de Bezna Zorilor » 12 Oct 2017, 19:24
Baieti, eu am putina treaba, dar am sa revin.
Shrek, principiile sunt principii, stii si tu...nu te intorci sa pupi acolo unde ai scuipat. Altfel, coloana vertebrala ar fi un concept desprins din SF. Asta e si farmecul lupului, stie cand sa se opreasca, astfel incat sa nu lezeze (daca te simti lezat e problema ta), stie cand sa se impuna...cand vorbeste serios. Daca nu intelegi ce s'a intamplat pana aici, cum ai sa intelegi mai departe...continuarea?
Lupe, tu ma provoci sa scriu...din mai multe motive decat crezi. Asa ca am sa ma adresez fata de tine, desi nu m'am gandit, inca, anume cum...astfel incat sa nu fiu inteleaga gresit. Sper ca ai sa intelegi urmatorul meu mesaj, pe care nu il voi scrie pe pagina ta, ci pe a mea...si ca nu ai sa il interpretezi gresit. Ma bazez pe inteligenta si pe flerul tau desavarsit.
Sa stii insa, ca esti umpic cam dur. Spun asta doar in sensul in care pui prea mult pe umerii mei, izgonindu'i pe'astilalti din rai...si nu stiu daca am sa pot sa sustin. Dar pot sa ma sustin pe mine, singura (uneori am senzatia ca imi iei apararea doar pentru ca sunt femeie, sper sa ma insel).
Si stii...unii asteapta sa ne duelam. Eu nu ma pricep la versuri, asa ca am sa dau cu mingea in proza. Te rog sa astepti cu mare interes scrisoarea mea.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.