Da, dar au bidoane, butoaie, borcane, uneori si plantatii de salcam din soiul agrana.....
Să trecem la tratamente pentru păduchi. Cu electrosocuri.......
Shrek scrie:Da, dar au bidoane, butoaie, borcane, uneori si plantatii de salcam din soiul agrana.....
Să trecem la tratamente pentru păduchi. Cu electrosocuri.......
Balian scrie:gigieu scrie:Revenind la tratam.antivarroua cineva spune ca 3 tratam.la 7zile acopera 21 de zile!? La 7 zile repetat de 3 ori ai doua intervale de 7 zile si acopera 14-17 zile,depinde daca incluzi si ziua in care faci tratamentul.Eu fac 3 tratamente consecutive dar la 9-10 zile si sigur prind si eventual puiet de trantori.Mai fac la sfarsitul lui oct.inceputul lui noiembrie 1-2 functie de vreme si de foaia de control.
Care este vă rog aceea substanță care acționează timp de 7-10 zile? (nu lamele impregnate care acționează 30 de zile după prospect)
gigieu scrie:Niciodata n-am mers pe ,,gazarea"albinelor prin etansare perfecta,din contra,un mic tiraj asigurat prin podisor asigura o buna omogenizare a fumului din interior(tineti o tigara aprinsa sub gura unui pahar intors)s.a m.d.
Alt mit elucidatgigieu scrie:Balian scrie:gigieu scrie:Revenind la tratam.antivarroua cineva spune ca 3 tratam.la 7zile acopera 21 de zile!? La 7 zile repetat de 3 ori ai doua intervale de 7 zile si acopera 14-17 zile,depinde daca incluzi si ziua in care faci tratamentul.Eu fac 3 tratamente consecutive dar la 9-10 zile si sigur prind si eventual puiet de trantori.Mai fac la sfarsitul lui oct.inceputul lui noiembrie 1-2 functie de vreme si de foaia de control.
Care este vă rog aceea substanță care acționează timp de 7-10 zile? (nu lamele impregnate care acționează 30 de zile după prospect)
Ideea e sa prinzi cu tratamentul si acarienii care sunt in puietul capacit.Cu varachet alternat cu varatraz la 10zile fara cea in care tratez,,lovesc" intreaga generatie de acarieni existenta sub diferite forme(liberi,sub capaceala etc.)pentru ca al 3-lea este la 23 de zile.Niciodata n-am mers pe ,,gazarea"albinelor prin etansare perfecta,din contra,un mic tiraj asigurat prin podisor asigura o buna omogenizare a fumului din interior(tineti o tigara aprinsa sub gura unui pahar intors)s.a m.d.
uita de varojet.... fati niste tablite in forma de U mai lungi decat fitilul.paul scrie:Yuoane cum faci tratamentul cu varachet ? Il faci ... clasic, introduci bandeleta aprinsa pe urdinis sau cu varojetul ? Eu il fac cu varojetul si mai scapa din fum.
yuonyuon scrie:mori de foame cu o tona de miere ......nici minimul pe economie.....dapai "consumabile"
voi va auziti cand scrieti???
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 57 vizitatori