Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Educatia sexuala la sate...

Mesajde cristian bh » 25 Feb 2018, 15:43

Bezna Zorilor scrie:mircea,

Unele sunt hartuirile de la coltul strazii si din scara blocului, altele sunt "hartuirile" de pe platoul de filmare. Acolo nu te agreseaza nimeni daca tu nu inspiri ca vrei sa faci o "treaba" buna pentru un rol mai bun. Daca intr'adevar ai fost agresata, problema poate fi rezolvata prin alte mijloace, nu astepti sa ajungi celebra si apoi te plangi ca ti'a intrat ceva pe gura...pentru ca e penibil.

Nu pot decat sa fiu de acord cu tine,....daca femeile nu pot realiza care este granita dintre agresiune si placere,.... de unde s-o stie barbatii,... cand in general,un da sau nu de la ele....are atatea semnificatii,.... :)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Bezna Zorilor » 25 Feb 2018, 16:34

...cam asa...
Fişiere ataşate
13124663_1798020980409409_7690823052032321426_n.jpg
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Ioan Guist » 25 Feb 2018, 17:45

Pai e simplu .Orice barbat adevarat chiar asa se si comporta .
E acolo si nu-i acolo. e cu gasca pe forum.
Asculta si de fapt ...e cu gandul la ultimul meci

et etc
dezvoltati voi.

Ma duc sa fac clatite.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde mircea.costache » 25 Feb 2018, 18:06

Buna Ziua !

Offffffffffffffff.......!!!!?????.,educatia sexuala .....,femeia....,femeile......,.
Se spune ca femeia are trei coaste de DRAC.Se spune putin ,le are pe toate.Cand vrea face cu "ADAM"(OMUL) ce vrea,cand nu vrea face la fel,tot ce vrea cu ''ADAM''(OMUL) numa ca de data asta il PARLESTE cu agresiunea,violul,nesimtirea........,etc.E drept ca unele ANIMALE de barbati chiar fac VIOL pe bune.Dar sa revenim la femeie.In vremuri de mult uitate,Femeia conducea in "societatile"respective ,respectiv "era" MATRIARHATULUI.Existau trei ierarhizari ale conducerii,citez:'' marile preotese(conducatoarele),femeile administrator (logisticele-asigurau logistica ca-n vremurile alea),si femeile luptatoare(numite si asa zis amazoanele ,care erau atat de temute datorita priceperi in lupta). Cand au inceput barbatii cu sarlataniile,s-au inversat rolurile si uite ce bine o ducem.Un barbat a vandut PERLA Romaniei,respectiv PERTOM ,ESENTA miscarilor de tot felul pe acest pamant.
Ia ziceti acilea care CARTITI in fata FEMEI in familie........,fara MINCIUNELE ca.....!!!???,dar mai bine lasa ca......!!!!????, stiu fara sa SPUNETI.
Ma OPRESC aici sa nu PLICTISESC.

Cu pasiune pentru CUNOASTERE ,din RESPECT
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde peterneamt » 25 Feb 2018, 21:55

Dacă ne gândim cine conduce ......tot un Matriarhat (caracterizat prin stabilirea apartenenței la gintă ) de căc.....este !

Berea si pasarica

O bere este mereu umeda. Pasarica trebuie incurajata.
1 punct pt. bere.

O bere nu-i placuta atunci cind este calda.
1 punct pt. pasarica.

Daca bei inca o bere, prima nu se supara.
1 punct pt. bere.

O bere inghetata te satisface.
1 punct pt. bere.

Daca te intorci acasa si puti a bere, nevasta-ta te cearta.
Daca te intorci acasa si puti a pasarica, nevasta-ta ar putea sa te lase.
1 punct pt. bere, 1 punct pt. pasarica.

10 beri pe noapte si nu mai poti sa conduci.
10 pasarici pe noapte si nu mai este nevoie sa conduci.
1 punct pt. pasarica.

Daca iti faci treaba cu o o bere intr-un local plin de lume este normal.
Daca iti faci treaba cu o pasarica intr-un local plin de lume devii un mit.
1 punct pt. pasarica.

Daca un politai te simte ca mirosi a bere, ar putea sa te aresteze.
Daca un politai te simte ca mirosi a pasarica, ar putea sa-ti ofere o bere.
1 punct pt. pasarica.

Berea mai veche este mai buna.
1 punct pt. bere.

Daca te scufunzi intr-o bere, avind prezervativul la locul lui, nu simti diferenta de gust.

1 punct pt. bere.

Daca te intrebi mereu cum va fi urmatoarea pasarica, este normal.
Daca te intrebi mereu cum va fi urmatoarea bere, esti alcoolic.
1 punct pt. pasarica.

Sa rupi eticheta de pe o stica de bere este distractiv.
Sa rupi chiloteii unei pasarici este mult mai distractiv.
1 punct pt. pasarica.

Statul taxeaza berea.
1 punct pt. pasarica.

Esti intotdeauna sigur de a fi primul care deschide sticla de bere.
1 punct pt. bere.

Daca agiti o bere, dupa putin timp, se calmeaza singura.
1 punct pt. bere.

Blonda, rosie sau bruna. Poti alege berea pe care o vrei.
1 punct pt. bere.

Despre o bere se stie exact pina la ultima centima cit o sa coste.
1 punct pt. bere.

Berea nu are o mama.
1 punct pt. bere

Punctaj: Berea bate Pasarica (11-9)
Daca esti o femeie si in momentul asta te superi, sa stii ca berea nu ar fi avut nimic de zis
pierzind aceasta confruntare: un alt punct pentru bere :D
Ultima oară modificat de peterneamt pe 25 Feb 2018, 22:05, modificat de 2 ori în total.
peterneamt

Mesajde Bezna Zorilor » 25 Feb 2018, 22:05

Asta e registrul educatie sexuala sau bancuri cu Bula si Alinutza in chiloti? :twisted:
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde peterneamt » 25 Feb 2018, 22:09

Bezna Zorilor scrie:Asta e registrul educatie sexuala sau bancuri cu Bula si Alinutza in chiloti? :twisted:

Mai descrețim și noi frunțile, că pe frigul asta se-n crețește tot.... sexul ! :D
peterneamt

Mesajde Bezna Zorilor » 25 Feb 2018, 22:12

Baieti, voi numai pe caldura...?! Asta cu frigul e o scuza pentru mers la bere. 1 punct pentru bere.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 05 Mar 2018, 04:45

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZvV-z8iiAwI[/youtube]
Diferenta dintre ignoranta si indiferenta ?
Nu stiu si nu ma intereseaza .....
modigliani

Mesajde ignatov andrei » 05 Mar 2018, 08:00

modigliani scrie:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZvV-z8iiAwI[/youtube]

ignatov andrei

Mesajde Bezna Zorilor » 05 Mar 2018, 14:10

Pictore, parca esti dintr'un film american din anii '90. Dar nu inteleg de ce injuri pe facebook. Ti'am dat add, ca'mi place fatza ta!
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 06 Mar 2018, 15:31

Normal. In poza e fața aia de sarbatoare.
Si nu injuram. Era un vocabular perfect adaptat unui dialog cu un pesedist.
Ba dimpotriva, am vorbit foarte frumos.
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 06 Mar 2018, 23:36

Hai mai bine sa vorbim despre arhitectura vernaculara din lunca dunarii si educatia sexuala din acea zona...mai bine decat despre psd. O sa fie razboi civil in curand, oamenii au ajuns sa se urasca din niste motive pentru care nu ar trebui sa se urasca, desi poate ai dreptate, in spatele unui pesedist se ascunde un jegos... Dar te rog, nu pe topicul asta.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 07 Mar 2018, 05:41

Ok, hai sa fim on topic ......

Am auzit multe despre educatia sexuala precara in zone rurale izolate. De fapt precara este toata educatia. In fine.
Insa cea mai tare am citit-o cu multi ani in urma in ziarul Click.
Un cuplu de tineri Vasluieni, casatoriti de vreo trei ani, ajung la medic plangandu-se ca nu pot avea copii. Articolul mai amplu putin decat ce spun eu aici, insa imaginati-va fata medicului cand constata ca femeie era virgina in conditiile in care cei doi sustin ca intretin relatii sexuale de cel putin doua ori pe saptamana.
"Pedaland" pe subiect, intrebandu-i despre detalii, descopera astia doi de fapt practicau sexul anal. Convinsi fiind ca este normal .......

Dupa ce mi-am cules fata de pe jos am izbucnit in mascari ! Cum mm de ****** i-o tragi lu' aia-n c*r? Cat de prost poti sa fii incat nici instincte sa nu ai? Ca , dracului, ii dai drumu' "lu' ala micu' " si nimereste singur gaurica cu pricina. Nu-i trebuieste harta sau instructiuni ......
Aia .... si mai proasta! Din famile de prosti namol. Chiar nu i-a explicat nimeni ca "aia mica" foloseste si la altceva in afara de pisu?
modigliani

Mesajde peterneamt » 07 Mar 2018, 13:54

modigliani scrie:Ok, hai sa fim on topic ......

Am auzit multe despre educatia sexuala precara in zone rurale izolate. De fapt precara este toata educatia. In fine.
Insa cea mai tare am citit-o cu multi ani in urma in ziarul Click.
Un cuplu de tineri Vasluieni, casatoriti de vreo trei ani, ajung la medic plangandu-se ca nu pot avea copii. Articolul mai amplu putin decat ce spun eu aici, insa imaginati-va fata medicului cand constata ca femeie era virgina in conditiile in care cei doi sustin ca intretin relatii sexuale de cel putin doua ori pe saptamana.
"Pedaland" pe subiect, intrebandu-i despre detalii, descopera astia doi de fapt practicau sexul anal. Convinsi fiind ca este normal .......

Dupa ce mi-am cules fata de pe jos am izbucnit in mascari ! Cum mm de ****** i-o tragi lu' aia-n c*r? Cat de prost poti sa fii incat nici instincte sa nu ai? Ca , dracului, ii dai drumu' "lu' ala micu' " si nimereste singur gaurica cu pricina. Nu-i trebuieste harta sau instructiuni ......
Aia .... si mai proasta! Din famile de prosti namol. Chiar nu i-a explicat nimeni ca "aia mica" foloseste si la altceva in afara de pisu?

Sunt de părere că, celor doi tineri , mai bine li se interzice actul...normal, decânt să reproducă ...inteligența nativă de care dau dovadă.........Ce poate să rezulte din....dacă nici instincte primare nu au ! :roll:
peterneamt

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE