de ioanpuiu » 29 Iun 2020, 14:34
Răspund cam târziu apelului tău nominal Lupule dar să ştii că am intentionat să o fac mai devreme şi chiar am încercat.
Ceva nu se leagă, nu merge şi nu reuşesc să mă regăsesc.
Nu am fost în stare să găsesc o melodie pentru voi şi nici să caut nu am reuşit.
Si ce să aleg ?
Am oare dreptul să vă transmit starea mea, să aduc un mesaj care nu este optimist şi să vă încarc negativ ?
Altfel, nu pot să vin şi să joc o scenetă mincinoasă fără să simţiţi falsul.
Am pierdut bucuria.
O tristeţe nevăzută pluteşte printre oameni şi chiar peste episoadele de bravadă afişate ici şi colo.
Am învăţat să mă mulţumesc cu puţin, încerc să păstrez măcar ce este esenţial pentru mine, relaţia cu oamenii care îmi sunt
foarte apropiaţi dar, ca să fiu sincer, nici aia nu mai este cum a fost.
Şi aştept.
Mi se pare că aştept degeaba, că ce-mi doresc se îndepărtează în loc să se apropie.
Mă uit în jurul meu şi simt cum creşte un curent împotriva mea şi nu prea pot să fac mare lucru, să îndrept situaţia.
Linia orizontului, aia despre ţi-am spus căndva, nu o mai simt Lupule, nu o mai văd. Ceaţa nesiguranţei a ascuns-o.
Dar îmi face plăcere să vă văd aici, sunteţi mai tineri şi mai în putere.
Au fost două situaţii care, măcar episodic, păreau să schimbe ceva: cel cu Alannah Miles (song instead of a kiss) atuci cănd
am ascultat mai mult şi cu care ocazie am gasit-o pe Elise LeGrow.
În loc să închid fereastra cu ea am coborât-o în bară de unde o ridicam când şi când.
Titlul piesei îmi făcea cu ochiul: "Going Back Where I Belong"
Şi dacă mă vei certa că am venit fără muzică, poţi să o faci liniştit. Nimic nu are efect.
Cu toţii suntem
sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.