yuonyuon scrie:tiih scrie:cristi_vidican scrie:
Ramele negre colorează salcâmul, dar nu foarte mult.
Chiar si ramele galbene obtinute la FS si in care nu s-a crescut puiet ,coloreaza mierea de salcam.....
Pentru clientii pretentiosi si pentru poze cu borcane cu miere de salcam prin care se distinge valoarea monedei aflata in partea cealalta a borcanului...extrag miere de salcam din ramele
puse la cladit in timpul culesului de salcam.....Stiu ....e multa migala....dar o asemenea
miere naturala e incolora,nu cristalizeaza ani de zile,contine peste 95% miere de salcam(conform indicelui polenic)...
si se vinde acum ..cu peste 50 lei kg.....!
are lumea la barlad 50 de lei??...hai sa fim seriosi...
am o multime de prieteni-clienti.. ...mi ar fi rusine sa cer asa pret....
adica mai mult ca sigur nu ar mai fi nici prieteni si nici clienti ...
Vino in Barlad...magazine renumite vinde miere de salcam in borcanele frumos etichetate cu 199 lei borcanul de 350 grame....cam 54 lei kg...cei drept alba, de la o firma din tara...Nu dau nume de magazin si firma......si nici nu am certitudinea ca e salcam cel putin 90 %....Mai intereseaza-te pe fb si la unelele emisiuni de pe Pro tv despre falsificarea mierii de salcam.....
Eu daca as mai avea as da-o lejer cu 40 lei acum...cu 50 daca nu se face la anul.....
Ideea de baza este sa nu iti fie rusine....daca ai miere de calitate...
rusine e sa vinzi o miere falsa,contrafacuta,cu prea multa rapita sau
glades ,ca si aia e miere alba,contaminata cu fel si fel de medicamente si substante rezultate din prea multe tratamente facute paduchelui,nosemei... ......etc...etc