maa...am fost la gicanu sambata...sa mai vorbesc nitzel cu el...l-am bestelit asa cum era el in clipele alea..poate poate ma auzea...i-am reprosat ca a plecat cu multe secrete..lucruri pe care noi toti trebui sa le impartasim celor din jur..aduceti-va aminte ca aici in forum mereu ii ziceam,,,ce secrete ma?????.....ca dainuim daca impartasim ce stim si celor de langa noi...am fost in camera lui..,,de lucru""..si mi l-am inchipuit cum statea el la calculatorul lui si butona...shiiiii surpriza......sa constat(din ce am vazut injur) ca gicanu pe furish adeca..fara sa ne zica...studia si el in perioada asta ceva la microscop....hotz!!!am zambit usor si i-am zis...taceai si faceai,gicane!!!...vezi ca te-am prins???tacea malc si nu ne zicea ce si cum...ceva legat de polen.....
na gicane! ca te dadui in vileag!!!!mi-l si inchipui cum radea asha subtzire si lung...de mine!!!!mereu imi zicea cand ma luam de el:ce vrei sa-ti spun ma banditele???
pe mine ma beshtelea ca ma tzin de prostii...dar de fapt si el avea damblalele lui de ,,studiu"".....ixperentze!!!!
am doua sticle de la el...trimise prin posta cu ,,licori magice"",pentru albine cu etichete lipite si scrise de mana lui (administrarea) ..i-am zis la vremea respectiva.....daca mi-a dat apa chioara, olteanu sa rada de mine????

cand am fost la el sambata nu mi-a dat o lacrima....dar acu mi s-au umezit ochii....e greu sa=ti fie dor de oameni care nu mai sunt......ma duc sa trag o tzagara!!!!!cat imi impun sa fiu de tare...tot m-am inmuiat!!!