eu voi fi ff fericit. Și nu numai eu.
Balian scrie:Să vedem acest sezon. Dacă vor veni mai puțini la rapiță de la zona bio/deal
jonny_it scrie:Balian scrie:Să vedem acest sezon. Dacă vor veni mai puțini la rapiță de la zona bio/deal
Nu sunteti departe de apuseni, lasati rapita
jonny_it scrie:feederman scrie:datorita posibilitatii de eliminare quasitotala a mierii naturale, posibila purtatoare de agenti patogeni agresivi si inlocuirea ei cu hrana indemna de acestia.
Scoatem mierea naturala si bagam sirop facut din GMO sau/si seminte tratate cu neonicotinoide sau alte prostii.![]()
Nu ar fi mai simplu sa ducem albinele departe de poluarea accentuata si pesticide ... intreb pentru un prieten
Balian scrie:Albinele vor fi sănătoase. Miere curată.
Nu am experiență. La ce producție pot aștepta?
(Nu cresc mătci! Sunt urși și în Apuseni!)
feederman scrie:Nu o lua in tragic. Este doar o parere personala. Conform umilei mele experiente, eram convins ca albinele sufera si mor , mai ales iarna, din cauza bolilor.
Balian scrie:jonny_it scrie:Balian scrie:Să vedem acest sezon. Dacă vor veni mai puțini la rapiță de la zona bio/deal
Nu sunteti departe de apuseni, lasati rapita
Albinele vor fi sănătoase. Miere curată.
Nu am experiență. La ce producție pot aștepta?
(Nu cresc mătci! Sunt urși și în Apuseni!)
mausica scrie:.....La fel.....si eu m-as bucura daca nu ar venii multii de campie la deal/Apuseni))
Balian scrie:(Fii liniștit Mausica nu mă duc la iulișca. Am în curte la mine.)
cristi_vidican scrie:Balian scrie:(Fii liniștit Mausica nu mă duc la iulișca. Am în curte la mine.)
N-ai scăpat de ea?
Shrek scrie:Bătrânii spuneau că feriga, care are rădăcini la fel ca iulisca si este la fel de invaziva, dispare daca pasunezi cu oile pe zonele unde creste. Evident ca mai intai trebe sa o cosesti! Sau, sa le tii o perioada exact in locurile unde creste, în tarcuri toamna tarziu si primavara devreme!
Shrek scrie:Era normal ca nu mânca feriga, ideea era de gunoiul de la oi in special urina! Dar in ultimii 10 ani, dealurile care odinioară erau curate, cu faneata, au fost recucerite de feriga. Băștinașii au cam plecat toți in strainatate. Au rămas 1-2 ciobani, care au multe oi (asemeni apicultorilor), doar pe hartie. Este doar o parere!
Balian scrie:mausica scrie:.....La fel.....si eu m-as bucura daca nu ar venii multii de campie la deal/Apuseni))
Este loc pentru toată lumea, și pe câmpie și în alte parte
numai să ne deplasăm organizat și calculat. Nu grămadă.
(Fii liniștit Mausica nu mă duc la iulișca. Am în curte la mine.)
mausica scrie:Balian scrie:mausica scrie:.....La fel.....si eu m-as bucura daca nu ar venii multii de campie la deal/Apuseni))
Este loc pentru toată lumea, și pe câmpie și în alte parte
numai să ne deplasăm organizat și calculat. Nu grămadă.
(Fii liniștit Mausica nu mă duc la iulișca. Am în curte la mine.)
Uite anu asta e cu 1 mai putin la rapita la voi. Eu stau acasa
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori