[quote="Bezna Zorilor]
Prin clasa a doua invatatoarea m'a urecheat oleaca, nu pentru ca facusem ceva...ci pentru ca nu facusem...o ecuatie si ma uitam ca curca in craci. A doua zi tata s'a dus la scoala sub forma de tanc....
... Iar eu chiuleam...pentru ca sa stau in bar.
Pentru ca imi mergea mintea...si gura nu mi'o inchidea nimeni, dar nu invatam, pentru ca ma durea la bascheti. Asa sunt...si am fost invatata sa continui asa, pentru ca cei care au ceva de spus trebuie incurajati, nu ciomagiti.
La mine strambau profesorii din dinti, dar nu ziceau nimica, ca stiau ca ii distreaza taicameu' a doua zi..............
[/quote]
Intr-a doua faceati ecuatii si chiuleai ca sa stai in bar??? Esti a naibii de precoca!
La fizica, eventual si la mate si chimie aveai ceva de spus, chiar fara sa fi invatat nimica? Iar dascalilor nu le convenea? Mai ce oameni rai!
Tare taticul, se pare ca tinea mult la educatia ta.
De aici si concluzia ta ca Regele nu e bun deoarece face bubu, pe cand un presedinte nu face asta nici daca e al Americii. Eventual are doar o relatie nepotrivita. Iar comunismul a fost doar asa, o chestie gresit aplicata, dar era destul de misto daca te descurcai.
Drepturile alorlalti de a invata e fix pix daca tu tot aveai chef sa strici ora...
Viitorul suna bine! Are de acum si un nume: Bezna Zorilor!
Cu toata simpatia. '63

Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)