kiloz scrie:Saptamâna trecuta. Am si cheltuit!
sapstel scrie:MA ROADE INVIDIA! Sunt din Vrancea! Primul din coada! Minimisul n-a ajuns la mine-noi!
cristi_vidican scrie:sapstel scrie:MA ROADE INVIDIA! Sunt din Vrancea! Primul din coada! Minimisul n-a ajuns la mine-noi!
De ajuns va ajunge. Din câte știu până în 22 e programat să ajungă la toată lumea.
Din câte văd a început cu Bihorul, apoi văd că sunt deja mai multe județe în care s-au virat banii.
Puțină răbdare.
jonny_it scrie:Are dreptate Jenica Pricope, daca au ajuns apicultorii sa astepte cu nerabdare aia 20 lei/familie este grav, nu stiu, este de ras sau de plans.![]()
cristi_vidican scrie:jonny_it scrie:Are dreptate Jenica Pricope, daca au ajuns apicultorii sa astepte cu nerabdare aia 20 lei/familie este grav, nu stiu, este de ras sau de plans.![]()
Tu ai băgat de-un minimis?
De ce nu?
La câți stupi ai, cumpărai o regină bobo de la orice crescător din lumea asta.![]()
Anul acesta sunt stupari care n-au luat un ban pe mierea engros.
Iar acești bani sunt o gură de oxigen.
Vorbesc aici de cine are stupi și trăiește din așa ceva.
P.S. Tu ai reușit să vinzi mierea din acest an?
Balian scrie:Simțitor a scăzut cerința după mierea de salcâm. Va trece toată poliflora la borcan.
Clientela se înmulțește an de an. Spun că preferă să cumpere de la producător nu
de la supermarchet. Ce bine spun. Au dreptate.
Balian scrie:Păducelul este la putere. S-a vorbit destul de mult în media despre acest sortiment.
De obținut curat este destul de greu. Înflorirea cade între rapiță și salcăm. Mierea
mea de salcâm are și păducel. Tot nu trece rapid.Cât am stors în acest an va trece.
jonny_it scrie:Nu m-am bagat la minimis pentru ca nu am crezut ca o sa se dea si eram la limita cu timpul liber. Pentru a umbla dupa hartii trebuie sa nu merg la munca si posibil cand trag linie sa ies tot cu atatia bani + un stres in plus cu hartiile. Am preferat sa nu dau vrabia din mana pe cioara de pe gard.
Closcutz scrie:Nu a fost chiar asa la indemana oricui acest ajutor si enorm de multi apicultori au ramas pe dinafara: 1) cine nu a avut stupii declarati la Anarz cu cod de stupina nu s-a incadrat din start. 2) autorizatie DSVSA nu au multi apicultori. 3) cont bancar nu au la fel de multi.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori