asa sa tin stupii ca sa nu roiasca....daffid mihailov scrie:Da? Si cum a tinut in frau asa populatie cand salcamu abia la Munte a miscat ceva. Ba, eu nu mai intru pe aici ca sunt satul de povesti pescaresti. Hai pa!
asa sa tin stupii ca sa nu roiasca....daffid mihailov scrie:Da? Si cum a tinut in frau asa populatie cand salcamu abia la Munte a miscat ceva. Ba, eu nu mai intru pe aici ca sunt satul de povesti pescaresti. Hai pa!
??tiih scrie:Adica cum?...Punandu-le caturi peste caturi?
Fara sute de hectare de salcam 3 inflorite?
Fara sute de hectare de coriandru,lucerna,trifoi,zmeura inflorite?
anu asta am folosit prima data din plastic (defapt am folosit mai de,mult si am renuntat )...5rame scrie:Am vazut ca nu aveti gratii haneman.
Lasati reginele sa urce?
adica?daffid mihailov scrie:Lasa vrajeala. Pune-le catr caturi vrei. Daca ai doar 3 zile de cules cum te lauzi... sau poate le iei doar culegatoarea, dar atunci sa nu mai vorbim de "familii".
Si cat au stat asa prin caturile goale sa se plimbe? 3 Saptamani? Ca parca ai avut doar cateva zile de cules. Si apoi ce le-ai dat sa pape?
Hai sa va spun direct, ca pe aici trec multi si pun botu la vrajeli. Superfamilii nu se tin cu zahar din sac nici macar in Canada.
Adrian Galofteanu scrie:Familiile slabe, un alt motiv pentru rezultatele discutabile ale salcamului 2019...!
jonny_it scrie:Adrian Galofteanu scrie:Familiile slabe, un alt motiv pentru rezultatele discutabile ale salcamului 2019...!
Cine a avut familii slabe? Nu prea am auzit pe nimeni pana acum sa se planga ca nu a avut familii puternice.
yuonyuon scrie:alte cauze ? care mai aveti?
Balian scrie:yuonyuon scrie:alte cauze ? care mai aveti?
Și astea sunt numai observații.
Altfel ce vreme am prins la salcâm sunt mulțumit ce mi-au dat.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori