kovacslg scrie:Cel putin la mine ideal ar fi sa nu fi avut puiet deloc sau cat de putin pana acum, si sa avem contingentul de iernare neuzat, care pe temperaturi mai generoase sa fie apta de cresterea generatiilor de schimb.
pvc scrie:Acum o săptămână buckfastii nu aveau puiet.
ignatov andrei scrie:Indiferent de zona, chiar si in Yakutia, stupii au puiet!
jonny_it, nu ai nici tupeul si nici puterea sa te implici cu mine la un "misto"...
Daca ai,totusi, tupeul... e moarte sigura pentru tine, mai baiatule!
jonny_it scrie:Vii la vara sa vezi nucleele in actiune si cum pleaca reginele la export?
csaa scrie:Din ce zice net-ul saptamana viitoare vom avea iar temperaturi de peste +12 grade, cel putin la mine in sud. Credeti ca matcile vor ponta atat de mult incat sa depaseasca puterea de acoperire a familiei?
cristi_vidican scrie:jonny_it scrie:Vii la vara sa vezi nucleele in actiune si cum pleaca reginele la export?
Care? Alea 20 în 1, de le-a acoperit zăpada acum câțiva ani
jonny_it scrie:10 in 1.![]()
Merg foarte bine, dar trebuie atentie sa nu se suprapopuleze.
cristi_vidican scrie:P.S. Vă dați seama ce ar ieși dacă cei care mai cunosc ceva apicultură ar colabora și fiecare ar aduce ce știe el mai bine?
ovidiu8403 scrie:Aviz profesorului "Dl. Gica" si academicianului Ion alias Jony va rog sa nu va mai umflati atata in aripi ca de aia au abandonat multi acest forum (stim bine cine ...) Bv voua ca sunteti "the man" , da mai lasati din impresii pe aici ... Azi maine il intreceti pe shreck nebunu !
pvc scrie:
Acum o săptămână buckfastii nu aveau puiet.
jonny_it scrie:Pe dl Ignatov l-am ivitat de vre-o 3-4 ori pana acum la o cafea si ma tot amana. Nu-l mai invit, chiar daca suntem foarte aproape.
jonny_it scrie:La Iasi am avut ocazia sa schimb pareri doar cu dl ing Balteanu, nu a fost prima data cand am stat la discutii, dumneavoastra erati in discutii cu alti apicultori si nu imi place sa ma bag in seama.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian, cosminsb, Daniel.20 şi 51 vizitatori