D-le Tiih,cat priveste cele 2 filmulete(nu sunt sterse-am verificat..,si cel de la 19,41,si cel de la19,51 ) mi-am spus umila mea parere(sunt de doi bani,mai rau le face celor care-l urmaresc

)pai, ce sa vezi: doar jigniri,injurii(firea-ti ai draku,rame pline cu miere

cu bidoanele langa stup,albine ff agresive(consagvinizate la maximum)-umbla doar cu manusi, si altele se pot vedea-trage concluzii fiecare

Cat despre ZAHAROZA(am scris-o asa la "MOMA",nu s-au prins!!!)...,numita SUCOZA(o dizaharida raspindita in natura) si stransa-prelucrata de albine adaugand ceva albina...+consum de polen..si da,indiferent de perioada UZEAZA ALBINA..,fie ca obtine MIERE ,fie ca,CRESTE PUIET dar, uzura e mai mare(primavara ff timpuriu) cand in stup nu este pastura suficienta(si apic nu dau-intervin cu inlocuitori

...Referitor la ce perioada...Eu, cred ca :primavara,atunci cand pe langa ce aduc din natura(inclusiv -polen) noi le "ajutam-stimulam cuN KG de sirop+rame descapacite dupa DF(obtinem maximul, cred eu...)..,DAAAR si in ultima parte a lui aug,cand facem stim-completare,cu precizarea:ca,e uzura mai mare la albina de iernare,si uneori se observa la intrarea in iarna (1 oct ca si efectiv ):idea: P,S- iernare usoaraaa tuturora-G.M

Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!