2 chimizarea
3 si incalzirea globala ca efect al poluari ..sazicem +1-2 grade......
cu ce afecteaza incalzirea globala viata albinelor?......albine avem si la tropice adica unde este ma cald decaty la noi....Atentie!!! ..incalzirea globala este si un motiv foarte bine promovat...pentru ca se taxeaza imens in numele ei
la punctu 1 si 2 acolo e gravitatea.....
jonny daca zici ca sa inventat hibridizarea din cauza incalzirii globale si a cresterii productivitati pe mine deja ma doare capu...defapt sa implementat pentru a creea dependenta totala......si ca aia in europa is destepti foc...(sunt toba de europa) ...cand in realitate is deconactati total de la natura...si habarnau de viata lor...
noi ca romani suntem printre singurele tari ce mai au libertatea si legatura cu natura in mod direct si aproape normal ....numa ca nu ne dam seama pana nu ramanem fara (in curand) pentru ca nu apreciem nimic ce e al nostru ...
la capitolul hibrizi nu sunt deacord ..din 3 motive...
1 nu aduce nimic in plus fata de rasa autohtona(nu ne referim la corcituri)
2devii dependent de furnizor(asta e si interesu) cea ce o sa fie grav pe termen lung
3distrugerea speciilor originale...asta e si scopul
4....asta de la mine...necesita ingrijire in plus....ca sa nu mai vb in agricultura /legumicultura unde sa dus totu pe apa asambetei
si am avut experiente foarte proaste cu hibrizi
dar daca noua epoca va fi dictata de hibridizare, chimizare si mecanizare ......atunci asa va fi ......natura nu cunoaste bine sau rau...
si imicer scuze lui domnu tiih daca l am suparat ...eu nu sunt deacord cu perceptiile/metodele sale....cu oamenii nu am nimic.oameni suntem toti ...sanatate...!!!
consider ca v am plictisit destul ...mai iau o pauza..