Ioanpuiu, eşti nebun. Ai dovedit asta, din nou, cu piesa de mai sus. Traducând din română în română (câteodată e necesar pe forum), nu eşti bun. Eşti mult peste acest cuvânt. VRS-ul are nevoie de tine ! Am ascultat tot ce-ai postat astăzi pe VRS. Ai fost lunetist. Fin. Mulţumesc ! Pitar
Pitare, ... diplomaţia ta mă uluieşte de cîte ori ne dai ocazia să o constatăm.
Ai remarcat nişte piese pe VRS. Bun, asta dovedeşte că ai gust şi că dacă le găseai tu pe Youtube, ţi-ar fi plăcut la fel de mult şi le-ai fi postat aici la noi. Reţeta e simplă ... dacă ai suficient timp şi asculţi mult, ai de unde alege.
(să nu crezi cumva că eu am toată muzica asta în cap ... nu, nici vorbă dar am notiţe ) dacă vrei chitară în loc de pian: găseşti aici
Eu prefer pisele emoţionale, cît mai expresive instrumental şi vocal dar fără accent pe versuri neapărat. Ascult totuşi cu plăcere şi muzică unde virtuozitatea pe instrument primează pentru că îmi imaginez cam cum ar suna nişte melodii care-mi plac, interpretate de respectiva trupă.
Emoticonul de după melodia pe care i-am dedicat-o lui nicus (adică ăsta ) a fost doar pentru el, cu semnificaţia că influenţa reggae a pisei nu este întîmplătoare, am ales-o special aşa, amintidu-i de un gen şi o melodie care i-a plăcut cu mult timp în urmă.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu scrie:Pitare, ... diplomaţia ta mă uluieşte de cîte ori ne dai ocazia să o constatăm.
Ştiu Ioane, sunt un diplomat desăvârşit... Am cântărit bine şi totuşi am ales să dau curs primului impuls apărut după ce-am ascultat piesa cu pricina. În cercul meu de prieteni, atunci când unul împărtăşeşte o chestie deosebită, este o exprimare uzuală. Acum, cu toate că aseară am detaliat termenul, dacă te-am ofensat în vreun fel te rog să-mi accepţi scuzele.