Bambucho, iartă-mă că vin cu bocancii... Asta mi-a venit în cap, asta postez. Mai târziu nu mai pot, că-mi pun nebunele astea perfuzie și mă trimit la somn...
Peter stai linistit domnule, in Bucuresti suntem obisnuiti cu bocancii De ceva timp de cand imi apar suvite albe prin trafic, observ ca-mi place sa gust mai multa muzica tip zen, mai mult suflet (adica sufletul). Cel putin atat timp cat detin autocontrol (e grele...)
PS. merci de dedicatie totusi n-am plecat asa de departe ...din acest oras. rau cu rau, dar mai rau fara rau cam asa zice si nevasta-mea. ma pun mai incolo sa ascult mai mult.
La mulți ani tuturor doamnelor de pe forum ! La multi ani tuturor doamnelor și domnișoarelor din viața voastră ! E greu cu ele, da-i mult mai greu fără ele...
LUPU' ALBINELOR scrie:- Jigodie, bine ai revenit in haita. Modi, acum ca intre noi, jigodiile, vorbind.....
Ooooo, tu, jivina LUpeasca, prin cate-a trecut haita asta ....... numai Dumnezeu stie ! Si de-am fost "la garla" fo niscaiva vreme mai mi-a fugit mintea p-aici.
Baaaa, cu sa uit, de exemplu cazul ... Dorel ? Nume predestinat ! Sarmanul neghiobel de-a dat-o in salata de lupi. Mari, mici, asa-si-asa, dupa cum ii dicta lui ametitu' ala de neuron ceferistoid ..... ( chiar asa, topicu' ala e dilit? Sau e la cufaru' lu' Big Bro? Ca as mai da un ochi p-acolo )
Si cum fiecare p-aici acopera un segment anume, eu dau inc-o iama scurta prin soundtrackurile mele :
Diferenta dintre ignoranta si indiferenta ? Nu stiu si nu ma intereseaza .....
- Care topic Modi, ala cu LU'cel mic, descchis de Crisan Dorel ? Eu nu ma bag in cufaru lui Big Bro, ca n-am curaj Dar degeaba se reactiveaza topicul daca nu mai exista Dorel...
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI) http://damblarin.blog