Nu m'am lamurit cu moralitatea, in orice caz, asta si cu religia (fiecaruia)...legatura nicio.
Afara de nume (pe care daca am putea ni l'am alege noi inainte sa ne nastem), culoarea ochilor, parintii si tara, ar trebui sa nu ne putem schimba nici credinta in care ne'am nascut. Nu cred ca una e mai buna ca alta, dar ar trebui sa conteze ce are omul in suflet mai mult decat cum se numeste....altfel e ceva sectant, dupa cum e si comportarea unora de pe aici. Am inteles ca oamenii au citit biblioteci, dar la lucruri simple nu pot raspunde si atunci iti dai seama ca e vorba doar despre minciuna ( = ipocrizie). Credinta nu e ceva ce schimbi dupa cum vantul bate, dupa cum iti cere cineva...sau pentru cineva. Daca poti sa faci ceva pentru cineva ca sa ii demomstrezi ca poti face chiar orice, cred ca lista aia ar trebui sa fie lipsita de cele cateva enumerate mai sus. Credinta nu e o linie stramba de tus in jurul ochilor pe care o acoperi cu ceva fond de ten.
Oamenii dragi ar trebui sa te respecte dupa cum iti respecti principiile, nu dupa cum ti le lasi. Asta daca nu vrei sa te transformi in cainele cuiva.
Ma pregatesc sa aduc ghena aia mai aproape, asteptand sa imi spuna niste adevarati farsori cum arunc eu inaltele valori pe teava. Oamenii sunt plini de mizerie in viata reala, dar niste zei intelectuali pe forum.
Fii asa cum pari, sau pari asa cum esti...mi se pare oricum mai corect. Si eu pot sa fiu o avocata de succes, un detectiv sub acoperire, o prostituata de lux, chiar nu conteaza...pentru ca atata rahat n'am mancat in viata mea.
Vad ca moldovenii s'au imputinat odata cu valul de trafic si de show care a trecut, asa ca si'n istorie, dar ne'au cotropit occidentalii. Eu am gasit totusi ceva de petrecere turcesc si vesel, sper sa stie sa danseze baietii astia...si cei in doua labe, si cei in patru labe...