Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Gura pacatoasei...adevar graieste!

Mesajde Bezna Zorilor » 24 Mai 2018, 15:52

Eram in urma cu vreo 30 de pagini pe VRS, nu neaparat de melodii, cat de texte care cica ar avea legatura si cu mine, ar fi si despre mine. In afara de cateva melodii frumoase de la nicus si ioanpuiu (pe care il suspectez de mancarici) am citit tot felu' de mesaje subliminale...de la mai marii (textieri)/ai forumului, care dupa ani de zile de stat in...bezna, de nu stia nimeni cum arata si pe cine tin de mana, dar pe forum erau mari maestri in a intortochea condeiul, au simtit brusc nevoia, la "intalnirea" cu mine, sa'si scoata de la cufar pozele din tinerete (cand se zice ca ai mai mult par in cap si mai putina minte, dar pe unii nu ii ajuta nici varsta in aceasta din urma) cu ei, cu nevestele lor, cu copiii, cu catelu', cu purcelu', au intins la vedere fata de masa plina de zoaie...si mai aveau putin si'si scoteau si chilotii de pe ei.

Ma gandesc, cu cat e mai mare tendinta demonstrativa, cu atat realitatea din batatura e mai...invers. Conditiile superbe de trai domestic nu sunt chiar atat de superbe, precum nici nevestele...care au incurcat raionul de produse cosmetice cu cel de carioci si...plastilina pentru copii.

N'ar fi de lepadat nici doamna Irina care din cand in cand il posteaza pe Smiley si niste vaicareli cum ca, vezi doamne, e ea ranita de cuvinte. Ca mai acus o perioada, cand prietenul Paul a avut nevoie sa se inscrie intr'o asociatie, madam Irina s'a facut ca...rima in pamant. De parca datul de ponturi echivaleaza cu datul banilor din propriul buzunar sau cu impartitul dantelei de la chiloti cu altii. Nu stiu ce'i mai urat decat un zgarcit ipocrit si mut care in alte ocazii se da printz sensibil.

Si, desigur, mellis, lingusitorul in versuri, si nu cred ca e nevoie sa spun mai mult, poate cu alta ocazie. Mai astept, mai astept...

Uite ca nu pot sa aflu, pentru ca cineva e mut in legatura cu numele, cine sunt baietii aia care ma considera pe mine, din privire, instigatoare la pacat. Am sa iau asta ca pe un compliment, as incerca si un raspuns la intrebarea "care sunt motivele pentru care baietii astia proiecteaza pacatul?"...motivele din curtea lor desigur, si daca nevestele lor stiu cu ce barbati s'au maritat, pentru ca...uite foc al dracu', de ce nu mai au liniste la ei in curte barbatii trecuti de tinerete, ca e una pe forum mai tinerica si necasatorita...si cam directa. Mai astept, mai astept...
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Re: Gura pacatoasei...adevar graieste!

Mesajde ioanpuiu » 24 Mai 2018, 17:59

"Drăguţă" , vremea ta a trecut
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde paul » 24 Mai 2018, 23:10

Bezna Zorilor scrie: Ca mai acus o perioada, cand prietenul Paul a avut nevoie sa se inscrie intr'o asociatie, madam Irina s'a facut ca...rima in pamant.

Ca sa respectam adevarul istoric ... d-na Irina si d-na Lucretia (Brumita) au fost printre foarte putinele persoane care in problema respectiva mi-au dat niste informatii si care mi-au raspuns la intrebari. Eu unul, le-am multumit si le multumesc inca odata pt. gest. Au facut mult mai mult decat multi de pe aici, unii dintre ei mari propritari de asociatii. ;)
Nu trage concluzii pripite !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Bezna Zorilor » 24 Mai 2018, 23:31

Eu pe forum stau pe cafenea, iar pentru intrebarile despre albine dau telefoane. Asa ca despre madam Irina am fost asigurata de o anumita sursa (cea care furnizeaza si alcool, nu numai barfa) cum ca ai fi suparat pe fetele ca nu ti'au dat si tie niste ponturi.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 24 Mai 2018, 23:31

Eu pe forum stau pe cafenea, iar pentru intrebarile despre albine dau telefoane. Asa ca despre madam Irina am fost asigurata de o anumita sursa (cea care furnizeaza si alcool, nu numai barfa) cum ca ai fi suparat pe fetele ca nu ti'au dat si tie niste ponturi.
Bezna Zorilor

Mesajde paul » 24 Mai 2018, 23:51

Inteleg. Cred ca-i vorba despre urmatorul episod ... eram intr-o discutie cu Mircea, acelasi Mircea pe care-l stii si totusi ... altul ( cel putin in ceea ce ma priveste) in care el era nelamurit de problema mea cu asociatiile. Irina m-a intrebat si ea ce nelamuriri am dupa ce in prealabil ... ma lamurise. Eu am interpretat gresit intrebarea ei si i-am raspuns ... taios. Probabil sursa ta a interpretat ad literam nestiind discutiile din culise.
Imi asum in totalitate eroarea in care ti-am indus sursa si totodata cu maxime scuze D-nei Irina imi asum si neintelegerea din speta data !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Bezna Zorilor » 25 Mai 2018, 00:22

Inteleg ca m'am imprietenit cu barfitorii de informatii distorsionate, dar nu e problema, ca madam Irina a tot stat pe controverse sa'l traga pe mircea de coada, vezi doamne era ranita de cuvinte. Pretioasa ca Petru, ce sa'i faci. Uite ca impresia ce mi'am format'o nu mi'o schimb. Iar pe tine, Paul, desi te'am trimis la operatii cu multimi in ceea ce priveste legionarii, totusi nu esti atat de nesuferit. Nu pentru miere, ci pur si simplu. Simt asa ca ai ceva de carcoteala cu mircea, tocmai cand voia si el sa'ti dea cafeaua aia.
Bezna Zorilor

Mesajde ioanpuiu » 25 Mai 2018, 09:59

Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE