Balian scrie:mausica scrie:Da pai Unimogu e doar sa il vezi in filme....ca nu cred ca e vreun ,,prost ,, prin ro sa il aiba cumparat !!!
Apai e bun tractoru nu zice nimeni dar asa local. As vrea sa te vad mergand pana la VM cu elpe cand ajungi incepe fs
![]()
Cea mai buna e aa care o ai.
Bun e orice daca calibrezi remorca dupa masina. Da cum vrem sa ducem tot mai multi la o mutare.....iti dai seama.
Daca pastoralu ein jurul casei cum faci tu......merge si bicicleta![]()
Da de la mine pana la tine e oleaca de distanta
M-ai dezamăgit. Nu mă mai gândesc la Unimog.![]()
Ai dreptate cu biciclata de multe ori merg la albine cu ea. La mutat stupi nu m-am gândit
că n-am cârlig la ea.![]()
Pentru o stupină nu f mare e o soluție părerea mea să am cauciucurile potrivite pentru teren
”subminat” și mai multe platforme la care nu trebuie om la manipulat stupi, decât investind
într-o mașină mare consum mare cheltuieli mari și eventual în cursul anului să nu pot folosi
la parametri destinat. Ies mai economic cu o configurație pe care am amintit.
Măresc ușor și producția de miere nefiind îngrămădiți stupii într-un loc punând platformele
distanțat între ele.
Era pt kovacslg mesajul .
Si da consider si eu ca pt o stupina cum zici face fata un duster(daca tot a intrat in joc), cu o remorca potrivita pt el . Cu modulele facute te misti repede la cules fara oboseala incarcatului/descarcatului. Daca nu as avea remorca omologata pe 2t .....dusteru era al meu