. Nu e neaparat o calitate, de multe ori poate sa aduca nefericire, pentru ca vezi oameni dandu'si in cap in jurul tau sau urandu'te...doar pentru asta. Da, oamenii nu sunt egali, iar aceia frumosi imprastie nefericire, ura si invidie printre restul. Dar, oricum am lua'o...se spune ca au un avantaj...stii vorba aia...ca conteaza cum arati...oriunde, oricand. Dar sa speri ca oglinda aia se va sparge...esti de o ipocrizie si de o rautate incredibile...pentru ca ma acuzi pe mine de ceea ce posezi tu. Esti o persoana infecta si nu esti singurul de pe forum asa. Dar probabil ca trebuie sa apara una ca mine...ca sa scoata din unii de aici...cum a zis lupu...anumite trasaturi ale personalitatilor voastre...el a fost finut, eu as fi zis tarania, ghiolbanismul, prostia, ingamfarea, frustrarea...ingalarea...doamne ce cuvant...ingalat...nu l'am mai folosit de mult.
Daca ma inviti in viata reala...stii ceva? Nu trebuie sa demonstrez nimanui nimic sau sa ma justific cu ceva. Dar spre stiinta ta...m'am intalnit cu cativa de pe forum. Niste oameni super faini, care nu m'au muscat de fund...ia intreaba'i pe ei cum sunt...ca poate cineva ti'o spune si tie...ca vad ca insisti dar nu vrei sa recunosti ca te freaca.
Femeie superba poate sa insemne orice...depinde cine se uita si de la ce nivel. Dar daca ai tinut mortis sa ne spui si noua despre femeia asta superba cu care ai doi copii, adicatelea sa te lauzi...bai, tu iti dai seama cat de frustrat esti? Cum sa folosesti femeia de langa tine, copiii...etc...ca sa dovedesti ceva?
Ai reusit sa ma convingi acum...sa acuzi pe cineva superior tie de chestiile de care suferi tu. De ciuda, de raca...de pipota verde.
Ti'am raspuns pe puncte, asa cum mi'ai scris.
Dar esti un om infect. Sper sa ma eviti...asta asa, ca sa nu ne mai impiedicam.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde cristian bh » 11 Oct 2017, 23:36

petru71 scrie:[b]Crede-mă, singurul motiv pentru care mai bat din taste este VRS-ul.
Să-ţi traduc ??
VRS-ul. VRS-ul. VRS-ul. VRS-ul[/b].

Nu deveni acu,asa patriarhal!
Pana la urma,atat muzica,cat si discutiile asta interminabile despre albine le gasim si altundeva,..cum bine zici,la un clic!
Un lucru insa este cert,...nimeni nu este indispensabil,nimeni nu este de neinlocuit pe lumea asta.
Aici e insa locul unde se intra de placerea de a nu fi singur intr-o lume tot mai egocentrista,...de a-ti interpreta un rol de care esti stapan,..
Cat despre dom*soara contabila cum ii zici,..daca citesti ce scrie asa cuvant cu cuvant,probabil ai dreptate intr-un fel,da daca te iei tot dupa spusele ei si iei cele scrise pe diagonale,ai sa descoperi ca si ea la randul ei se zbate in aceleasi incertitudni de zi cu zi la fel ca noi,..indraznind sa fie mai sincera in ceea ce priveste propria-i persoana mult peste ceea ce facem noi asta si probabil fiindaca e femeie,....care nu se dezminte in a epata,ce-i in gusa si-n capusa!
Ca tactica de joc,...s-a dovedit ca cea in care cea mai buna aparare e atacul ,e cunoscut de multa lume,exceptie facand ai nostri la fotbal! :D
Acu vad ca in timp ce io ma chinui sa leg doua cuvinte ,donsoara deja trase vro doua duzini de suturi la poarta! :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde petru71 » 11 Oct 2017, 23:38

Ai dat-o în penibil.
Te faci că nu înţelegi. Era ceva de aşteptat.
Cuvintele pe un forum nu înseamnă nimic.
Forumul nu înseamnă nimic raportat la o viaţă reală.
E virtual.
Poţi cuprinde asta ??

P.S. Ai o viaţă reală ?
petru71

Mesajde Bezna Zorilor » 11 Oct 2017, 23:45

Nu ma fac ca nu inteleg, ba chiar ti'am raspuns serios la fiecare rand pe care mi l'ai scris. Ca e greu pentru tine ca sa mesteci, asta e altceva. Daca am o viata sau nu, ce viata am, etc, nu e ceva care ar trebui sa priveasca pe nimeni. Omul e liber sa faca ce vrea, sa stea pe internet cat vrea, pe cate forumuri vrea, si pe inca sapte conturi de facebook fantoma. Forumul e tot o forma de viata, ca prin ceea ce scrie cineva, poate arata, fara sa vrea, foarte multe lucruri despre viata lui. Asa, si? Nu mi se pare ca cineva ar trebui sa aiba dreptul sa judece chestiuni legate de timpul petrecut in fata calculatorului, rundele de cotcaiala in spatele calculatorului...insa cu totii avem dreptul de a judeca...caracterul!

Tu chiar ai o problema, ai un caracter infect! De restul nu ma intereseaza, nici de nevasta ta, nici de orice altceva. Nu m'am luat de tine in niciun fel cu privire la cat stai pe aici, de ce nu faci altceva in loc sa citesti mizeriile mele, ca sunt, slava domnului, atatea seriale misto pe net...ma gandesc ca poate n'ai treaba. Asa ca te rog sa fii mai retinut in ceea ce ma priveste pe mine, daca nu vrei sa iti dau niste suturi in bilele alea de cica le'ai avea intre craci...nu atat de finut pe cat am facut'o mai sus.

O seara frumoasa iti doresc! Si cale intoarsa!
Bezna Zorilor

Mesajde petru71 » 11 Oct 2017, 23:54

Admin-ule, să ai sănătate şi toate cele bune.
Şi să ai grijă de forum şi de contabilă. Să-ţi mai zic ??
Nu cred că e nevoie.
petru71

Re: VARZA de BRUXEL

Mesajde nicus » 12 Oct 2017, 00:01

A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde Bezna Zorilor » 12 Oct 2017, 00:01

Petrule, stii ce te mai strica pe tine in afara de caracter? ...desi cred ca sunt legate...

lipsa inteligentei... stii de ce zic asta?

PENTRU CA NU AI HAZ!

un barbat trebuie sa aiba haz...nu are...atunci...e ceva trist.

................nu explic de ce.................
Bezna Zorilor

Mesajde mircea » 12 Oct 2017, 00:16

Bezna Zorilor scrie:Petrule
.......................................
lipsa inteligentei... stii de ce zic asta?

PENTRU CA NU AI HAZ!

un barbat trebuie sa aiba haz...nu are...atunci...e ceva trist.

................nu explic de ce.................

Ptiu....drace.....parca m-ai caracterizat pe mine . Nu stiam eu de unde am de niciunele.
Vezi ca am devenit un fel de tutore(testament Petre), acum sa nu te aud ca faci pretentii. Si inca o chestie....sa nu mai vad ca te dai in barci cu LU` pe forum, ca schimbam foaia.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde mircea » 12 Oct 2017, 00:33

Petrule, multi si-au scuipat fierea pe forum , o faci si tu de ceva vreme .
Aia e, atat te-a dus mintea.
Mi-as fi dorit insa sa-ti mai fi ramas ceva si sa nu-ti implici familia in discutii .
Cat despre muierea in cauza, stai linistit.....nu cred sa-si faca probleme.
Jegoseniile trebuie tratate ca atare, adica cu sictir si indiferenta si ea chiar asta a facut.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Bezna Zorilor » 12 Oct 2017, 02:04

Nu, mircea! Chiar mi'am batut capul sa ii raspund...pe puncte. Nu pentru ca el merita, ci pentru ca se pune singur ca momeala. Imi da motiv sa scriu si sa atrag simpatii. Crezi ca e usor sa gasesti oameni care sa'ti dea si tie un smochin, un alun, un stup fara sa te citeasca? In alta ordine, nu te'o chema pe tine lupu...si nici pantera, dar nici cu tine nu mi'e rusine. Ti'am mai zis, dar tu esti modest. Ma surprinde ca nu il acorzi pe trebuie, e mult pentru cineva care are doar profesionala. :lol:
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 12 Oct 2017, 15:33

petru71 scrie:
Auzi LUPE', hai să facem o retorică de doi bani. Eu din şanţul estic, tu din şanţul vestic.
Având în vedere şi luând în considerare că suntem bărbaţi în toată firea, nu era mai cinstit sa închizi VRS-ul ca omu' botezat ? Adică cu bile ? (de rulment, evident)... :mrgreen:
Te-ai folosit de un pretext (penibil), ca să pui în practică ceea ce ne cânti pe-aici de nişte ani (te-aş cita, da' sunt convins că nu e cazul).
Undeva, în străfundurile scufundate, tu ştii foarte bine că am dreptate.
Omule, puteai să spui cinstit că nu mai poţi, că nu mai vrei, că te-ai săturat. Ştiu că ar fi fost greu, dar toată lumea ar fi priceput.
Tu, în schimb, ai înfipt hotărât securea în VRS şi te-ai apucat de gătit varză. De brucsel.
Te-ai apucat de meciuri. Penibile. Jenante. Cu contabila alături. WTF ???
Ai fost sclipitor pe VRS/VRS2 !!!
Pe pamflete la fel !!
Ce dracu ai păţit ??

Te-a damblagit brucsel-ul ? Te-ai damblagit pur şi simplu ?
Adună-ti bateriile împrăştiate şi fă ce ştii să faci mai bine !!!
VRS ar fi un bun punct de plecare... :D

Cu respect,
Pitar

Petre, timpul, rabdarea si intelegerea care ti s-au oferit din surse diferite, au ajuns la un final. Toata lumea a sperat ca o sa-ti revi la deplinatatea facultatilor…Dar tu o fredonezi intr-una pe aceeasi placa zgaraiata (desi mai multi ti-au spus ca esti baut, tu nu te-ai dus la culcare, ci ai continuat sa bei)…

Petre, VRS a devenit un proiect ce trebuia eutanasiat mai demult. Nu am facut-o. Din slabiciune. Am facut in schimb vreo patru simulari de retragere, ca sa mai reactivez activitatea (ca stii cum e, iti dai seama ce ai avut numai dupa ce ai pierdut…). Dar si efectul ala tinea o scurta perioada de timp, dupa care toata lumea intra din nou in letargie. VRS functiona pe cota de avarie…Devenise frustrant sa tot intind de muci...

Am considerat ca un fan Pink Floid (autodeclarat,ca tine), este o persoana profunda, sensibila, inclinata spre analiza si reflectie psihedelica…Am considerat ca Pink Floid poate avea asupra unui apicultor un efect ‘descapacitor’, ca viziunea lor revolutionara si novatoare inspira la emancipare, nu la obtuzitate in gandire. Se pare ca m-am inselat!...A reiesit ca tu esti capabil cel mult sa le fluieri piesele, nu sa le si intelegi mesajul...

Momentul declansator al eutanasiei VRS-ului ai fost TU! DA, TU, PETRE! ‚Mieluselul’ Pink Floid! (daca tot ai tinut mortis sa ti-o spun in fatza – eu trebuia sa ti-o spun, nu Mircea).

‚Mieluselul’ Pink Floid , care a iesit la gura pesterii ca un neandertal cu muschi tiganesti pe el si o ghioaga neolitica forjata din potcoave. Ce e si mai agravant, din punctul meu de vedere, este ca ‚baietii de baieti’ de pe VRS, au fost in asentimentul tau (si unii inca sunt, tacit, in bezna universului lor autist). Si atunci mi-am zis: WTF? Baietii astia chiar se merita unii pe altii!!!...

In ceea ce o priveste pe Bezna, faptul ca ea isi imagineaza ca il calareste pe LUPU’ ALBINELOR, nu inseamna ca asta si este realitatea. Este o meteahna de a ei de care se va vindeca singura (ii va lua ceva timp pana sa inteleaga asta). Insa este capabila sa ofere un nivel de dialog si sa livreze o satisfactie intelectuala a conversatiei de care tu nu esti capabil. Genul asta de useri (ca ea), conteaza pentru un forum. Pentru ca pot deveni catalizatori, forte motrice. Aspecte pe care tu (si suita), se pare ca nu vreti sa le intelegeti...

Un amanunt ce e bine sa fie inserat, acum si aici: eu am continuat sa exist pe acest forum (chiar si dupa ce perspectivele mele in ceea ce priveste apicultura au disparut), din cauza prieteniei cu un om pe care inca il admir si il apreciez, pentru ca a fost (si ramane in continuare), un vizionar, mult peste contextul de care dispune – Mircea. Mie nu imi este imposibil sa dispar brusc de pe forum. Dar am niste prietenii care ma leaga (nu doar de el).

Revenind la noi doi, faptul ca tu ai fost capabil sa imi arunci (subtil pe fatza), ca eu am dat VRS-ul pe o muiere, nu ti-o iert, nici in veacul acesta, nici in cel viitor! Nici tie, nici celorlalti vieresisti, care ti-au tinut isonul. Si stii ce se zice la Scriptura: ‚Plata pacatului este moartea!’. ‚Pretul de sange’ pe care il platiti este moartea mea de pe VRS! Va aveti unii pe altii. Va meritati unii pe altii...NU, Petre! Nu am dat VRS-ul pe o muiere! Am dat VRS-ul pe o LEHAMITE! Ca si pe un topic cu pretentii de baieti fini si rafinati, tot grobianismul este adanc inradacinat. Asta e forma mea de protest, irevocabil, impotriva acestei constatari triste!

NU MA MAI INTORC PE VRS !!! Ar trebui sa fie clar pentru toata lumea !

Capacitati-va! Demonstrati-va solidaritatea in cuget si simtiri...Aratati ca aveti capacitatea sa duceti VRS-ul mai departe. Pentru ca LU’ nu este un drept castigat de cineva de pe acest forum. LU’ este un privilegiu! Pierdut de catre voi. Punct!

Pot fi sclipitor si cand fac ceva, si pot fi sclipitor si cand nu fac ceva (ca de exemplu VRS-ul) .

‚Circul’ pe care l-am initiat pe forum are o logica care tie (si altora), iti scapa. Dar efectele se vor vedea in timp.

In ceea ce priveste 'penibilul' a ceea ce fac, este doar o chestie de gusturi si interpretare. Depinde de cine se afla in spatele la microfon, la un moment dat.

Ca o incheiere, consider subiectul VRS - LU’ incheiat definitiv! (nu te mai afli in postura sa emiti pretentii catre mine !)

Daca crezi ca nu te poti abtine pe perioada urmatoare, ia-ti concediu. Du-te in insulele... Maladive...Dar nu mai smantanii forumul, nu mai intra cu refrenul asta,
ca schimb abordarea si iti innod macaroana!

Mediteaza bine la ce iti spun! (asta daca respectul pe care l-ai afisat langa semnatura exista cu adevarat).
Pentru ca ai devenit problema mea si ma voi ocupa personal de evolutia ta!

Fuckin LU’ :evil:
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 12 Oct 2017, 15:39

- Pentru Shrek!
Un screenshot cu 'Statisticile de pe Blogul lui Damblarin', facut la ora 13 (ora Belgiei).

Care arata situatia de astazi, cat 'trafic de vizualizari' realizez eu de pe Forumul Stuparitul pe Blogul Damblarin....
Sper ca m-am facut inteles!

Statistici Damblarin.jpg
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde petru71 » 12 Oct 2017, 16:54

LUPU' ALBINELOR scrie:[............].
Fuckin LU’ :evil:

OK LU'. Loud and clear.
Am mai asteptat raspunsul tau.
Nu pot decat sa va multumesc unora dintre voi. Pentru ce-ati fost.
Forumul de astazi nu mai are nici o legatura cu mine. Absolut niciuna. Zero.
Admin-ule, poti sa stergi toate ipocriziile pe care le-am tastat pe-aici. Linistit.
De azi nu mai exist pe acest forum.
Numai bine tuturor.
Pitar
petru71

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE