Shrek scrie:Spune ca-i povestesc io dup'-aia!
Poti sa zici si inaintea lui Cristi, nu se supara.
Shrek scrie:Spune ca-i povestesc io dup'-aia!
Shrek scrie:Cu folia nu a dat rezultate. Este adevarat ca si in cuib este multa miere. O fi tarziu sa pun catul jos? Sau sa pun ramele bine până la primavara. In curând incep...tamaiatu'.
Vasile_Bucovineanu scrie:Daca pe locatia respectiva nu se inlocuiesc ramele si va fi cat de cat iarna, acolo vor fi prpbleme.
Vasile_Bucovineanu scrie:Parca ziceai ca tratezi numai cu formic. Acele fasii de lemn care se vad in cateva cuiburi, nu sunt pentru tratament?
jonny_it scrie:PS: Imi cer scuze celor 2 persoane carora le-am spus ieri ca este ulei de cuisoare, nu bausem cafea
jonny_it scrie:Vasile_Bucovineanu scrie:Parca ziceai ca tratezi numai cu formic. Acele fasii de lemn care se vad in cateva cuiburi, nu sunt pentru tratament?
Mai testez si alte tratamente. Acele fasii sunt imbibate cu negriol(ulei de chimen negru). Am incercat dupa ce am stat putin la povesti cu un apicultor arab, ei trateaza cu astfel de ulei orice, de la dureri de dinti, cancer pana la inhectoare stricateSincer nu stiu cat de eficient este pentru ca infestarea a fost foarte redusa cand le-am pus. Cativa au cazut dar nici nu prea avea ce sa cada. O sa mai testez pe viitor, eventual cine vrea poate sa il incerce. Ce am observat este ca agita destul de tare albinele, mai ceva decat formicul. Poate si de aceea cad varroa(temperatura ridicata).
PS: Imi cer scuze celor 2 persoane carora le-am spus ieri ca este ulei de cuisoare, nu bausem cafea
Vasile_Bucovineanu scrie:Daca in urma unui tratament facut cu o substanta care nu se cunoaste a fi eficienta in lupta impotriva varroa, au cazut totusi paraziti, acolo inca sunt destui. Am mai spus, nu important ce cade, important e cati raman pe albine.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 66 vizitatori