Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Shrek » 04 Noi 2020, 23:49

Cu permisiunea dumneavoastra, eu cred ca este de fapt....culpa comună! Deci domnul in portocaliu, nu avea ce sa caute pe strada cu cuțit ( daca o fi avut) si fara masca. Adică încalcă două legi! Iar garcica, încalcă si el două legi ( nescrise, ale politiei) si anume : 1. Bătaia se da....intotdeauna la sectie: 2. Un infractor mic, poate oricand sa-ti faca o gaură mare, daca sta suficient de aproape.
Ca la accidente, culpa comuna, fiecare își rezolvă...avariile! Pa banii lui!
Shrek

Mesajde Donbazil » 05 Noi 2020, 12:48

Salut!...

Păi nu se vede utilajul, groapa, unde muncitorii lucrau la instalații....
Putea să aibă în mână orice, un flex, un arzător autogen, etc păi ce astea-s arme?
În primul rând ce dreaq să te legi de muncitori, ( doar vezi că-s la treabă) - nu-s destui pierde - vară prin oraș?...
A înnebunit lupu și mulți am luat-o pe ulei!

Cum să-i iei apărarea gunoiului?...

Eu - după cum ați văzut - mă lupt pentru drepturile lor, țin cu cei nedreptățiți sau abuzați, dar nu pot fi de acord cu cei abuzivi (proști sau încrezuți) - care cred că ei sunt buricu pământului..., :oops:

Sănătate!
(Și vorba lui Kiloz) :idea:
Donbazil

Mesajde Donbazil » 05 Noi 2020, 12:49

Salut!

Si cu ăștia vrei să țin?.... :oops: :cry: :idea:

https://www.money.ro/ani-un-fost-politi ... ompatibil/
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 06 Noi 2020, 15:51

Donbazil scrie: ....

Eu - după cum ați văzut - mă lupt pentru drepturile lor, țin cu cei nedreptățiți sau abuzați, dar nu pot fi de acord cu cei abuzivi (proști sau încrezuți) - care cred că ei sunt buricu pământului..., :oops:

...

toata stima :D

din pacate nu-s deloc putini si mai ales nereprezentativi cei cu astfel de "calitati"
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 06 Noi 2020, 15:53

Shrek scrie:Cu permisiunea dumneavoastra, eu cred ca este de fapt....culpa comună! Deci domnul in portocaliu, nu avea ce sa caute pe strada cu cuțit ( daca o fi avut) si fara masca. Adică încalcă două legi! Iar garcica, încalcă si el două legi ( nescrise, ale politiei) si anume : 1. Bătaia se da....intotdeauna la sectie: 2. Un infractor mic, poate oricand sa-ti faca o gaură mare, daca sta suficient de aproape.
Ca la accidente, culpa comuna, fiecare își rezolvă...avariile! Pa banii lui!

Tu .... pentru un ilustru anonim se pare ca stii destul din folclorul caschetarilor .... este ca ti-ai luat albine din banii de diurna de gardian public? .... cand faceai paza la cimitire si spuneai ca esti pe alta lume?
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 06 Noi 2020, 17:34

Cristian IONITA scrie:.....

Tu .... pentru un ilustru anonim se pare ca stii destul din folclorul caschetarilor .... este ca ti-ai luat albine din banii de diurna de gardian public? .... cand faceai paza la cimitire si spuneai ca esti pe alta lume?

Ati putea sa faceti si o traducere, maestre , ca nu se intelege întrebarea? Sau întrebările!
Cand cititi un text, fie el si oleacă al unui agramat, încercați să înțelegeți ce scrie, asta in situatia in care aveti cu ce.
Doi la mana! " Slugoii " ( sper ca am scris bine), nu au diurnă, asa cum au uni' .....joagari. Slugoii, sunt " legați " cu jurământ ( ca nah, asa s-o pomenit) sa lucre 24 din 24, șapte zile din șapte, non stop de cand jura si pana crapă sau, intr-un caz fericit ies la pensie .
Despre banii cu care am cumparat albinele, ce pot sa spun? Daca altii își cumpără cancere de masini, baga bani in " tunari" de troace, nu vad de eu nu imi pot cumpara cateva roiuri, din " salar"? Daca esti "cu(r)ios ", iti pot trimite numărul de telefon al furnizorului, poate te mai liniștești!
A, sa nu uit! Afirmația cu folclorul caschetarilor, vine ca o consecință ca ati fost/sunteti tot un fel de caschetar? Din aceia cu...ochi albaștri? Sau, genul de caschetari de la marile hoteluri, care închid/deschid usa , cara bagaje, cheamă un taxi......
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 06 Noi 2020, 18:39

greu tare ttrebui sa-ti fie cand totusi te duce mintea sa realizezi cat esti de mizerabil

:D
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 09 Noi 2020, 00:54

Salut!

:oops: :cry: :idea:

MAI evită să prezinte public motivul pentru care refuză testarea celor aflaţi în prima linie, în condiţiile în care numărul celor infectaţi a depăşit 5000 de cazuri din totalul de aproximativ 70.000 de cadre care sunt in stradă. :evil:

https://www.stiripesurse.ro/a-murit-inc ... cUfjrvZTY0
Donbazil

Mesajde Donbazil » 11 Noi 2020, 01:44

Donbazil

Mesajde Shrek » 29 Noi 2020, 14:44

O banală faza in care garcica este călcat pe pantofi de un nene cu autoturismul! Cu siguranta, vuvuzelele vor începe aria in care vor povești cum " slugoiu'"este pilă unui psd-ist, fînul acestuia, iar mama sa , la fel ca mama unui alt psd-ist, s-a născut cu multi ani in urma. Ba mai mult, fiindcă a avut îndrăzneala de a comenta la adresa șoferului, va fi mutat în interesul muncii de poliție, în județele Harghita și Covasna, alternativ, pentru a se lasă de obiceiul prost ( de a aplica legea)! Șoferul, pentru curajul iesit din comun de a se urca peste polițist, va fi recompensat cu acordarea tuturor categoriilor din alfabet! O zi buna!
https://adevarul.ro/news/bucuresti/sind ... index.html
Shrek

Mesajde Donbazil » 30 Noi 2020, 16:29

Salut!

Milos - (ca orice procuror # ) - domnul magistrat l-a lăsat in libertate pe bietul băiat.... :oops: :cry: :idea: :idea: :idea:
Donbazil

Mesajde Donbazil » 30 Noi 2020, 16:35

Salut!

Politistii au umor...

Ionuț Crîngoiu este un coleg pasionat de literatura pentru copii. Și nu este doar pasionat, este deja "recidivist", a scris deja o altă carte, a treia, în format 3D, pentru copii. "Aventurile lui Chițu- Drumul spre casă", este o carte educativă cu o ilustrație 3D, foarte atractivă, care se adresează elevilor din clasele invățământului primar. Precum celălalte cărți din colecția -Din dragoste pentru copii- povestea ajută la formarea unui caracter adecvat al copiilor în societate, aceștia lăsându-se inspirați de faptele și modul de comportare al șoricelului Chițu! Cartea se poate găsi și comanda aici---http://www.ionutcringoiu.ro/ Felicitări, Ionuț! Suntem mândri de tine!
Fişiere ataşate
128735557_3521718354614615_4963483632912704980_o.jpg
128689308_3521718431281274_3945123570666908380_n.jpg
Donbazil

Mesajde Donbazil » 18 Dec 2020, 01:39

Donbazil

Mesajde Donbazil » 08 Ian 2021, 21:59

Salut!

”Cea mai usoara meserie este meseria altuia !
Mai jos am sa va public o poveste cu tilc...
M-am luat odată la contre, prietenește, la o cafea, cu un profesor pensionar.
Zice:
De ce aveti voi politistii, militarii, în general, pensie mai mare ca un profesor?
Zic:
Pentru ca dumneata ai facut toate revelioanele acasa, noi nu!
Pentru ca dumneata ai stat toate sâmbetele si duminicile acasa. Noi nu!
Pentru ca pe dumneata nu te trezea nimeni la 2 noaptea din somn sa te cheme la serviciu! Pe noi, da!
Pentru ca dumneata nu iti pupai sotia si copiii la plecare la munca stiind ca s-ar putea sa nu te mai intorci!
Pentru ca pe dumneata nu te-a trimis nimeni intr-un local sa dezarmezi pe unul beat care avea un cuțit în mână...
Pentru că pe dumneata nu te trimitea nimeni în misiuni departe de familie și nu știai dacă te vei mai întoarce!
Pentru că dumneata nu cereai voie unui șef să părăsești județul o viață întreagă!
Pentru că dumneata aveai dreptul si puteai desfasura activitati comerciale, ori sa ai mai multe contracte de munca, obținând astfel venituri suplimentare adaugate la salariul curent. Noi, nu!
Vrei să continui?
Nu, zice el.
Apoi adauga:
Totusi asta e meseria voastră! De ce v-ați ales-o?
I-am răspuns:
Ne-am ales-o, pentru că știam că o să avem un salariu mai mare și o pensie mai mare decât un profesor!
Pentru aceasta ne-am asumat aceste pericole, privatiuni și inconveniente...
Soluția corectă, ar fi să mărească pensia profesorilor, aceasta fiind o meserie nobilă de care depinde evoluția unei societăți!
Nu diminuarea pensiilor militare, pe principiul caprei vecinului, sau inghetarea salariilor este solutia !”

By Rus Ciprian
Donbazil

Mesajde Donbazil » 31 Ian 2021, 21:11

Salut!

La câta m..ie-și iau zilnic și la ce pensii ”nesimțite” vor avea - dacă mai apucă, hai să-i facem de ocară!
https://www.fanatik.ro/ei-sunt-cei-9-po ... HQ9HYevFrQ
Donbazil

Mesajde Donbazil » 31 Ian 2021, 21:24

Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE