Inca odata, pe forum sunt si apicultori, care cu Duster trag remorci si nu se strica la fiecare colt de strada.
Poate una de 10 ani, cu vreo 6-700 000 mii ( tras la 200 000) se va strica mai repede cu toate cele 2500 cm2, chiar daca te duci goala.
de ce oare ? pot sa iti dau 10 motive .....kovacslg scrie:Pai ala de 2.5 nu e pt rulota?
Daca cumparati una de 12-20 de ani recomand si eu motor de 2.5, insa daca cumparati ceva mai recent, nu i rau nici una de 2.0, 2.2. si 150-180 cp cu cuplu de 4-500 nm.
Va merge super.
90% din lt urile noi sunt comandate cu motoare de 2.0.
mausica scrie:Despre Duster Vidican ar putea sa ne zica cateva cuvinte....ca el foloseste de 1 sezon aprox.
eu personal am avut dacie, opel asrtra, golf, passat .mazda 6 si nissan ....pot sa zic ca astea japoneze ajung maine poimaine la 300 de mi si nu am schimbat decat placute si ulei.....iar celellalte sunt la gunoi demult...mausica scrie:Apropo pe forumurile de 4x4 toata lumea recunoaste fiabilitatea masinilor japoneze.
Nu prea am vazut pareri bune legate de vw cel cu motor de 2 l![]()
In schimb cel de 3l e laudat,intradevar.
Eu personal sunt incantat si de ford ranger modelele cu motor de 3.2,wildtrack,raptor..dar vb de avioane la bani.
Nu cred ca poti sa zici : imi iau 4x4 sa ies economic la taxe,combustibil...etc . Il iei sa muncesti cu el..sa te poti folosi in situatii nasoale.
kovacslg scrie:duster cu 1.5 e ok fara comentarii, dar un vw cu motor de 2.0 cu 160 cp si cuplu de 400 e slab, se strica peste tot e o gluma.
Legat de atitudinea, ca cele vechi erau bune, cele noi sunt mai slabe....
Istoria se repeta, acum 10-15 ani erau hulite modelele atunci noi, pe care azi le laudam si tot asa.
Detin masini din 1997. Dacie 1310, renault 9, vw transporter t2, golf 3, golf 4, logan, renault megane 2.2, si ultima e un scenic 2012+ seat ibiza aceeasi an.
In afara de golf 4 cu toate am facut cam 100000 km si pot afirma ca nu m as intoarce in timp, nu se strica mai des astea noi.
Sunt mult mai bune, merg mai bine, sunt mai puternice, consuma mai putin.
Noi (piata din Romania) care tot cumparam masini vechi, ne amagim ca astea de 10-20 de ani sunt mai bune ca cele noi. Cumva ne explicam acest comportament, xare dealtfel e pur si simplu unul financiar.
Nu avem bani de masini noi.
Germani le schimba fara multa filosofie, atat firmele cat si pf, fara sa ae oftice dupa cele vechi.
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 3 vizitatori