Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde a_costy » 27 Iul 2019, 14:01

Shrek scrie:Scenariul zilei......

Sau, poate lucrurile, în realitate, stau mult mai grav. De exemplu, operatorii 112 si politia, au ascultat paralizati de groaza, uciderea tinerei in direct, telefonul rămânând deschis, ori poate specialiștii au deschis microfonul telefonului, " ilegal" însă, iar o astfel de informație " scurgandu-se" la presa, usor fardată, pentru a nu crea revolta. Trist si abject!

Nu cred ca au ascultat uciderea fetei in direct. In cazul asta intrau cu forta in toate casele suspecte. Nu asteptau 3 ore in fata casei sa se faca ora 6. Nu au crezut ca e vorba de crima pana nu intrat in curte si au gasit ce au gasit.
a_costy

Mesajde Shrek » 27 Iul 2019, 14:19

Merg cu gândul la dorința procurorului de " a face totul ca la carte". Omul a dorit să obțină o condamnare pe viață cât mai rapidă, dar a scăpat din vedere dusmanul de moarte al anchetatorilor: publicitatea!. Probele obținute în urma unei perchezitii ilegale sunt nule de drept după ultimele reglementări. Totusi, ma intreb ce sa intamplat cu cadavrul? Măcelar profesionist ori medic chirurg daca era nu reușea să transeze si sa distrugă un corp omenesc atat de repede.. Sunt multe întrebări fără răspuns iar imaginația nu-mi da pace! Cu toate astea, de obicei, în cazurile incalcite, aparent de nerezolvat, realitatea sa fie dezarmant de simplă. Mâine, poimâine, poate aflăm că si familia descreieratului a fost macelarita! Ori totul nu este decat o farsă nevinovată a unor puști teribili!?
Shrek

Mesajde a_costy » 27 Iul 2019, 14:31

Cu siguranta a ucis-o imediat dupa ora 11, dupa ce a vazut ca a sunat la 112. Indiferent daca polita actiona profesionist si ajungeau in cel mai scurt timp, o gaseau tot moarta. Singurul lucru pe care puteau sa-l faca politia pentru Alexandra era sa actioneze profesionist in luna aprilie. Se pare ca i-au gasit cadavrul carbonizat in curtea casei.
a_costy

Mesajde teinegru64 » 27 Iul 2019, 14:34

Asta vindea prin târgurile saptamanale.Deci la limita legii.Ca sa facă asta...trebuia sa,,ciripasca"Având un spate...sa jucat puțin dea Dumnezeu.Era si un bun mecanic.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde a_costy » 27 Iul 2019, 14:37

teinegru64 scrie:Asta vindea prin târgurile saptamanale.Deci la limita legii.Ca sa facă asta...trebuia sa,,ciripasca"Având un spate...sa jucat puțin dea Dumnezeu.Era si un bun mecanic.

Nu era un "ciripitor", din contra un singuratic violent, la fel ca toti criminalii in serie.
a_costy

Mesajde paul » 28 Iul 2019, 13:31

Din ce inteleg eu ... un asemenea monstru nu este scutit prin lege de amnistie si gratiere ! :oops:
Scutiti de acestea sunt doar cei care probabil au intervenit pentru doua angajari ! :oops:
LE ... unde-s hastagistii sa se tavaleasca pe jos in piata, sau, viata acestor copile nevinovate nu valoreaza mare lucru ? Unde-i Joianis sa anunte un mare referendum pentru interzicerea amnistiei si gratierii criminalilor, violatorilor, pedofililor ? Unde-s cei care plangeau de mila boschetarului pedofil din Vatra Dornei, victima a unui accident ? :oops: :oops: :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde peterneamt » 31 Iul 2019, 17:43

Concluzie adresată STS.

:evil:
peterneamt

Mesajde Shrek » 01 Aug 2019, 00:28

Sub rezerva ca este o " dramatizare" după transcriptul convorbirilor.....
https://m.facebook.com/groups/171253219 ... 0330695799
Sa nu uiti, Darie! In locul Alexandrei putea fi fiica oricăruia dintre noi!
Atunci când soarta iti este potrivnică, incompetentii dau o mana de ajutor! Sorții!
Shrek

Mesajde paul » 01 Aug 2019, 00:53

dan pescarul scrie:Cîtă lipsă de creier aveţi! Ce bucurie meschină razbate printre aceste rânduri! Cine a relaxat legile, permițând iesirea pușcăriașilor inainte de termen, chiar cu bani de buzunar pentru condițiile grele din pușcărie? Idolii dvoastră din PSD.Cine a determinat iesirea atitor polițiști cu experienţă la pensie, judecători, jandarmi, oferindu-le pensii mari înainte de termen? Tot idolii dvoastră! Cine a fluturat legile amnistiei şi gratierii aproape 2 ani prin Parlament, nu Iordache si Tudorel?Gîndiţi cu creierul, nu cu fundul! Puteţi să vă lăudaţi cu ,,profesionaliştii"agramatei Viorica acum, cu împrumuturile pe care le vor plăti și nepoţii mei, cu pensiile speciale uriașe date magistraților pentru a-i cumpăra, etc.

Domnule Dan, nu-mi amintesc sa va fi jignit vreodata cu ceva ! O persoana cu ceva creier in plus, ca dumneavoastra, de exemplu, ar trebui sa stie sa poarte o discutie la un nivel elevat, elegant si argumentat, pentru ca, nu-i asa ... un destept stie sa se coboare la tot prostul. :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde jr1 » 01 Aug 2019, 20:59

dan pescarul scrie:
paul scrie::

Cîtă lipsă de creier aveţi! Ce bucurie meschină razbate printre aceste rânduri! Cine a relaxat legile, permițând iesirea pușcăriașilor inainte de termen, chiar cu bani de buzunar pentru condițiile grele din pușcărie? Idolii dvoastră din PSD.Cine a determinat iesirea atitor polițiști cu experienţă la pensie, judecători, jandarmi, oferindu-le pensii mari înainte de termen? Tot idolii dvoastră! Cine a fluturat legile amnistiei şi gratierii aproape 2 ani prin Parlament, nu Iordache si Tudorel?Gîndiţi cu creierul, nu cu fundul! Puteţi să vă lăudaţi cu ,,profesionaliştii"agramatei Viorica acum, cu împrumuturile pe care le vor plăti și nepoţii mei, cu pensiile speciale uriașe date magistraților pentru a-i cumpăra, etc.

nu stiu ce sa cred!
sunteti f.superficial in analiza dar f. violent in limbaj!
am citit in profilul dvstra ca sunteti inginer diplomat. eu sunt plecat demult din Romania, dar pe timpul meu , diploma de inginer se acorda doar absolventilor unor institute de invatamant superior in care se studia MATEMATICA, ori din ce am citit dvstra nu ati absolvit un asemenea institut!
btw, pe diploma dvstra chiar scrie "inginer diplomat"?
jr1

Mesajde feederman » 02 Aug 2019, 10:07

nu stiu ce sa cred!
sunteti f.superficial in analiza dar f. violent in limbaj!
am citit in profilul dvstra ca sunteti inginer diplomat. eu sunt plecat demult din Romania, dar pe timpul meu , diploma de inginer se acorda doar absolventilor unor institute de invatamant superior in care se studia MATEMATICA, ori din ce am citit dvstra nu ati absolvit un asemenea institut!
btw, pe diploma dvstra chiar scrie "inginer diplomat"?

Mânia proletara din tara lui “BTW”
Bine ati venit in poiana stimate tovarase. Poiana lui Iocan a devenit neincapatoare , dar butucii sunt la indemana tuturor, chiar si a celor parasutati din Sputnik. Admonestarea proper limbajului lui Moromete - se presupune ca intre doua probleme de matematica din timpurile facultatilor stravechi, ati auzit si de acest personaj - ” Pai vezi ca esti prost ba?”, se impune de la sine atunci cand grosimea obrazului o depaseste pe cea a tovalului, atunci cand bunul simt se dizolva intr-o balta de nesimtire si cinism. Este de mirare lucru ca noi pigmeii de ramaseram aici in patria noastra cea frumoasa, dulce si linistita fara de nici o problema majora, aici unde de 75 de ani este un fel de rai , aici unde de 30 de ani mafia nationala da lectii mafiei istorice, indraznim sa folosim un limbaj violent. Pentru norocosii care au sters-o din tara a spune adevarul de la obraz inseamna violenta. Probabil ca in lumea d-voastra ideala, din tara lui “BTW” ati uitat de notiunea de porc; porc domnule moralist si de vorba romaneasca, : spune-i ca la porc ! Unii dintre romani nu mai supotra ticalosia si o spun ca la porc. Ati uitat de iadul din care ati iesit? De ce ati iesit, de cine ati fugit? Cei care au ramas cu capetele sparte dupa 13 iunie ’90, care nu au putu sa plece in tara btw fiind fie prea batrani, fie prea legati de tara asta amarata, au fost nevoiti sa traiasca in resemnare, dar cu speranta. Ce le-a ramas? Doar poiana lui Iocan mutata in piata Victoriei si pe strazile marilor orase. Acolo unde pot sa foloseasca limbajul prea “violent “ pentru privirea si urechile unui tip sensibilizat de utilizarea normala a lui BTW. Acolo unde pot sa-si strige disperarea,“Jos ciuma rosie”. Pentru ca vor sa imbatraneasca in tare, impreuna cu copii si cu parintii lor.
Este de presupus ca refugierea precoce in tara lui btw , atat de precoce incat a dus la cvasiasimiare, s-a facut sub presiunea unor factori determinant, a unei revolte personale impotriva sistemului. Ce–l determina astazi pe acel refugiat “politic” ? sa considere drept limbaj violent prezentarea unor adevaruri crancene ale situatiei din statul esuat romanesc. Ce are ingineria sau matematica cu constiinta cetateneasca, cu moralitatea?
Cîtă lipsă de creier aveţi! Ce bucurie meschină razbate printre aceste rânduri! Cine a relaxat legile, permițând iesirea pușcăriașilor inainte de termen, chiar cu bani de buzunar pentru condițiile grele din pușcărie? Idolii dvoastră din PSD.Cine a determinat iesirea atitor polițiști cu experienţă la pensie, judecători, jandarmi, oferindu-le pensii mari înainte de termen? Tot idolii dvoastră! Cine a fluturat legile amnistiei şi gratierii aproape 2 ani prin Parlament, nu Iordache si Tudorel?Gîndiţi cu creierul, nu cu fundul! Puteţi să vă lăudaţi cu ,,profesionaliştii"agramatei Viorica acum, cu împrumuturile pe care le vor plăti și nepoţii mei, cu pensiile speciale uriașe date magistraților pentru a-i cumpăra, etc.

Acestei admonestari i se poate reprosa doar lipsa unei prezentari exhaustive a situatiei deplorabile, garnista cu mii si mii de ticalosii, a statului romanesc. Cu siguranta ca vorbind de violenta , onorabilul btw, nu a auzit de delicatetea cu care au fost gazati si ciomagiti copii , mame, tineri si batrani in ziua de 10 august 018 (btw a.c.) , de prigoana impotriva functionarilo integri, de sectia speciala de prigonire si santaj a magistratilor, de demolarea statului de drept in particular si a statului roman ca tinta predilecta. Cu siguranta ca adeptul lui "politically correct" nu a auzit nici de asemanarea frapanta dintre situatiile " obsedantului deceniu" cu cea a luptei contra statului paralel.
Daca aceste opinii produc un cat mic discomfort, exista un remediu care sa va revigoreze: reinoiti abonamentul la Sputnik.
Noi ne vom gandi, cu speranta, din cand in cand, la gazonul de la Blaj.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Donbazil » 03 Aug 2019, 02:00

Donbazil

Mesajde a_costy » 03 Aug 2019, 08:24

Eu cred ca diliul asta a comis crime si pe vremea sectoristului.
a_costy

Mesajde a_costy » 03 Aug 2019, 09:49

Sunt curios, viitorul sectorist din Caracal, cu cine va fi mai prieten cu Oaca sau cu Vaca?
a_costy

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE