Closcutz scrie:....seceta face ravagii la grâu, porumbul și floarea soarelui abia au răsărit și au nevoie disperată de ploaie!
Parintele, aduceti-va aminte de ... Ilie !
Closcutz scrie:....seceta face ravagii la grâu, porumbul și floarea soarelui abia au răsărit și au nevoie disperată de ploaie!
luci.pasca1 scrie:marfa poza.nu pui si una cu cantarul asa cum ai pus la pomi?
mausica scrie:Lasa prelungirea ca vine salc peste tine
jonny_it scrie:mausica scrie:Lasa prelungirea ca vine salc peste tine
Haideti la munte, aici dupa 1 iunie infloreste
csaa scrie:Cules la rapita multumitor, ploaie.....am mai vazut filmul asta. Ce urmeaza?
Aaa! Da! Roire
Closcutz scrie:Izolatoarele le integrezi in rame? Câți stupi ai și cât timp liber de îți dă mâna sa treci la izolarea mătcilor?
paul scrie:Closcutz scrie:Izolatoarele le integrezi in rame? Câți stupi ai și cât timp liber de îți dă mâna sa treci la izolarea mătcilor?
Da, izolatoarele le integrez in rame !
Stupi am 31, izolatoare am comandat 30 ! Timp liber as avea aceste 2 saptamani, incepand de azi, pentru ca mi-am luat C.O. ! Azi e vreme rea, lucrez la rame . Cum se face vreme buna ma duc la ... dibuit regine .![]()
La mine abia a inceput rapita, cam de vreo saptamana. Pana la salcam ar mai fi vreo 2 saptamani, poate putin mai mult, functie de vreme. Vineri (1mai) le-am dat spatiu excedentar la familii ( minim 2 caturi ) adica, la cele care aveau catul pus la pomi le-am mai dat inca doua caturi . Majoritatea stupilor ii am pe 3 caturi. Sper ca acest spatiu excedentar sa le mai taie din ... elan.
LE ... rapita o am la 1,5 km si la 2,5 km , doua loturi,insemnand peste 80 ha ! Sper sa culeaga ceva !
5rame scrie:
Cat timp vreti sa le tineti inchise? E posibil sa isi traga botci.
Dupa reluarea pontei matca va ponta normal sau e posibil sa nu isi mai revina niciodata la potentialul ei maxim?
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 9 vizitatori