Prima pagină APICULTURA GENERALA HRANIREA ARTIFICIALA

Discutii despre hranirea familiilor de albine cu diferite produse artificiale sau miere , perioade de hranire , retete de preparare .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Dulcofruct

Mesajde paul » 13 Ian 2012, 00:24

gica scrie:.Pui ziua ta de munca 100 lei

Dar ce ... ii director ???
Semneaza Un ... MARE RAU !!! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Dragos2006 » 13 Ian 2012, 02:02

Sunt inca in laborator si pe bani grei , eu sunt platit cu 100 lei pe ora !
Imi place sa fiu inovator , dupa ce am inventat Dulcofruct care aduce statului roman 24% TVA si inca 28% din alte taxe si impozite voi veni si cu alte produse inovative .
Ultima oară modificat de Dragos2006 pe 13 Ian 2012, 02:31, modificat 1 dată în total.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Cristian IONITA » 13 Ian 2012, 02:15

o .... bunule samaritean ... chiar ma intrebam cum oare de am trait cu toti pana acum fara "inventiile" tale.

Altul care se crede inventatorul coadei la cireasa .... sa sune cineva la urgente ... oare acum dupa demisia lui Arafat or mai avea echipaje pregatite ptr cazuri mai "speciale"??!!
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde florinapi » 13 Ian 2012, 09:14

Ce ma intereseaza pe mine ca aduce 24% profit sau nu statului,aici se discuta daca Dulcofruct este bun sau nu.Din ce am citit se pareca nu este asa de bun,acuma ramane de vazut cu ce rezultate vii din laborator de la analize.
,,Morala fara expertiza este naiva,iar uneori poate fi chiar periculoasa."

Puteti vedea albumul pe foto pe SunPhoto aici : http://florinapi.sunphoto.ro
florinapi

Mesajde cristi_vidican » 13 Ian 2012, 11:03

gica scrie:Gabi nu te lua dupa raii de Ruben si paul.
Timpul este bani si decat sa muncesti degeaba mai bine stai degeaba.
Intr-o zi invertesti 500kg de zahar.Obtii 500 impartit la 0,75 kg =666 kg de sirop invertit.Pui ziua ta de munca 100 lei,gaze arse 100 lei si pretul zaharului 500 x 4 =2000 lei
Total 2200 lei.Faci impartirea si iese 3,3 lei/kg.
Daca ai cumpara lichidul de la domnul Dragos ai plati 666 x 4,5 lei =2997 lei + transport
Castig 797 + transport.
Dar lichidul a fost bagat la PNA.Primesti retur 2400 lei.Asa ca la prima vedere ai pierdut maxim 1500 de lei.
Asta este la prima vedere si gandind contabil.
Asa o fi?
Eu zic ca nu.
Hai sa calc cateaua de inima si sa asteptam pana maine cand iese domnul Dragos2006 din laborator.
Sa vedem daca si la dumnealui iese cu virgula si cu ?????
Ca la mine numai asa iese

Din cate vad, este ultimul mesaj postat de nea Gica. Eram curios sa vad rezultatul final. Cine ni-l explica?
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Adi Hodis » 13 Ian 2012, 11:27

cristi_vidican scrie:...
Din cate vad, este ultimul mesaj postat de nea Gica. Eram curios sa vad rezultatul final. Cine ni-l explica?

Hm ... citesc ce vad acum ... si iata ce imi vine in gand

Dulcofruct :arrow: nea Gica :arrow: si noi ... pentru noi, iubitorii de albine, a fost, este si va fi dulcele fruct pe care l-am avut, nu-l mai avem dar al vom dori printre noi ... intotdeauna.

Am pierdut un margaritar dragi colegi, un domn adevarat, un OM mare, mare om, cu un suflet mare.

Nu pot sa ma abtin sa-mi exprim ceea ce simt.
Nea Gica era un "dulce" si asa mi-l voi aminti cate zile voi trai.

ps
postarea mea nu este offtopic ... nea Gica intr-adevar a fost dulcele forumului si a celor din jurul sau.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde panshe85 » 13 Ian 2012, 13:02

gica scrie:Hai sa calc cateaua de inima si sa asteptam pana maine cand iese domnul Dragos2006 din laborator.

Adi Hodis scrie:
cristi_vidican scrie:...

de ce nene Gica nu ai asteptat cu noi?????........ de ce? ....... :(( :(
nu pot sa ma opresc din plans....
Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu merge nimic si nici nu stii de ce. (nea' Gica)
panshe85

Mesajde cristi_vidican » 13 Ian 2012, 14:24

Acesta era farmecul lui nea Gica. Stiu sa te tina curios pana a doua zi, facadu-ne sa revenim mereu pe forum, poate ne-o dezvalui secretul. :(
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Dragos2006 » 13 Ian 2012, 15:42

Acest topic fara nea Gica nu mai are nici un haz , in fapt el era inima acestui forum . Fara el am ramas singur aici ... ce greu este ! :cry:
Dragos2006

Mesajde sakala » 13 Ian 2012, 18:10

MAI FRATILOR DA CE SA INTAMPLAT CU NEA GICA? CA AM VAZUT CA A POSTAT ASEARA PE FORUMPE LA 12 NOAPTEA? CARE E TREABA?
sakala

Mesajde sakala » 13 Ian 2012, 18:45

am mai cautat pe forum si am gasit Dumnezeu sa il ierte
sakala

Mesajde Ruben » 13 Ian 2012, 18:50

Avand in vedere ca se pare ca aici a postat ultima oara nea Gica, propun-daca sunt de acord colegii-sa inchida Mircea topicul cu ultima lui postare la final.
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde Dragos2006 » 13 Ian 2012, 20:11

Acolo de sus din cer sta si ne priveste cu un zambet in coltul gurii .
Nea Gica de mult timp suferea de o boala cardiaca iar in ziua de 13 ian la ora 5 dimineata inima lui a refuzat sa mai bata .
Spiritul lui va ramane vesnic viu printre noi si atat timp cat noi vom trai el va fi pururea alaturi de noi.
Dragos2006

Anterior

Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA