ignatov andrei scrie:paul scrie:O mica analiza ... primul stup deschis de nea Ilie era pe 7 rame si avea puiet mai putin decat cel de-al doilea care era pe 6 rame
Gheorghe Midrigan a iernat pe toate ramele ! La prima verificare a redus la 8 rame. La ultima verificare a redus la 6 cu toate ca dupa capul meu mai mult de 4 rame cu albina nu avea in niciuna dintre cele 2 familii. Puiet abia daca avea, adunat, o jumatate de rama . Despre ce vorbim ?
Poate mi s-o parut, dar parca ... s-au inmultit roii in stupina lui Jenica !

Sunt idolii vostri... noua generatie de "profesori"...
Nene tiih, n-ai nimic de zis... is mai profesori astia ca matale...?!?
Dl Ignatov,nu prea ma urmariti cu atentie..Am zis de cateva ori ca multi din cei care posteaza pe You Tube sunt in primul rand " mari comercianti" isi promoveaza in primul rand marfa,(matci ,roiuri ,familii de albine...miere...suptil,totul numai de bine...) firma...Bravo lor..asa as face si eu daca as avea mai mult timp ptr apicultura,dotarea video corespunzatoare..ajutoare...etc
In al doilea rand nu sunt profesor..din contra
sunt primul pe forum care recunoate ca nu m-am inscris pentru a promova propiile mele tehnici de lucru sau "mici secrete"(ma intereseaza lupta comuna impotriva prigoriilor,viespilor,stropirilor,diminuarii bazei melifere....)
Dar cand vad ca uneori cineva "sare calul" intervin..fie el si dl IGNATOV!!!
Clar?