marius_sl scrie:Nu ma supar, doar nu mi-ai zis de mama! Cunostintele mele in legatura cu acidul formic, oxalic sau acetic sunt sublime, dar...Am luat niste oxalic in ideea sa il dau in toamna. Dand cu formic in aprilie nu cumva razi tot puietul? Te ajuta asta la salcam?
marius_sl scrie:Multumesc! As incerca un formic, dar mi-e cam teama. Daca ma hotarasc iti dau mesaj in privat
Adrian Galofteanu scrie:Dupa extrasul l-a salcam constat, in special la pavilion, o invazie de varoa in puietul de trantor. Fac permanent verificari in claditoare si nu am avut asa de multi niciodata. Nu fac pastoral, deci probabilitatea de preluare este mica. Cred ca eficienta tratamentului de toamna a fost cu semn de intrebare(in primavara nu am facut nici un tratament).
Avand in vedere dinamica dezvoltarii varoa, tratamentul cu varachet cred ca este ineficient. Ar trebui un tratament cu benzi sau bastonase din lemn impregnate.
Ce ma sfatuiti?
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori