vreau sa te vad logat in fiecare seara !!! macar in vacanta si la sfarsit de saptamana !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!! Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ??? Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
Bine ai venit printre noi. Foarte frumos pentru un tinerel ca tine. Se vede ca esti gospodar. Dai inainte si mai tarziu o sa fii printre cei mai experimentati stupari
Este un proverb care spune " ziua buna se cunoaste de dimineata " !!! sa dea Dumnezeu sa cresti ca fat-frumos , intr-o zi cat altii intr-un an !!! la toate dar mai ales la albine !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!! Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ??? Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
salutare Robi ! felicitari pt pasiunea ta si sper sa devii un mare apicultor . ce nu as fi dat si eu sa am norocul ca la 13 , 15 , 18 ani sa ma introduca cineva in indeletnicirea asta !frumoase cutii , frumoasa recolta ! ce nu prea se vede este tatal tau [sau unchiul] care merita cunoscut pentru ca te-a virusat cu apicultura si cu ocazia asta te fereste si de alte ocupatii "nedorite" care apar de pe aici incolo ! bafta in continuare !
Salutare Robi, M-ai dat pe spate cu bidonul ala plin cu miere marfa deja valorificata Dupa cum arata centrifuga ai planuri mari. Frumos! Iti plac dulciurile?!
mierea e vanduta deja tot numa ce am lasat pt mine nam putut sa intru ca am avut probleme cu internetul am cantarit butoiul net sunt 40 kg miere deci 20kg de fam. tinand cont ca a fost floarea soareluia fost destul de multa
Fb doua famili da de cite rame ca stiu si eu aici pe cineva care la doua familii de orizontal pe 20 rame a scos cite 16 rame per stup si a iesit tot cam aici.Tine-o tot asa si e fb bravo Robi.Cu respect