Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: DE LA GICA ADUNATE

Mesajde modigliani » 13 Ian 2012, 21:22

Sa traiesti , fratioare ! Stau pe-un forum , intr-o seara a unei zile ce ni te-a furat miseleste , si beau o bere cu tine !

Am zis ca nu mai scriu ....... dar despre tine trebuieste scris ! Nu ma pot abtine . Meriti mai mult ca oricine !

Noroc Gica ! Sa fi iubit , frate ! Si , ti-am zis , odata cu tine ...... RAIUL VA FI ..... NITEL MAI DULCE !!!
Fişiere ataşate
gica.JPG
modigliani

Mesajde modigliani » 13 Ian 2012, 22:07

modigliani

Mesajde ADITZU » 13 Ian 2012, 22:38

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! trist , trist , foarte trist in contrast cu firea dansului , Dumnezeu sa-l ierte si sa il aibe in pace ne va lipsi enorm . Condoleante familiei dansului .
Foarte mult conta parerile dojenile si aprecierile dansului pentru noi "

ADITZU scrie:si de fraier ce am fost urmatorul an am facut aceiasi greseala si iarasi condens la greu

gica :

Tot patitu-i priceput.Asta daca are ochi sa vada si minte sa inteleaga. "
Multi bazaie precum albina , dar se mira ca nu iese miere
ADITZU

Mesajde Adi Hodis » 15 Ian 2012, 17:09

Rog colegii care au putut fi prezenti la funeralii si daca au poze, sa le posteze si aici pentru ca sint tot de la nea Gica adunate.

Multumim !.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde balasbebe » 15 Ian 2012, 19:21

Totul era pe baza de calcul:
Totul este in regula cu stupii,aruncat 29 de matci,facut 56 de roi,bagat 85 de botci de la Horezu.Miere aprox. 850 kg.
Ura ura,
Gica.
balasbebe

Mesajde proapis13 » 15 Ian 2012, 22:26

,,Proapis13 ai 10 geamantne de carti.Cauta macar in cartea lui Ograda si totul va fi clar.
Cu aceasta ocazie te convingi si de faptul ca domnul Nosema este un alarmist care are alte interese.''

Am uitat sa te anunt cand am vorbit ultima data ca am gasit-o si am cumparat-o;n-o aveam
Am sa scriu pe pagina 2,,Cumparata la indrumarea lui nea Gica Romanescu,parintele spiritual''
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde CATALIN » 15 Ian 2012, 23:02

Dumnezeu sa-l odihneasca pe nea GICA parintele nostru spiritual pt ca fiecare am avut cate ceva de invatat NEA GICA O SA FII MEREU PREZENT IN INIMILE NOASTRE
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde Adi Hodis » 16 Ian 2012, 10:35

Ratacind pe forumul vechi, am nimerit o discutie tot "la gura sobei", iarna, aici http://stuparitul.3xforum.ro/post/4831/ ... tru_iarna/
[quote=gica]Bunka, cand ne vedem te strang eu in brate.Timpul este inaite si sa fii sigur ca vom da ochi odata si odata.
Te rog sa ma crezi ca mi-e foarte greu sa intorc spatele unui om.Asta e tot.[/quote]

@Bunka ... dupa toate cate au fost intre voi ... tin sa-ti zic, ca odata vorbeam cu nea Gica la tel. si ai ajuns in discutie. I-a placut de tine si chiar dorea sa te vada.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde filip » 16 Ian 2012, 13:22

Nu doresc sa supar pe nimeni.
Dar avatarul cu GICA la mai multe persoane este interpretabil.
de CATALIN » Ieri, , 22:02

Dumnezeu sa-l odihneasca pe nea GICA parintele nostru spiritual pt ca fiecare am avut cate ceva de invatat NEA GICA O SA FII MEREU PREZENT IN INIMILE NOASTRE
Propun Administratorului ori moderatorilor sa modifice avatarul lui GICA si sa ramana un reper pentru orice membru ori vizitator.
Va multumesc!
filip

Mesajde Adi Hodis » 16 Ian 2012, 14:53

filip scrie: ....
Propun Administratorului ori moderatorilor sa modifice avatarul lui GICA si sa ramana un reper pentru orice membru ori vizitator.
Va multumesc!

Nu sint de acord cu modificarea avatarului lui nea Gica !.

Dumnealui a ales sa fie stupina sa ( una din ele ) afisata pe considerent ca a-l reprezinta.
Tin sa va aduc la cunostintza ca a iubit mult albinele. Ca dovada, va redau o fraza din ce discutam cu dumnealui ... " am fost silit de imprejurari sa vand stupina, asta pe timpul comunistilor. Am stat 6 ani fara stupina, timp in care uneori le visam si noaptea. Cum am scapat de greutati, mi-am cumparat albine ".

Mai solicitati sa i se schimbe avatarul ? ... si cu ce drept sa intervenim noi, oricare, sa schimbam ce a lasat dinsul ?.

- ASA RAMANE !.
Adi Hodis

Mesajde Adi Hodis » 16 Ian 2012, 14:57

Colegii care si-au pus poza lui nea Gica la avatar pot sa faca ce doresc ( din partea mea ) tinand cont ca la avatar e bine sa se vada ceea ce-l reprezinta pe utilizator in acest domeniu ... apicol.
Adi Hodis

Mesajde andrei_calinescu » 16 Ian 2012, 15:29

Haideti ma fratilor,

Mai trebuie sa chemam si un sobor de preoti si o dam in panarama.
Nu mai luati caimacul la tot, si asa tristetea e fara margini.
Pe Domnul Romanescu eu l-am privit ca pe un John Lennon al apiculturii, un om vizionar, care privea mult in fata dansului.
Un om extraordinar de intuitiv, dominat de un spirit practic desavarsit coroborat cu o intuitie stralucitoare.
Un om de o generozitate extraordinara.
Daca nu l-as fi comparat cu Lennon, as spune ca a fost un fel de Nichita Stanescu.

Sunt de acord cu Aditza Hodis, sa lasam avatarul neatins.
andrei_calinescu

Mesajde proapis13 » 16 Ian 2012, 23:07

Vorbeam cu nea Gica la tel despre faguri anul trecut pe vremea asta
Negociasem pentru Asociatie cu o firma din vestul tarii si eram multumit de pret si de calitate
La un moment dat mi-a zis;
,,Proapis,Mariene tata,cand oi vedea ce face Rascanu ramai mut;eu asa am ramas.''
L-am crezut pe cuvant cu toate ca atunci nu am avut dovada;acum o am si iat-o;
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde AdyT » 17 Ian 2012, 00:50

Multa durere la funeralii, mult prea multa pentru a mai face poze. Prefer sa i-mi auc aminte de clipele frumoase. :cry: :cry: :cry:
Iubiti albinele si natura.
AdyT

Mesajde CATALIN » 17 Ian 2012, 23:32

filip nu inteleg foarte bine mesajul tau as dori daca se poate sa fi mai explicit ceea ce am facut eu vizavi de avatar a fost pt ca asa am considerat eu fata de nea gica un respect pe care il merita si am facuto in ideea ca el o sa ne vada pe toti cei care am avut ceva de invatat de la dansul am fost prezent la inmormantare am discutat cu familia dansului si asa am dorit eu sa fac sa postez avatarul numai pt cateva zile in semn de doliu.............mai bine ai grije de avatarul tau da-mi un exemplu mie trece si u localitatea o poza sa stim si noi cu cine sau cine vb
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde paul » 17 Ian 2012, 23:42

Mai ... baieti ... Hai sa nu ne inflamam ... inutil ! NENEA GICA NE-A CONSIDERAT PE TOTI ... FIII LUI !!! TOTI ... NE-AM CONSIDERAT FIII DUMNEALUI !!! Sigur s-ar supara vazand ca ... ne intepam . Nu de alta ,dar ... nu mai poate sa ne traga de urechi ... PARINTESTE !!!
Semneaza ... UN FIU ... URECHEAT !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE