Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA VIDEOCLIPUL SAPTAMANII

Pune aici un videoclip apicol interesant , gasit pe net sau facut de tine.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Varroa NU se hraneste cu hemolimfa

Mesajde cristi_vidican » 12 Dec 2018, 15:19

jonny_it scrie:Teoretic da .. practic eu tot observ de multi ani altceva.

Ca să-ți faci o idee mai bună, îți recomand să marchezi mai mulți trântori dintr-un stup. Vei fi uimit pe unde-i vei găsi.
Am făcut asta când nu știam să marchez regine și făceam practică pe trântori.
I-am găsit prin toți stupii.

Cineva a făcut asta la pădure, în pastoral la salcâm. I-a găsit mai apoi prin stupinele colegilor.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde jonny_it » 12 Dec 2018, 15:44

cristi_vidican scrie:
jonny_it scrie:Teoretic da .. practic eu tot observ de multi ani altceva.

Ca să-ți faci o idee mai bună, îți recomand să marchezi mai mulți trântori dintr-un stup. Vei fi uimit pe unde-i vei găsi.
Am făcut asta când nu știam să marchez regine și făceam practică pe trântori.
I-am găsit prin toți stupii.

Cineva a făcut asta la pădure, în pastoral la salcâm. I-a găsit mai apoi prin stupinele colegilor.

Asta nu am facut atunci dar intr-o familie unde toate albinele si trantorii sunt negri ceva portocaliu sare repede in ochi.
Ceva nu se leaga, posibil sa fi fost o ciudatenie la mine in zona in perioada respectiva... zic si eu. Marchez trantori anul acesta.
Pe cei care nu-i gasesc acasa o sa-i pun in colivii si trimit prin curier :lol:
jonny_it

Mesajde cucubau » 24 Dec 2018, 14:27

Toata lumea a ajuns la aceeasi concluzie: varroua nu se hraneste cu hemolimfa !
Stiți povestea cu hainele cele noi ale împăratului ? Pentru cine nu a citi-o, o poate face pe :http://www.povesti-pentru-copii.com/hans-christian-andersen/hainele-cele-noi-ale-imparatului.html
Concluzia ? Rămâne la aprecierea d-voastră.
........
cucubau

Mesajde peterneamt » 24 Dec 2018, 18:18

cucubau scrie:Toata lumea a ajuns la aceeasi concluzie: varroua nu se hraneste cu hemolimfa !
Stiți povestea cu hainele cele noi ale împăratului ? Pentru cine nu a citi-o, o poate face pe :http://www.povesti-pentru-copii.com/hans-christian-andersen/hainele-cele-noi-ale-imparatului.html
Concluzia ? Rămâne la aprecierea d-voastră.

Frumoasă-i povestea și tâlcul deasemenea și din păcate suntem prea mulți care vedem și tăcem la tot ce-i rău și nefiresc în viețile noastre ( de la politică și până la apicultură .....), toți ne lăudăm că ne e bine, când de fapt, ne e rău !
Până când și Imnul național al României : " Deșteaptă-te Române din somnul cel de moarte" ar trebui schimbat în " Deșteaptă-te Române și nu mai fi orb și prost "..... și nu te mai lăsa păcălit de promisiuni ....fiindcă întotdeauna când ți se dă ceva...... ca să închizi gura ..... ți se ia alceva..... ! :roll:
peterneamt

Mesajde nickialomita » 24 Dec 2018, 20:35

Lumea stiintifica academica a stiut pana acum ca varoua se hraneste cu hemolimfa...deci de acum incolo ne putem astepta la noi cercetari si tratamente mai bune.
nickialomita

Anterior

Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII