Bezna Zorilor scrie:Aaa, exceptie facea Mihai Viteazul...ca de asta era si viteaz. Si probabil si altii. Exceptii care confirma regula. Da si tu o apa de izvor, gratis dar buna, sau o cafea de 20 de lei ceasca...asta daca vrei sa apuci albinuta aia pe vreun stup. Sau...am inteles ca vrei o albinuta cu tite?
Cristian IONITA scrie: ... infrastructura inseamna mult ... dar nu e totu', ....
Cristian IONITA scrie:Locatii "incremenite" in timp sunt in toata tara, nu doar in Moldova, iar asta nu face decat sa confirme ceea ce am spus mai devreme ...Cristian IONITA scrie: ... infrastructura inseamna mult ... dar nu e totu', ....
un exemplu la nici 10 km de Bucuresti si doar cativa departare de autostrada Bucuresti - Constanta
https://www.google.ro/maps/@44.3573094, ... 192!8i4096
inainte sa ne "justificam" incremenirea reclamand cauze externe eu consider ca in primul rand ptr ficare dintre noi sa constientizam ce si mai ales cat putem face ptr noi .... si deabia apoi sa ridicam pretentii de la "stat", adica ca sa te parafrazez ... atat timp cat stii ca lucrurile depinde in primul rand de tine (si nu de stat, de primar, de etc) atunci poti sa vrei si sa rezolvi ceea ce este de facut.
Este universal valabila cautarea in coarne a tuturor celor care nu tin pasul ... dar asta nu-i ajutat decat sa ramana in continuare "abandonati", in nici un caz nu-i face mai competitivi.
Spuneam mai sus de situatia drumurilor de acum cativa ani in judetele din nordul ardealului (Satu Mare, Bistrita, Maramures, etc) .... drumuri execrabile dar totusi oamenii de acolo au fost si raman exemplu de responsabilitate.
or fi plecat moldovenii ca sa "doar" cumpere mancare ... , dar realitatea este ca multi au ales sa ramana departe de casa chiar si dupa ce au gasit "bacania".... eu chiar nu vad deloc un lucru rau in asta .... Moldova a fost sa va ramane inca mult timp de acum incolo in excedent demografic (iar asta tine tot de responsabilitate) ... iar resursa umana este poate cea mai valoroasa resursa a unei tari.
"Oamenii politici" sunt creeati ale societatii ... asta bineinteles daca iti asumi responsabilitatea rolului propriei persoane in societate ... altfel ... te poti plange in continuare de "abandon" si sa te bucuri la pomanageli ... asta in pauza de plimbat si pupat moaste.
Semnatura nu are de ce sa plana nimanui ... ma intreb insa cat de mult apreciezi realitatea celor afirmate
Bezna Zorilor scrie:Ce e, mircea? Ti'a inchis Ionita gura? Eu sper ca nu...
mircea scrie:Teiule, rogu-te, lasa naibi mizeriile alea pe care le scrii ....hai baga si tu ceva de albine, ca ai ce spune.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori