cristi_vidican scrie:Va rog să vă opriți!
Să revenim la MER
Gata, Cristi, am pus frana!
Să revenim la MER
Să revenim la MER
codrean.iulian scrie:Când începeți să unificari roi cu familii, etc?
codrean.iulian scrie:Când începeți să unificari roi cu familii, etc?
codrean.iulian scrie:Mie parcă îmi este frică să dau așa direct roiul în familie .cred că mai aștept puțin să mai iasă din puiet
cristi_vidican scrie:.....
Eu schimb aproximativ 30 de regine în fiecare an (la 60-70 de stupi).
Shrek scrie:Le cumperi sau le " produci" singur?
cristi_vidican scrie:Pe majoritatea le produc eu. Mai cumpăr, mai primesc ... Mai scapă câte una și în anul 3, dar descopăr că multe deja sunt schimbate.
Să revenim la MER
ignatov andrei scrie:codrean.iulian scrie:Mie parcă îmi este frică să dau așa direct roiul în familie .cred că mai aștept puțin să mai iasă din puiet
Adica tu dai "roiul in familie", ca sa schimbi matca familiei...?!?
Daca faci asta... pai, se da familia la roi!
ignatov andrei scrie:codrean.iulian scrie:Mie parcă îmi este frică să dau așa direct roiul în familie .cred că mai aștept puțin să mai iasă din puiet
Adica tu dai "roiul in familie", ca sa schimbi matca familiei...?!?
Daca faci asta... pai, se da familia la roi!
cristi_vidican scrie:Eu aduc regina cu nucleul la familia de bază. Nucleii în acest an sunt pe 3-5 rame de 1/2.
Iaru 3-5 rame, după caz din C1 și pun în locul lor ramele nucleului.
Face asta cam de la 1 septembrie până reușesc să îi unific pe toți. Mai am de schimbat 2-3 regine și gata pe anul acesta.
Acceptare aproape de 100%. Am avut anul acesta un rateu, într-o situație mai complicată, altfel era 100%.
Așa fac în fiecare an și sunt mulțumit. La mine merge
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori