Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VARZA de BRUXEL

Mesajde Bezna Zorilor » 12 Oct 2017, 17:10

Ma surprinde ca un tip inteligent ca tine a luat "calareala" fantezista si/sau chiar intelectuala a lupului in serios. N'ai haz... :o (de tine zic, Lupe) Inseamna ca, in ceea ce priveste perceptia ta, pana acum am scris degeaba. Dar refuz sa cred asta!

Mircea, tine'ti spatele, ca lupul te'a dat in fapt!

Lupe, nu te baza prea mult pe mine, n'auzi ca conteaza ce faci in realitate? Da' tre' sa vii musai aci pe forum sa demonstrezi, cu poza din mojlocu' faptei, eventual.
Hai ca nu scriu prea mult, ca vad ca esti cam "infierat".
Fişiere ataşate
14079655_1733288086922488_8459236480040426590_n.jpg
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Re: VARZA din BRUXEL

Mesajde Shrek » 12 Oct 2017, 19:16

LUPU' ALBINELOR scrie:- Pentru Shrek!
Un screenshot cu 'Statisticile .......

Mah Lupe! Ma uitai pa fereastra ceia da' n-am inteles nimic! E ceva cu pariuri?
Este o gluma , desigur.
Io unul, nu inteleg cum reusesti sa ții un discurs super elevat, la un nivel academic si apoi, la putin timp sa o dai in limbaj de cocalar, apoi revii la stilul inițial si tot asa. Nu am inteles nici care este faza cu mine, dar am presupus ca vrei sa organizezi un meci de wresling, care sa accentueze oarecum capacitatea de a deveni lider de haită, insa nu mai sunt sigur ca acesta ( dorinta de a fi un "mascul alfa") ar fi scopul " razvratirii" tale.
Nici nu cred ca BZ, ar fi singura vinovata de aceasta zumzaiala care a scos la iveală cateva laturi intunecate ale unor participanti la " tavaleala".
Si atunci pentru ce aceasta încrîncenare intre cele doua tabere de pe vrs, tu si Pitar? Chiar trebe sa va aruncati vorbele acestea de ocara ? Pentru ce? Asa cum am mai spus, este loc pentru toate lumea pe forum. Oamenii se ceartă, isi dau mâna, iar se ceartă iar se-mpaca. Pentru ce atâta ură? Sau este " virtuală ", nu exista?
Shrek

Mesajde Bezna Zorilor » 12 Oct 2017, 19:24

Baieti, eu am putina treaba, dar am sa revin.

Shrek, principiile sunt principii, stii si tu...nu te intorci sa pupi acolo unde ai scuipat. Altfel, coloana vertebrala ar fi un concept desprins din SF. Asta e si farmecul lupului, stie cand sa se opreasca, astfel incat sa nu lezeze (daca te simti lezat e problema ta), stie cand sa se impuna...cand vorbeste serios. Daca nu intelegi ce s'a intamplat pana aici, cum ai sa intelegi mai departe...continuarea?

Lupe, tu ma provoci sa scriu...din mai multe motive decat crezi. Asa ca am sa ma adresez fata de tine, desi nu m'am gandit, inca, anume cum...astfel incat sa nu fiu inteleaga gresit. Sper ca ai sa intelegi urmatorul meu mesaj, pe care nu il voi scrie pe pagina ta, ci pe a mea...si ca nu ai sa il interpretezi gresit. Ma bazez pe inteligenta si pe flerul tau desavarsit.

Sa stii insa, ca esti umpic cam dur. Spun asta doar in sensul in care pui prea mult pe umerii mei, izgonindu'i pe'astilalti din rai...si nu stiu daca am sa pot sa sustin. Dar pot sa ma sustin pe mine, singura (uneori am senzatia ca imi iei apararea doar pentru ca sunt femeie, sper sa ma insel).

Si stii...unii asteapta sa ne duelam. Eu nu ma pricep la versuri, asa ca am sa dau cu mingea in proza. Te rog sa astepti cu mare interes scrisoarea mea.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde ioanpuiu » 12 Oct 2017, 20:26

Petreee ... nu pleca mă aşa, ia ceva, să ai de drum ! :)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Re: VARZA din BRUXEL

Mesajde ioanpuiu » 12 Oct 2017, 20:27

LUPU' ALBINELOR scrie: Ce e si mai agravant, din punctul meu de vedere, este ca ‚baietii de baieti’ de pe VRS, au fost in asentimentul tau (si unii inca sunt, tacit, in bezna universului lor autist).
............................................
... nu ti-o iert, nici in veacul acesta, nici in cel viitor! Nici tie, nici celorlalti vieresisti, care ti-au tinut isonul.

De ce să înotăm toţi într-un ocean de vină colectivă?
Taie ce nu-ţi mai trebuie şi păstrează ce vrei!

Ultima oară modificat de ioanpuiu pe 12 Oct 2017, 20:30, modificat 1 dată în total.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 12 Oct 2017, 20:29

Împarte Lupule cu mai multă dărnicie şi osînda şi izbăvirea! :)

ioanpuiu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 12 Oct 2017, 21:33

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 12 Oct 2017, 21:38

Fac print screen la scrisoarea ta de dragoste, ca nu mai pot...nu mai pot... :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Bezna Zorilor

Mesajde Shrek » 12 Oct 2017, 21:54

Hait ca m-am dus dracu'! Fionaaaa! Încuie poarta, stange becu' , da drumu' la cani, adu aghiasma si funia de usturoi! Si daca gimineata, in beznă n-o fi LUna, sa sciti c-o mancat-o.....varcolacu'!
Shrek

Mesajde MIHAI BALS » 12 Oct 2017, 22:17

Bezna Zorilor scrie:Petrule, stii ce te mai strica pe tine in afara de caracter? ...desi cred ca sunt legate...

lipsa inteligentei... stii de ce zic asta?

PENTRU CA NU AI HAZ!

un barbat trebuie sa aiba haz...nu are...atunci...e ceva trist.

................nu explic de ce.................

cine esti ma tu?
ce-ai facut tu la viata ta?
MIHAI BALS

Mesajde cristian bh » 12 Oct 2017, 22:19

MIHAI BALS scrie:
Bezna Zorilor scrie:Petrule, stii ce te mai strica pe tine in afara de caracter? ...desi cred ca sunt legate...

lipsa inteligentei... stii de ce zic asta?

PENTRU CA NU AI HAZ!

un barbat trebuie sa aiba haz...nu are...atunci...e ceva trist.

................nu explic de ce.................

cine esti ma tu?
ce-ai facut tu la viata ta?

Doi zece,doi zece,...bine a-ti venit la literatura clasica! :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde MIHAI BALS » 12 Oct 2017, 22:20

10-2!
(bezna neuronilor!)
MIHAI BALS

Mesajde cristian bh » 12 Oct 2017, 22:27

MIHAI BALS scrie:10-2!
(bezna neuronilor!)

Ai grija mare,ca fata te citeste si pe diagonala! :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde MIHAI BALS » 12 Oct 2017, 22:31

cristian bh scrie:
MIHAI BALS scrie:10-2!
(bezna neuronilor!)

Ai grija mare,ca fata te citeste si pe diagonala! :lol:

pai ce face?
e...la menopauza?
MIHAI BALS

Mesajde Bezna Zorilor » 12 Oct 2017, 22:53

au aparut latratorii care l'au infierat pe lup si care n'au citit contraventiile.
Bezna Zorilor

Mesajde MIHAI BALS » 12 Oct 2017, 22:56

Bezna Zorilor scrie:au aparut latratorii care l'au infierat pe lup si care n'au citit contraventiile.

esti asa important sa...te citesc?

venisi,de 3 luni,in cizme cu caca pe ele,si facusi...numai urme!
de ce?
MIHAI BALS

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE