modigliane scrie:...............................................
ps........ De ce i s-o fi luat si Lupului de tine?
Eu cu baiatul asta gandim cam la fel. Am vazut asta .... ahaaaaa, de cand ne-am cunoscut, candva demult, pe vremea cand n-aveam cont ...... Si am totala incredere in simturile lui de bestie smintita. Merg neconditionat pe mana lui.
Pictore , hai sa-ti spun una , ca intre doi oameni care au baut niste cafele impreuna si or sa mai bea altele multa vreme de acum incolo. Spun cafele, dar ma gandesc la mult mai mult.
Daca eu, mircea, pretenul tau vin si iti spun despre un om oarecare, vezi Pictore ca ala e un jeg, tu il hingheresti pe respectivul ? Sau daca vin si spun despre un preten comun , Pictore ala e bubos si rapanos, tu strici pretenia cu ala ?
Cele doua exemple sunt ipotetice, iar eu nu cred ca tu o sa faci ce zic eu....sau o sa procedezi ca mine, prin imitatie.
Ce spui tu mai sus, ca mergi pe incredere si neconditionat, imi trezeste asa un fel de.....nici nu stiu cum sa-i spun....da e naspa rau .
In viata alegerile sunt ale noastre, strict personale....si nu mergem pe ce spun (sau nu spun, dar fac) altii, fie ei chiar si preteni . Nu-i asa.....?
Si ca sa inchei.....prietenia inseamna si loialitate, dar loialitatea nu inseamna sa fii orb .