Ma duc, ca am treaba cu Visinescu si cu niste comunisti, apropo, vaccinuriliii pentru turbare si pentru ciuma rosie nu prea si'au facut efectul.
kiloz scrie: interese personale,de grupuri si o iresponsabilitate totala domina pe toate nivele.
Bezna Zorilor scrie:Bai, intru si eu sa va trolez nitel, la albine nu ma pricep, poate nici la cuvinte...si scriu pe acest forum avand zero stupi si gura mare.
Unele tratamente au fost inventate/descoperite pentru ca niste boli chiar sunt o amenintare pentru natie/specie.
alt stupar scrie:stai cumintel ca in 2-3 zile incepe abundenta de polen de la mama natura
orice decalaj de dezvoltare a vegetatiei ar exista intre zone... e vremea sa pomneasca gramada de plante. A... binenteles, daca nu dau ploile
Bezna Zorilor scrie:Ignatoave, eu zic sa'l pandesti pe LUPU', nu pe mine. Vad ca esti la curent cu toate, mersi! Nici macar eu n'aveam speranta de atatia cititori...
parca ai scapat de undevaBezna Zorilor scrie:Nu stiam ca mancatul de kkt este ceva de bun simt, dar ma bucur ca exista un "forum nazi" care ii indruma pe ceilalti pe cararile corecte ale forumismului. Chiar ma simteam dezorientata.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori