Multumim dle Andrei Ignatov si va rog sa nu puneti la suflet, ca este prea multa negativitate in jur, uneori e mai bine sa fim ca si calul cu obloane
Bulgakov scrie:Pacat pentru modul in care au fost lasate sa degenereze discutiile (ca la usa cortului), complet neprofesional din partea moderatorilor, chiar am avut ce invata!
Multumim dle Andrei Ignatov si va rog sa nu puneti la suflet, ca este prea multa negativitate in jur, uneori e mai bine sa fim ca si calul cu obloane
Mircea_63 scrie:Modul in care raspunzi sugereaza ca ai fi unul si acelasi cu Andrei Ignatov!
Totusi, ca parere personala, Andrei nu e genul omului care sa umble cu astfel de micisme. Concluzie -tot personala- esti un user mai vechi care si-a luat o noua identitate. Te exprimi suficient de corect ca sa nu realizezi ca scrisul tau sugereaza ca ar scrie Andrei. Concluzie finala: esti o clona ce incearca sa-l discrediteze perfid, pozand in aparator.
ignatov andrei scrie:Nu am nicio tangenta cu acest "bulgakov"...
E posibil sa fie un om serios, sau un SH inmatriculat in Bulgaria...![]()
![]()
Bulgakov scrie:Salut!
Ca sa nu mai fie nici interepretari pe seama pseudonimului, ma numesc Petras Sebastian
Bulgakov a fost un scriitor rus, nascut in 1981, imi place cum a scris. Voi renunta la pseudonim sa nu mai fie confuzii.
Bulgakov scrie:Salut!
Ca sa nu mai fie nici interepretari pe seama pseudonimului, ma numesc Petras Sebastian
Bulgakov a fost un scriitor rus, nascut in 1981, imi place cum a scris. Voi renunta la pseudonim sa nu mai fie confuzii.
daffid mihailov scrie:Haha a ajuns forumu asta suspect când mai întra un om nou, asa de ciudat ni se pare. Uite clona nu e clona haha.
ignatov andrei scrie:Bunicii lui Liviutz sunt din Dumasca!
Mircea, in momentul in care am mutat starterii, culegatoarea (cam 60%) ramane la locul vechi. Prin manevrele facute cu ramele, si diferenta de 40% pleaca!
La nuclee, e altceva. Recoltez ramele pentru nuclee (rame imbinate), le plasez in lazi, iar peste ele scutur albina din starteri. Unde am recoltat rama pentru nucleu, pun in loc o rama din starter. Dupa ce am terminat cu starterii, mai scutur albina tanara (daca este necesar) peste ramele de nuclee. Cand desfac ramele pentru nuclee si le pun "la locul lor", sunt deja acoperite cu albina tanara, albina care nu mai "tradeaza" macar 3 zile, pana "iese cumatra" la lumina!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 29 vizitatori