Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: NOI VREM PAMANT! Scrisoare deschisa catre LUPU'!

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 25 Oct 2017, 00:37

Bezna Zorilor scrie:Umorul. Mai pe scurt, eu nu cred ca este un atribut dominant al inteligentei, ci, mai degraba el exprima diferenta dintre lume si structura ta, cu precadere morala...impachetata in vesmintele vorbirii (ca sa citez din clasici) si in intelegere.

Ai dreptate, draga mea! (vorba lui Doru Octavian Dumitru). Expresia cheie aici este „eu nu cred ca...”. E cam tarziu sa ma apuc acum de facut apologia umorului. Si e clar ca Jung nu prea a avut umor suficient cat sa te convinga ca la capitolul asta esti afoana. Iar daca iti lipseste feelingul pentru asa ceva, te apuci iar de explicat…

Iti dau doar un exemplu, care cred ca surprinde bine si natura inzestrarii tale cu umor. In liceu, zic un banc, pe care il auzisem si eu, (desi am la activ si bancuri inventate personal).
“Ion o intreaba pe Maria:
-Tu Marie, esti virgina ?
Maria: -Ma Ioane, nu inca!”
Am ras toti zgomotos. Toti, cu exceptia unuia. Peste o juma de ora firul discutiei era cu totul altul…Dar asta unul nu isi revenea. I se restartase sistemul de la bancul ala. Pentru ca era de un afonism rar intalnit, se chinuia sa isi explice logic o idee exprimata incongruent cu realitatea (de aici rezida umorul).

-Bai…Da ce a vrut de fapt sa spuna Maria…?...
Noi ne-am socat o clipa, si apoi am rabufnit intr-un ras mai isteric ca la bancul insusi…
Cam pe acolo pari sa fii si tu…

Bezna Zorilor scrie:[As ruga autorii, sa imi explice ce inseamna formularea "dumnezeu a privit mai favorabil catre Abel".

Esti maestra in a distorsiona un text (dar nu esti singura). ;)

Textul biblic nu trimite la alegerea intre cei doi copii, nici la partinire nedreapta din partea ‘Tatalui’. Este luata in analiza doar actiunea jertfei, nu intreaga lor viata si persoana pana in acel moment…( si zici ca tu nu apelezi la emoticoane frangatoare de inimi si storcatoare de lacrimi, dar le ceri parintilor cu doi copii sa faca un exercitiu dramatic de al alege pe unul dintre ei in defavoarea altuia…) ;)

Bezna Zorilor scrie:"noi muncim aici ca sa avem realizari".

Ironia ti se adresa direct. Fiindca ai timp infinit la dispozitie sa irosesti pe net. Doo cuvinte: CE DRACU’, Bezno! Nu mai stii karate !?!
Sau mai corect ar fi sa intreb: Ai stiut cu adevarat vreodata !?!

Tot cam atat … ;)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Adi Hodis » 25 Oct 2017, 00:39

Bezna Zorilor scrie:Ia ca s'a intors si BH, poate cu ganduri mai bune, ca ieri o dadea pe aia cu femeile care nu se pricep...domne...la mai nimic.
...

Buna seara !.
Pot sa zic si eu ceva ? ... (ridic doua degete ) :)
Da ?. (presupun ca da )
Bun, multumesc.

Cum adica sa nu se priceapa la mai nimic ?. :shock:

-BH-leee !.
Pai se poate sa sustii tu asa ceva ?. :x
Inseamna ca nu vrei sa vezi si nici sa recunosti ca intre barbati si femei, diferenta este doar de forta si frumusete. Dar nu se pune la pricepere ... fiind inzestrari de la creator s-au de la natura, ca sa zic si asa.
In toate celelalte aspecte fluctueaza vointa si talentul.

Pai tu te-ai nascut gata invatat cu tamplaria ?. Nu ai taiat niciodata o scandura mai scurta decat trebuia ?. Eu da !. :lol:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Bezna Zorilor » 25 Oct 2017, 00:56

Da, am inteles. Nu e nimic diferit pentru mine, de la gradinita pana in aceasta secunda.

Asa, ca emoticon, reactia mea la reactia lumii (asta ar fi un fel de forta si reactiunea ei) mi'au subrezit in viata multe sandramale.

Da' daca doriti, schimbam registrul. Ne ocupam de bancuri cu Bula si cu Alinutza. Nu cred ca pot sa sustin foarte tare aceasta sectiune, dar am prieteni care ma pot ajuta. :lol:

Imi asum, rectific, CE DUMNEZEU?

Am un noroc chior, nu sunt maritata. Mi'a iesit o porcarie de mancare, aia de la mega, ca ma dadea afara reflexifu' si dormeam in parc. Cat oi mai scapa...nici eu nu stiu. :mrgreen:

Ma duc la culcare, ca maine am ore de condus, si trebuie sa suplinesc, inmultit cu 10 lipsa de abilitate in alde d'astea. :lol:
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde cristian bh » 25 Oct 2017, 01:10

Adi Hodis scrie:
Bezna Zorilor scrie:Ia ca s'a intors si BH, poate cu ganduri mai bune, ca ieri o dadea pe aia cu femeile care nu se pricep...domne...la mai nimic.
...

Buna seara !.
Pot sa zic si eu ceva ? ... (ridic doua degete ) :)
Da ?. (presupun ca da )
Bun, multumesc.

Cum adica sa nu se priceapa la mai nimic ?. :shock:

-BH-leee !.
Pai se poate sa sustii tu asa ceva ?. :x

Ridic si io un degetel,...
Vezi ca don*soara e experta in disimulari,...interpretari de o finete intalnita doar la ceasurile elvetiene ,cele executate manual,..cat despre nuante,...pai nu cuprinde tot spectrul cromatic si gama de raze din univers,...
Era vorba despre celebra lor descurcareala in domeniile deja consacrate ...politica,soferit si din pacate in ultima vreme in bucatarie! :lol:
Ca oi fi atins precum cel din poveste,...mai multe muste dintr-o lovitura,..nu-i vina mea ca domnisoara s-o simtit cu ele pe frunte,chiar daca treaba e asa universal valabila!
La cata logica poate dumneaei,...detine,ma surprinde ca nu i-a sarit fisa ca, la chestii universale ,logic ca exista si exceptii! :)
Iar expresia ,....la mai nimic ii apartine,....si probabil daca stam s-o judecam dupa noile intrepretari A la JUNG ea deja era prezenta intr-unul din lobii frontali,doar asteptand momentul prielnic pt a scapa afara!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 25 Oct 2017, 01:14

Bezna Zorilor scrie:Imi asum, rectific, CE DUMNEZEU?

- Eeeeee....Asta e cu totul...altceva!
Sa vezi o neo-marxista utilizand cuvantul ala tabu cu opt litere e ...ceva... :D

Stii cum se salutau de Paste doi comunisti ?

- Si-a revenit Tovarasul!
- Sunt de acord!...

Cat despre cele trei zile in care afirmi subtil ca 'm-am ghemuit' ca sa iti pot scrie tie elaborat,
mai spun doar atat:

"Sunt doua feluri de a-ti trai viata… Unul – de a crede ca nu exista miracole. Altul – de a crede ca totul este un miracol."
Albert Einstein
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 25 Oct 2017, 01:23

cristian bh scrie:...si probabil daca stam s-o judecam dupa noile intrepretari A la JUNG ea deja era prezenta intr-unul din lobii frontali,doar asteptand momentul prielnic pt a scapa afara!

- BH-ule, m-ai bagat in tuse magareasca de la ras!... :lol: :lol: :lol:

M-am intors numai ca sa-ti spun chestia asta! :D
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 25 Oct 2017, 01:30

Oricum am avut sentimentul ca alocati prea multe resurse pentru o domnisorica, acum e um'pic mai grav, constat ca aveti nevoie si de aliante. :lol:

Situatia poate sa devina chiar hazlie, si daca raportul se va schimba in 10 la una, devine aproape evident ca voi simpatiza cu crescatorii de ciuperci. :lol:
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Adi Hodis » 25 Oct 2017, 02:13

Bezna Zorilor scrie:Da, am inteles. Nu e nimic diferit pentru mine, de la gradinita pana in aceasta secunda.

Asa, ca emoticon, reactia mea la reactia lumii (asta ar fi un fel de forta si reactiunea ei) mi'au subrezit in viata multe sandramale.

Da' daca doriti, schimbam registrul. Ne ocupam de bancuri cu Bula si cu Alinutza. Nu cred ca pot sa sustin foarte tare aceasta sectiune, dar am prieteni care ma pot ajuta. :lol:

Imi asum, rectific, CE DUMNEZEU?

Am un noroc chior, nu sunt maritata. Mi'a iesit o porcarie de mancare, aia de la mega, ca ma dadea afara reflexifu' si dormeam in parc. Cat oi mai scapa...nici eu nu stiu. :mrgreen:

Ma duc la culcare, ca maine am ore de condus, si trebuie sa suplinesc, inmultit cu 10 lipsa de abilitate in alde d'astea. :lol:

Nu schimbati ... eu am ce am cu BH-u, ca-i de-al meu.

Mai ai albine ma ?. Dar miere ?. Ca eu mai am de vreo doo cafele si ... iarna-i ici, vara-i departe !. :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde mellis » 25 Oct 2017, 09:52

'Zna,
ca sa fi mai relaxata la condus (ce bine ca nu stau in capitala...)
o baie fierbinete nu strica..
Santace.
Fişiere ataşate
112.jpeg
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde Bezna Zorilor » 25 Oct 2017, 10:44

Scufita pe cararea oaselor trece'ncet...ca sa iasa din padure. Stie ca lighionele padurii, neavand succes la vanatoare de vreo saptamana'ncoace, fiind rupte de foame si cu matele incurcate au facut coalitie intre ele, sperand sa prinda totusi ceva.

Am inteles, pasajele biblice nu se pot pune sub intrebare. Logica nicio. Paginile s'au umplut cu raspunsuri de doi lei, cu texte anoste doar ca sa fie scrise, cu bancuri cu Bula si Alinuta, totul intr'un spectacol anost si adus exact in registrul contestat la altii - misoginism, neandertalinism, grobianism - adica, ce sa mai, la stadiul de limba elementara ale carei mesaje nu contin un sens si o tinta, si se da pur si simplu in balarii. Pentru ca cica se spune ca atunci cand vrei sa'ti omori cainele spui ca e turbat.

Eu scriu la fel, dar se pare ca am devenit turbata pentru unii. Depinde pe cine am luat in pix.

Foarte multa istorie nu stiu. Se ocupa de asta recitatorii ei. In viata asta pe mine m'a salvat intotdeauna logica. Cand am inteles principiul am inchis cartea, in timp ce ceilalti au rontait din scoarta in scoarta ore, asasinari, razboaie, etc, pentru ca mai tarziu sa poata face demonstratii. Nu ii ajuta.

Dar logica e ceva. Matele incurcate sunt altceva.
Ma mut in asociatia lucratorilor de la REBU.
Cineva aici pentru ca e jenat...se exprima jenant. Exact ca aia pe care i'a luat in batz acu' o vreme.
Fişiere ataşate
Jungle_Book_2016_108.jpg
Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 25 Oct 2017, 11:04, modificat de 2 ori în total.
Bezna Zorilor

Mesajde mircea » 25 Oct 2017, 10:53

Din momentul asta discutia este vaduvita de ingredientul care dadea gust si savoare, adica mult invocatul umor .
Se pare insa ca umorul e bine perceput , doar cand propria noastra persoana nu face obiectul lui . Daca se intampla asa totul se transforma in .....altceva .

Si ca sa nu existe dubii, aici ma refer la vajnicii masculi truditori pe ogoarele prezentului forum , la toti cei care desi au ingredientul, nu au si inspiratia de a trece elegant peste o situatie.
Deasemeni , nu ma refer doar la topicul asta, ci la multe altele care au avut aceeasi soarta in decursul timpului.....si pana la urma urmei, nici de umor nu mai este voarba .

Pe forum.....ca in viata .
La fel si oamenii.

** Aaaaaaa....vreau sa mai spun ceva..... o repozitionare corecta este de dorit. Sper doar sa se intample.....
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde cristian bh » 25 Oct 2017, 11:20

Bezna Zorilor scrie:

Si io care speram la o indulcire a sentimentelor fata de cei din sexul opus,...in genul,...las ca nu-i draku chiar asa verde,..sa-l transform musai in penicilina,..si la sfarsitul sesiunii asteia,.sa ne arati s-o poza cu niste pirostii pe cap! :lol:
Unde vrei sa te duci,...ca ciuperci doar la anu pe campie! Ce draku,..vrei sa ma uit seara din nou la suliman? :D
Ca deja simt ca nu mai pot far de logica lu matale!(emoticon de ghicit)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Bezna Zorilor » 25 Oct 2017, 12:02

ups am postat gresit
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 25 Oct 2017, 12:03

mircea scrie:Din momentul asta discutia este vaduvita de ingredientul care dadea gust si savoare, adica mult invocatul umor .
Se pare insa ca umorul e bine perceput , doar cand propria noastra persoana nu face obiectul lui . Daca se intampla asa totul se transforma in .....altceva .

Si ca sa nu existe dubii, aici ma refer la vajnicii masculi truditori pe ogoarele prezentului forum , la toti cei care desi au ingredientul, nu au si inspiratia de a trece elegant peste o situatie.
Deasemeni , nu ma refer doar la topicul asta, ci la multe altele care au avut aceeasi soarta in decursul timpului.....si pana la urma urmei, nici de umor nu mai este voarba .

Pe forum.....ca in viata .
La fel si oamenii.

** Aaaaaaa....vreau sa mai spun ceva..... o repozitionare corecta este de dorit. Sper doar sa se intample.....

Sefu, nu inteleg de ce te-ai trezit asa nostalgic in dimineata asta.

Pe mandra o inteleg. E fiica de activisti de partid si e nascuta si crescuta sa combata cu orice pret.

In ceea ce ma priveste , nu sesizez o schimbare majora de ton si de stil. Ce am scris ramane in cadrul aceluiasi duel pamfletaro-epigramist! Nimic mai grav, nimic mai serios…Mi-e teama ca eu sunt iarasi ce am fost si nimic mai mult…Si convingerea mandrei ca ma va aduce acolo unde vrea ea este la fel de utopica ca si logica cu care promoveaza filozofii ermetice...( este bantuita de o atractie fatala :lol: )

Pe de alta parte, la interpelarea ei am raspuns la modul cat mai concis posibil. Pentru ca ea se incapataneaza sa reia si sa reia, fara sa accepte argumentele mele, nu inseamna ca eu sunt dispus sa tot repet. In plus, nu ma vad alunecand pentru prea multa vreme pe genul asta de dezbateri. Nu sunt genul meu.

Dupa atatia ani de prezenta ‘mascata’ am erupt la modul in care KISS a facut-o cand au decis sa apara in public fara machiaj pe fata. Ca sa resuscitam putin atmosfera. Si uite ca, datorita mie, datorita ei, datorita tie, datorita lor…au inceput sa iasa din adancuri colegi de forum care era pacat ca se retrasesera…

Deci, de unde nostalgia asta critica, intreb ?

Vizavi de repozitionare, tu nu ai remarcat ca incepand de la seriale si pana la campionatul de Wrestling, se schimba compozitia taberelor (vechii dusmani devin aliati iar vechii amici, inamici), tocmai pentru a mentine show-ul proaspat ?... :)

Cata vreme nu ne luam prea in serios, nu exista riscul de a ne transforma in ... altceva. Parerea mea! ;)

LU'

LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 25 Oct 2017, 13:12

Domnu' LUPU, am inteles,

cum logica e mai greutz...si va e umpic rautz,

dar si cu umorul?

Spunetzimi daca tre' sa ma mut in asociatia miscatorilor de pubele si a prelucratorilor prin aschiere.

Uite, ceva mai mult decat bancurile cu alinutza virgina,

Imagine
Bezna Zorilor

Mesajde peterneamt » 25 Oct 2017, 13:22

:roll:
peterneamt

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE